Izazivanje krvoprolića?

Pitam se samo...
Kakav li bi ti narod smislio nadimak...
Ako Vučića zovu - > Pic.ousti...
Nebojšu Stefanovića - > Neša Slina...
Đuku - > Đuka Bizon...

U kakvog li bi "strip junaka" tebe narod prozvao... :think:

Jugoslav - > Jugo lizoguz...
Jugoslav - > Jugo pertla...(samo pertle vire...)
Jugoslav - Čmarak...
Jugoslav - Podriguša (zbog sendviča sa salamom podrigušom...)

Ko zna...
Maštovit je narod...

...
kratko i jasno

BILDE

podneta krivicna prijava protiv batinasa koji je klecao na vratu gradjanina

Čovek koji je već bio savladan i bačen na zemlju, dakle u trenutku kada nije bilo u stanju da pruži nikakav otpor, udaren je u lice, a zatim je nad njim izvršen po život opasan zahvat tako što mu je kolenom pritisnut vrat. Setimo se da je upravo ovakvim zahvatom tokom hapšenja u Americi policajac usmrtio Džordža Flojda", navodi u obrazloženju.

podneta krivicna prijava protiv batinasa koji je klecao na vratu gradjanina

Čovek koji je već bio savladan i bačen na zemlju, dakle u trenutku kada nije bilo u stanju da pruži nikakav otpor, udaren je u lice, a zatim je nad njim izvršen po život opasan zahvat tako što mu je kolenom pritisnut vrat. Setimo se da je upravo ovakvim zahvatom tokom hapšenja u Americi policajac usmrtio Džordža Flojda", navodi u obrazloženju.

Batinas se branio. Njega ce sud osloboditi. Nego gdje je prijava protiv policija koja nista ne radi?

ti si titoisticki produkt

toboz monarhista ili njihovo cedo poks

da zamlacujes ...

Све је под контролом или под надзором ОЗНА-е и њихове деце/унука. Можеш мало да се прочистиш у врху, док ти опет не врбују уцене/компроматима твоје или убаце своје. Доње чланство је искрено.

Ништа ти не капираш, да без Народног Устанка нема промена. И не вришти кукавички.

Неинтелигентни, тупави и необразовани из пол.теорије, као што си ти, верују наивно да се суштинске промене решавају мирним путем демонстрација и избора.

Они су свугде око нас!

Укапирај То више!

Све је под контролом или под надзором ОЗНА-е и њихове деце/унука. Можеш мало да се прочистиш у врху, док ти опет не врбују уцене/компроматима твоје или убаце своје. Доње чланство је искрено.

Ништа ти не капираш, да без Народног Устанка нема промена. И не вришти кукавички.

Неинтелигентни, тупави и необразовани из пол.теорије, као што си ти, верују наивно да се суштинске промене решавају мирним путем демонстрација и избора.

Они су свугде око нас!

Укапирај То више!
Znsm ja to više nego ti.

Ti si njihov proizvod. Zamlacivanje i skrecanjd tema sa afera izdajnički i lopovluka. To je poks, pa ga udba podelila.

autorska tema

Koliko cujem i vidim , spremaju se protesti gradjana protiv one sile koje su sprovodili batinasi iz krugova kriminala pre neki dan u Novom Sadu i kada su nezakonito hapsili, styavljali lisce, maltretirali i sprovodili silu na ocigled policije...

O tome smo vec pisali, svi znamo o cemu se radi. Sada narod zeli da se tim BATINASIMA krimosima stane na put i organizuje proteste ispred policijske uprave u pap pavla u Novom Sadu?

lokalni portal i radio 021 od davnina popularan u ns, pise o protestima protiv batinasa

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...zbog-klecanja-na-gradjanima-u-Novom-Sadu.html

sa druge strane clan PREDSEDNISTVA SNA I ADVOKAT DJUKANOVIC POZVAO JE DA SE NOVOSADJANI SUPROSTAVE ucesnicima najavljenih protesta!

POBOGU!

ovo je idiotizam! oni javno pozivaju gradjane da se suprostave jedni drugima prakticno izazivajuci sukobe i krvoprolice!

prvo su proteste sprecavalai batinasima krimosima i hapsili gradjane a sada na najavljen protst pozivaju narod da se SUPROSTAVE???

ima li djukanovic imalo zdravog razuma i svesti?

poznavajuci ih ovo nece proci bez njihovog odgovora... sada ce se sprmiti vojska sendvicara placenika i ostalih tipusa sa margine...ocekujte palice...i svasta....

ili ce dan ranije ili kasniej oni da preplave novi sad dovedevsi bandu sa strane sirom srbije glumeci podrsku vlasti....

ovo je poziv na krvorpolice

Đukanović pozvao na pobunu protiv protesta "Buna protiv mafije"​

AUTOR021.rs​

NOVI SAD

24.07.2022.​

Podsetimo, za četvrtak, 28. jul u 19 časova zakazan je protest ispred policije sa samo jednim zahtevom, a to je da se identifikuju i procesuiraju osobe koje su, kako tvrde aktivisti, tukle i napale građane koji su protestovali protiv usvajanja GUP-a u Novom Sadu.
a podsetimo srpski narod i DA JE DJUKANOVIC CRNOGORAC..........................................da nastavim?
Dobro, e tu je problem, a ne u gradjanima i "batinasima".

a podsetimo srpski narod i DA JE DJUKANOVIC CRNOGORAC..........................................da nastavim?
Dobro, e tu je problem, a ne u gradjanima i "batinasima".
i vucevic je

vucic nije ali istu parolu sprovodi tako da bizon i ostali su nebitni

naravno da je problem u batinasima, jer je to privatna vojska sastavljena od kriminalaca koji su uzeli zakon u ruke i hapse ljude...

sendvicarski posao ti je da brboces...

Vidiš sad dolazimo do problema, jer @kapetanmark ne priznava EU sudove, koji su iznad država. Ako bi ih priznavao, išao bi tužiti republiku Srbiju na pristojni sud, te bi tako postigao svoje. A ne da se bije sa batinašima po Novom Sadu.
ja se ne bijem sa batinasima, ne do im bog da mene dotaknu...

ja sam krvario gace za srpski rod a ne da me krimosi sada i ulicari hapse i biju....

protest koji se odrzao sam podrzavao njegovu poentu i sustinu, oko lopovluka koji su usvojili ali NIKADA NE PODRZAVAM DA SE VUCE ZASTITNA OGRADA, DA SE GURA POLICIJA , I DA SE NASILNO ULAZI U SKUPSTINU...

to sam vise puta i licno rekao...

tako da tvoj sendvicarenje ostavi za partijski sastanak pa prdi do mile volje...

ima dokaza da su neki od batinasa krimosi, i da su osudjivani za krivicna dela, neki su i nasilnici imaju iza sebe nasilnistva, i takvi NEMAJU ZAKONSKO PRAVO DA BUDU OBEZBEDJENJE NITI DA STAVLJAJU LISICE GRADJANIMA!

cilj protesta je da se oni obelodane i procesuiraju....

e sad pitanje koje vas tisti je sto ce se poteci pitanje ko je njih angazovao, i kako je mogao da angazuje lica koja nemaju licencu izdatu od mupa da se bave tim poslom...

to vas zulja, da ne ispliva istina da se za vlast koristi krimi banditi koji pred ocima policije stavljaju gradjanima lisice....

ako je ko zasluzio lisice i hapsenje onda to mora iskljucivo policija da cini! i tu se slazem!

ovo sto je uradjeno je nedopustivo....

ebala te eu... eu trazi kao uslov da udjemo u nju, da se odreknemo kosova...

za mene ta opcija ne postoji i ne priznajem je...

i vucevic je

vucic nije ali istu parolu sprovodi tako da bizon i ostali su nebitni

naravno da je problem u batinasima, jer je to privatna vojska sastavljena od kriminalaca koji su uzeli zakon u ruke i hapse ljude...

sendvicarski posao ti je da brboces...
Vucic je crnogorac a njegovi su doseljenici iz crne gore u BIH.
Inace, ne bi bio u politici da nije crnogorac.
A posto su za mene crnogorci mnogo primitivan i los narod, tesko da ja jedem njihov sendvic.

....

to vas zulja, da ne ispliva istina da se za vlast koristi krimi banditi koji pred ocima policije stavljaju gradjanima lisice....

ako je ko zasluzio lisice i hapsenje onda to mora iskljucivo policija da cini! i tu se slazem!

ovo sto je uradjeno je nedopustivo....

ebala te eu... eu trazi kao uslov da udjemo u nju, da se odreknemo kosova...

za mene ta opcija ne postoji i ne priznajem je...
Mene ne žulja, nisam državljan republike Srbije, nego Italije.
Ovo što je urađeno je nedopustivo. Ali što očekujete, kad vam je vladajuća partija ukrala državu? Kolega iz Srbije mi je objašnjavao, kako ide glasanje na izborima....zaposlen si u javni upravi ili poduzeću, ako ne glasaš za vladajuće, gubiš posao....
EU ne traži uslov, da se odreknete KiM, nego da nađete rešenje odnosa sa KiM, možda bi vam bio neki odnos Greenland/Danmark funkcionalan, ali to je na vama da postignete, ne na EU.

Mene ne žulja, nisam državljan republike Srbije, nego Italije.
Ovo što je urađeno je nedopustivo. Ali što očekujete, kad vam je vladajuća partija ukrala državu? Kolega iz Srbije mi je objašnjavao, kako ide glasanje na izborima....zaposlen si u javni upravi ili poduzeću, ako ne glasaš za vladajuće, gubiš posao....
EU ne traži uslov, da se odreknete KiM, nego da nađete rešenje odnosa sa KiM, možda bi vam bio neki odnos Greenland/Danmark funkcionalan, ali to je na vama da postignete, ne na EU.
Jasno je solc preneo stav EU, osnovni uslov je da priznate Kosovo. Ima sve zapisano, mani se gluposti.

Oo toj logici svi u bih su doselili iz cg i u Hercegovini i liku prvo potom arsa poveo ebace u Vojvodinu i sa mađarskim kuravama napravili lale....
ma neeeee, nije tako tragicno.. U BIH ima i normalnog sveta. Te normalne prepoznaces po tome sto nemaju visoke politicke funkcije, nisu direktori ni gradonacelnici , tajkuni, mafija, ambasadori, konzuli, ......................i najvaznije, ti normalni znaju sva slova azbuke .

koncentrisi se na ljudski svet.
Ima valjda podrforum "animal".
taj svet iz cg je bio srpska sparta, kolevka, nepokorenost turcima, slobodarski duh i pre svega srpska sparta.

svi direktori i sva vlast su po tebi iz cg poreklom...

ociti kompleks

neko ti je taslacio dragu ili te dobro isamarao ili te dobro kara i dan danas u mozak a ti kao mali mis mu nista ne mozes jer nemas mu.da da mu pokazes zube...

i onda od pojedinaca kevces na celu cg....

taj svet iz cg je bio srpska sparta, kolevka, nepokorenost turcima, slobodarski duh i pre svega srpska sparta.

svi direktori i sva vlast su po tebi iz cg poreklom...

ociti kompleks

neko ti je taslacio dragu ili te dobro isamarao ili te dobro kara i dan danas u mozak a ti kao mali mis mu nista ne mozes jer nemas mu.da da mu pokazes zube...

i onda od pojedinaca kevces na celu cg....
dobro de,..........ne dokazuj svoje crnogorsko poreklo. Znamo to od tvog prvog posta.

Back