Izabrani lekar i zakazivanje termina

Preko aplikacije Izabrani doktor sve funkcioniše

Prilozi

• Screenshot_2022-07-05-15-38-54-068_com.izabranidoktor.gov.rs.jpg
    Screenshot_2022-07-05-15-38-54-068_com.izabranidoktor.gov.rs.jpg
    29 KB · Pregleda: 12
  • Screenshot_2022-07-05-15-39-18-033_com.izabranidoktor.gov.rs.jpg
    Screenshot_2022-07-05-15-39-18-033_com.izabranidoktor.gov.rs.jpg
    44,2 KB · Pregleda: 11
E, pa to mozda nekad i radi, ali danas i zadnja dva meseca ne radi nista od toga....na tel ordinacije od 5 puta 1 se neko javi da ti kaze da zoves u petak jer se do tada ne zna kada ce doktorka da radi, na tel doma zdravlja se niko ne javlja, na nacionalni kol centar se jave, ali oni znaju raspored koji dobiju od dz, pa ni oni ne mogu da tzi zakazu dok se ne objavi raspored...a na aplikaciji cim ukucas LBO iskoci da nema slobodnih termina....ili prostije strucnjaci miniraju zdravstveni sistem u kome radi 3 "zdravstvena radnika" na jednog pacijenta....

A kako zakazati kod specijaliste, ako si iz unutrašnjosti?
Operisana sam na Bežanijskoj Kosi. Tamo sam išla na kontrole kod svog endokrinologa, dok sam mogla da zakažem telefonom ili preko poznanice. Kada više nisam mogla ni na jedan od ta dva načina, rekla sam mom izabranom dr da mi zakaže u Sremskoj Mitrovici, jer regionalni tamo pripadam. I to je funkcionisalo do korone. Onda ni tamo više nije mogao izabrani dr da mi zakaže, jer jednostavno ne izbacuju termine.
Juče sam bila da pitam kako da zakažem, i dr mi je rekla da je najbolje da nađem vezu, pa da mi ona da uput bez termina, jer ona da mi zakaže ne može, kada termina nema.
I to je ukratko zdravstvo u Srbiji.

Naravno, zaostrila se konkurencija, ali i oportunizam lekara....bukvalno miniraju sve sto je dobro u sistemu, posto su oni najvazniji za sebe. Ta mafija je i inace najgora, ne zbog korupcije, nego zbog beskrupuloznosti....a kako da zakazes? Pomocu rupe u njihovom sistemu, a to su pristojni lekari.....odes kod privatnog lekara za tu oblast i platis pregled....cena je izmedju 50 i 100e zavisi "koliki" je strucnjak sto je prakticno legalizacija para koje bi dala za korupciju nekog u zdravstvenom sistemu, za manje para....

Back