Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 49.998
Čemu služi izabrani lekar?
Kako zakazati termin, ako ni jedan poznati način ne funkcioniše?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U suštini je prostoČemu služi izabrani lekar?
Kako da funkcionise, ako im nije poznato radno vreme lekara?U suštini je prosto
Telefon za zakazivanje je 362 0000
Kol centar
Spremi svoju knjižicu i operater ti kaze koji su slobodni termini
Već sam par puta za sebe i dete tako uradio
JesteKako da funkcionise, ako im nije poznato radno vreme lekara?
Pokriva i stomatologijuKako da funkcionise, ako im nije poznato radno vreme lekara?
Zar nije 4879000?U suštini je prosto
Telefon za zakazivanje je 362 0000
Kol centar
Spremi svoju knjižicu i operater ti kaze koji su slobodni termini
Već sam par puta za sebe i dete tako uradio
MogućeZar nije 4879000?
Ovo je broj za zakazivanje preko call centra Ministarstva zdravlja, a obično može i direktno da se nazove Dom zdravlja i zakaže, to treba pogledati na sajtu tog određenog DZ-a, sve piše.Telefon za zakazivanje je 362 0000
AhaOvo je broj za zakazivanje preko call centra Ministarstva zdravlja, a obično može i direktno da se nazove Dom zdravlja i zakaže, to treba pogledati na sajtu tog određenog DZ-a, sve piše.
kako izgleda kada treba da ides po uput?Ima situacija kad nemaju informacije o lekaru, ali te onda upute koga da zoveš i sve da saznaš i završiš.
Ako ga zamenjuje znači da tvoj lekar nije tu, onda ti zakažu kod njega isto kao što bi kod tvog.I stvarno, šta znači i čemu služi izabrani lekar, ako svaki put ides kod drugiog lekara, koji zamenjuje tvog izabranog?
Ako ideš samo zbog uputa naglasi to (posebno ako duže čekaš ili ti treba jer imaš već zakazan pregled kod specijaliste) kad uspeš da ih dobiješ u Domu zdravlja, to može bilo koji lekar da ti uradi.kako izgleda kada treba da ides po uput?
Ne razumem, šta kako izgleda? Kažeš dr sta ti treba, to i dobiješ.kako izgleda kada treba da ides po uput?
A sta ce mi drugi lekar, ako vec moram da imam izabranog? Zasto sam ga birao, ako uvek ima zamenu?Ako ga zamenjuje znači da tvoj lekar nije tu, onda ti zakažu kod njega isto kao što bi kod tvog.