- Poruka
- 7.335
bolje idi postavljaj pitanja na onoj temi.![]()
Neću da zatrpavam ono pitanje, baš me interesuju odgovori još nekih osoba.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolje idi postavljaj pitanja na onoj temi.![]()
Neću da zatrpavam ono pitanje, baš me interesuju odgovori još nekih osoba.![]()
Ne to ptanje, bremeni palo na pamet da napisem da bih detetu rekla da se tata igra, al' onda mi sinulo da to bas ne bi bilo najpametnije reci detetu....da se ne bi zaigralo.![]()
Totalno ste razmontirali čoveka na osnovu dve fotke.
I, šta kažete, je l' da ima obrve kao neko ko baca smeće po ulici i nos suicidalnog kleptomana sa Edipovim kompleksom?
meni glupo da priznam,al ja uopste ne vidim da tip ima teleci pogled
mislim to je samo fotka,a cak ni na njoj to ne primecujem.
ni ne ocekujem da mu vire tri fakulteta iz ociju![]()
Moj muž je deset puta lepši...
Smešan je ovaj lik...
Sad kad razmišljam, moj tata je najlepši muškarac u mojoj okolini... ima taj neki šarm...ustvari, ima jedan bivši, e taj je lepši od breda pita, majke mi... kad se nasmeje, istopiš se...
![]()
pa što se za njega nisi udala bem mu miša?
: ))))
Pa ostaviJo me...mladu i jedru...
Ma cudan je bio, kao zaljubljen u mene, a nije umeo da se izbori za ono sto hoce...
Ni dan danas ne znam sto smo raskinuli, mislim, on se samo jednog dana vise nije javiJo... Al' majke mi...
Posle sam cula da je imao konflikt sa nekim mojim bivsim(taj je smatrao da sam njegova svojina, cuvao me bolje od rodjenog oca, nije bilo sanse da upoznam nekog a da ga taj moj bivsi posle dva dana ne spopadne)...
Sve u svemu, ebes muskarca oko kog moras da se trudis, ja volim odlucne muskarce, kad resi da ga niko zivi ne moze spreciti...
A da znas da bi nam deca bila kao andjeli lepa... Eeeeee...
Jos je posle taj lepotan prilazio mom muzu(tada momku) ne bi li mu 'dokazao' neke stvari, mislio mm ce nasesti na te fore... Glumio ljubomoru, mislio da cu mu se vratiti... Eeee nou vej hose, cicka kad zaebes jednom, ides na crnu listu...
Tako to bese...
A zamisli, da sam se udala, pa mi ceo zivot muz lepsi od mene... Ahahahaahaha.... A psihicki slabiji, da ga ja vodam kroz zivot, ma bjezi bre...
udala bi se ti za njega, al si skrndelj i ti to doobro znas!))