Antihejter
Iskusan
- Poruka
- 6.861
Dao si mi ideju za temu.Cim se ti pravdas ...
"Homofobija".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dao si mi ideju za temu.Cim se ti pravdas ...
Sa takvom problematikom se nisam srela.Zašto to? Onda ni impotentan muškarac nije muškarac?
Osecam da si Dzambo Dzet od zene.Sa takvom problematikom se nisam srela.
Pa to je kao kad kažeš da žena nije više žena jer su joj odstranjeni jajnici/materica/grudi.Sa takvom problematikom se nisam srela.
Onda je moj deda od 95 godina starosti muskarcina ipo.
Ako zelite, plasiracu njegovu sliku za naj muskarca planete Zemlje!
Varaš se.Osecam da si Dzambo Dzet od zene.
Frizura mu je blagi "disastr"!Čuvena zajednica kritičara TC Candler je krajem decembra objavila listu 100 najlepših lica u šoubiznisu. Kada su u pitanju muškarci, na prvom mestu se nalazi Henri Kavil, čuveni glumac iz Velike Britanije.
Henri je poneo titulu muškarca s najlepšim licem na svetu, a čini se da se korisnici društvenih mreža, posebno žena, slažu da je ona otišla u prave ruke.
Pogledajte prilog 1279567
izvor
Mogla sam da se kladim ko će da se "nabode" na temu...imaš nekog drugog koji je lepši?
Ne znam da li si se na nešto nabola ali i ti si među "nabodenima"Mogla sam da se kladim ko će da se "nabode" na temu...
![]()
Eto,meni ovaj "zvanicni" nije nesto privlacan.Ako sam muško, nisam slep
Poznato je da žene ne znaju šta hoće dok to ne vide. Da je Sensei postavio sliku bilo koga drugog, ako je zvanično proglašen "najlepšim" mozak na off. Gore su od muškaraca, svaki je dobar ako je neko to ozvaničio![]()
a inace, jel jebeees nesto ?Da izvinete, ali je*ala bih ga. Savrsen je.
Ne, obicno bivam je*ana. Ali nikad se ne zna, vremena su moderna.a inace, jel jebeees nesto ?
Ni siromahZašto to? Onda ni impotentan muškarac nije muškarac?
I ja sam primetio da liče tek kad sam postavio Kupera.Eto,meni ovaj "zvanicni" nije nesto privlacan.
Nekako zenskast i sa bebi facom.
Isto kao i ovaj Bredli. Sve na isti kalup.![]()
Lep ko ŠiptarČuvena zajednica kritičara TC Candler je krajem decembra objavila listu 100 najlepših lica u šoubiznisu. Kada su u pitanju muškarci, na prvom mestu se nalazi Henri Kavil, čuveni glumac iz Velike Britanije.
Henri je poneo titulu muškarca s najlepšim licem na svetu, a čini se da se korisnici društvenih mreža, posebno žena, slažu da je ona otišla u prave ruke.
izvor
I ovi iz moje ulice mogu na ovu listu.Znaš kako, u prvih 100 može ali "najlepši na svetu" e jbg sad.
Za svojih 39 godina izgleda dobro. I lepši je na tvojoj slici nego na mojoj
Pogledajte prilog 1279589
Čuvena zajednica kritičara TC Candler je krajem decembra objavila listu 100 najlepših lica u šoubiznisu. Kada su u pitanju muškarci, na prvom mestu se nalazi Henri Kavil, čuveni glumac iz Velike Britanije.
izvor