Izaberi najboljih 11 21. veka

Poruka
21.519
Evo jedne nezahvalne, ali interesantne teme. Da treba da se odlucite za najboljih 11 na planeti od 2000. pa na ovamo, kako bi to izgledalo? Pa evo ja da pocnem:

4-4-2

Bufon

Roberto Karlos - Kanavaro - Vidic - Kafu

Zidan - Kaka - Ronaldinjo - Mesi

Ronaldo Portugalac - Ronaldo Brazilac

Klupa:

Dida
Marselo
Van Dajk
Nesta
Dani Alves
Iniesta
Cavi
Modric
Figo
Bekam
Sevcenko
Anri

Nazalost nije se naslo mesta za Maldinija (zbog godina). Takodje je izostao i Pirlo, Eto i jos neki veliki igraci..

Na vas je red. :hej:

Ja volim ofanzivu tako da ce kod mene formacija biti 4-3-3

Kasiljas

Karlos - Kanavaro - Pujol - Lam

Cavi - Injesta - Ronaldo (Portugal)

Mesi - Ronaldo (Brazil) - Ronaldinjo

Klupa:

Kan
Anri
Ibrahimovic
Suarez
Tores
Kaka
Runi
Gerrard
Bekam
Nejmar
Roben
Drogba
Ozil

Ronaldo i roberto karlos su vise 90te....s jedne strane ne zahvalno a opet nekako predvidivo jer imaš nekih 5 6 imena koja moraju biti po nekim parametrima ja ću probati nešto da sklepam po svom ukusu da zanemarim reputaciju....jer on bez xavija inieste messija i ronalda nema smisla al probaću 🤣

Ronaldo i roberto karlos su vise 90te....s jedne strane ne zahvalno a opet nekako predvidivo jer imaš nekih 5 6 imena koja moraju biti po nekim parametrima ja ću probati nešto da sklepam po svom ukusu da zanemarim reputaciju....jer on bez xavija inieste messija i ronalda nema smisla al probaću 🤣
Znam ali su igrali i posle 2000e a legende su fudbala pa da su igrali i 80ih :)

---------------Van Persi
Aršavin----------------------Roben
------------Isko-----De Brujne
-----------------Esijen
Marselo-Vidić----Godin--Lam
------------------Oblak

Ok evo probo sam nesto po svom ukusu bez ovih 'neizostavmih' xavija inieste messija ronalda ronaldinja....mislim golman ono za mene je Buffon najbolji otkad znam za sebe

@Bari'91 - Pazi kad @Sotir zvani djubre nije izabrao ni Cavija ni Injestu .. izgleda da ih on ne racuna :D

Morao sam da napravim mesta za Ronaldinja i Kaku jer vise volim carobnjaka s loptom od tika take :) Da me ne shvatis pogresno Iniesta i Cavi su genijalci, pa vidis da sam ih stavio na klupu, kako ih ne racunam? I sve je to super, ta njihova pas igra je ludacka, sve titule koje su uzeli , 4 Lige Sampiona to je stvarno za divljenje, ali jednostavno Kaku i Ronaldinja smatram za vece igrace, prepoznatljiviji su, to su majstori poteza...

Sto se tice Ronalda Zube jeste da je najbolje partije pruzao krajem 90ih, ali on je i 2000ih vazio za najboljeg napadaca, cak sam se vise dvoumio oko Zidana, al opet on je koliko znam u ovom veku doneo Realu Ligu Sampiona i vodio Francuze do finala SP, tako da ono, greota je ne staviti takvu legendu koja komotno ulazi u TOP10 svih vremena.. a zakacio je dobar deo 2000ih..

---------------Van Persi
Aršavin----------------------Roben
------------Isko-----De Brujne
-----------------Esijen
Marselo-Vidić----Godin--Lam
------------------Oblak

Ok evo probo sam nesto po svom ukusu bez ovih 'neizostavmih' xavija inieste messija ronalda ronaldinja....mislim golman ono za mene je Buffon najbolji otkad znam za sebe

Ovo ti je vecinom neka B liga, s izuzetkom Arsavina koji je no koment :lol:

Back