Iza rešetaka zbog uvrede člana porodice funkcionera? Pravnici kažu - sumanuto

Baš je lijepo i "kulturno" vrijedjati nečiju porodicu na najniži i prostački način i time se dokazati kao najveći ljudski ološ i šljam.. ali je zato "sumanuto" kažnjavati one koji javno pišu razne bljuvotine i gadosti na račun nečije djece, majki.. srećom, narod se u velikoj većini već odavno ogradio od tih ljudi punih zla i mržnje, koji polako i sigurno postaju izolovani slučajevi i već uveliko su politički gubitnici.
Naravno da je sumanuto.Svugde u normalom svetu,osim u Saudijskoj Arabiji,Severnoj Koreji i slični zaostalim vukoebinama.Vas dosta ne može da izađe iz stare titoističke mantre i načina razmišljanja

Sad zvucis kao Zvoncica.
Samo ukazujem na licemerje.

Bivši radikali govore o pristojnosti i političkoj korektnosti.

Ganjaju nebitne tviteraše.

Prava je šteta što tvitera nije bilo dok su radikali bili opozicija.

Mada i pored toga bi govorili sada kako treba neko da ide u zatvor jer vredja kevu precedniku haha.

E ja ti pricam o iskustvima relanih ljudi.Ona radi u banci,deca idu u skolu.Niko im nije zabranio da nose krst koji nose ceo zivot.
Ti si ocigledno samo informisana teorijski,(donekle,posto prateci Ruske medije nisi cula za jedan od najrigoroznijih zakona o cenzuri).Pusti tu demagogiju.

To je zvanicni zakon drzave Francuske. U skoli deca ne smeju da nose religiozna obelezja a ako ti drugarica radi u javnom sektoru takodje.

To ti je kao da ti u Srbiji kazes:"Jao, ja sam frilenser ne placam porez". Ja ti kazem:"Po zakonu moras".
Ti onda meni kazes:"Pusti ti demagogiju ja ti govorim realno stanje".

Mislim taj neki nivo debilizma na nivou SNS bota. MIslila sam da si ti inteligentnija osoba.

Mislim taj neki nivo debilizma na nivou SNS bota. MIslila sam da si ti inteligentnija osoba.
Da ti samo kazem da sam dovoljno dugo ovde i da se secam tvog pocetka ovde...I da si podrzavala sadasnju vlast.
A mene izjednacis sa SNS botovima,o Boze dragi....
Inace ima u nekim zemljama zakon da ne smes da jedes luk ako si muskarac i planiras da spavas sa zenom...

Da ti samo kazem da sam dovoljno dugo ovde i da se secam tvog pocetka ovde...I da si podrzavala sadasnju vlast.
A mene izjednacis sa SNS botovima,o Boze dragi....
Inace ima u nekim zemljama zakon da ne smes da jedes luk ako si muskarac i planiras da spavas sa zenom...
JA NIKAD u zivotu nisam podrzavala ovu vlast. NEMOJ DA SIRIS dezinformacije.

Meni je isla na zivce kolicina zutila kojim je ovaj forum bio obojen u jednom momentu.
Bukvalno je vecina verovala u neke glupe proteste za koje sam ja znala da ce propasti.
Ta retorika je na forumu sada manja. Polako cemo postati monarhisticka zajednica. :mrgreen:

Druga stvar je sto je ova vlast bolja od vecine opozicije.
Postoje stvari koje je Zvoncica uradio dobro i ja cu to uvek pohvaliti.

Nije sumanuto ako članovi porodice ili bliski srodnici poliičara ne učestvuju u političkom životu ili nisu tzv,javne ličnosti.Oni imaju pravo na privatnost odnosno da budu izuzeti od prozivanja u medijima uključujići i društvene mreže .Naravno ako se bave poslovima koji se mogu dovesti u vezu sa članom porodice ili srodnikom koji obavlja neku dužnost u državnim,lokalsamoupravnim ili stranačkim organima onda stvari stoje nešto drugačije.
clanove porodice ce politicar najbolje zestititi od uvreda ako se ponasa u skladu sa zakonom ,ne bavi nepotizmom ,privrednim kriminalom,...
Ako neko kaze "je8em li mu sve po redu",to je zato sto zbog kriminalnih radnji politicara ne ispastam samo ja koji samo to rekao, nego i kompletna moja porodica.
Tako da nije uvreda losem drazvaniku, korumpiranom cinovniku ,od majke preko sestre do,...
Da li si se ti zapitao zbog cega u uredjenim drzavama nema tvitova poput ovakvih kod nas ?Verovatno nisi,tebi je najbitnije da pronadjes drvo da mozes da podignes nogu i dan spasen

clanove porodice ce politicar najbolje zestititi od uvreda ako se ponasa u skladu sa zakonom ,ne bavi nepotizmom ,privrednim kriminalom,...
Ako neko kaze "je8em li mu sve po redu",to je zato sto zbog kriminalnih radnji politicara ne ispastam samo ja koji samo to rekao, nego i kompletna moja porodica.
Tako da nije uvreda losem drazvaniku, korumpiranom cinovniku ,od majke preko sestre do,...
Da li si se ti zapitao zbog cega u uredjenim drzavama nema tvitova poput ovakvih kod nas ?Verovatno nisi,tebi je najbitnije da pronadjes drvo da mozes da podignes nogu i dan spasen
Ciklisa ,glup si.Ovde je rec o licima koja nisu takozvane javne licnosti a koja ne daju povod da se njima javnost bavi.Sama cinjenica da su clanovi porodice ili u srodstvu sa licem koje obavlja neku politicku funkciju,ne predstavlja legitiman interes javnosti da se takvima javnost bavi.

Ciklisa ,glup si.Ovde je rec o licima koja nisu takozvane javne licnosti a koja ne daju povod da se njima javnost bavi.Sama cinjenica da su clanovi porodice ili u srodstvu sa licem koje obavlja neku politicku funkciju,ne predstavlja legitiman interes javnosti da se takvima javnost bavi.
Gruban zvuci onako,bosanski,tako da ce biti nezan prema tebi.Znaci brat Aleksandra Vucica izgubi licnu kartu,otvori se firma i promulja robe u vrednosti par miliona evra,to nema veze sa A.V. i javnoscu ? Sin Danilo se krece sa kriminalnim polusvetom ,to nema veze sa A.V. i javnoscu ?
Vidi ovako moj glupi bosanski prijatelju,sve i jedan politicar sklon kriminalu zloupotrebice svoju funkciju tako sto ce nelegalno omoguciti clanovima porodice ili njemu bliskim osobama da steknu protivpravnu imovinsku korist.Na vrhu Kopaonika se podigne nelegalan objekat i trebaju godine da se utvrdi u cijem je vlasnistvu ,a tebi ce za kokosinjac koji zidas bez dozvole lupiti globu
U drzavi u kojoj politicari upropaste javna preduzeca za desetine miliona evra,ne odgovoraju nego samo promene funkciju a dugovi predju na drzavu,dok tebi salju sudske izvrsitelje zbog duga od 10 000 RSD, treba im **** od kolevke do stare majke.
U Drzavi u kojoj poslodavac moze radniku da duguje vise mesecnih plata ,a tebi kao fizickom licu za bilo kakav dug sledi odmah kamata ,treba ***** od kolevke do stare majke
Samo ti si onaj najponizniji i najogavniji profil Srbina bez karaktera i obraza,tako da ne znas vrednovanje i po automatizmu se svrstvas prema jedinici moci

Gruban zvuci onako,bosanski,tako da ce biti nezan prema tebi.Znaci brat Aleksandra Vucica izgubi licnu kartu,otvori se firma i promulja robe u vrednosti par miliona evra,to nema veze sa A.V. i javnoscu ? Sin Danilo se krece sa kriminalnim polusvetom ,to nema veze sa A.V. i javnoscu ?
Vidi ovako moj glupi bosanski prijatelju,sve i jedan politicar sklon kriminalu zloupotrebice svoju funkciju tako sto ce nelegalno omoguciti clanovima porodice ili njemu bliskim osobama da steknu protivpravnu imovinsku korist.Na vrhu Kopaonika se podigne nelegalan objekat i trebaju godine da se utvrdi u cijem je vlasnistvu ,a tebi ce za kokosinjac koji zidas bez dozvole lupiti globu
U drzavi u kojoj politicari upropaste javna preduzeca za desetine miliona evra,ne odgovoraju nego samo promene funkciju a dugovi predju na drzavu,dok tebi salju sudske izvrsitelje zbog duga od 10 000 RSD, treba im **** od kolevke do stare majke.
U Drzavi u kojoj poslodavac moze radniku da duguje vise mesecnih plata ,a tebi kao fizickom licu za bilo kakav dug sledi odmah kamata ,treba ***** od kolevke do stare majke
Samo ti si onaj najponizniji i najogavniji profil Srbina bez karaktera i obraza,tako da ne znas vrednovanje i po automatizmu se svrstvas prema jedinici moci
Nemam ni kapi bosanske krvi.Gruban je u nekim krajievima licno ime a u Bosni je prezime.Da si malo pametniji primetio bi da ja u svojim porukam pisem o licima koja ne daju povod javnost da se javnost njima bavi.Dakle anonimnim licima cija se ponasanje ne moze dovesti u vezu sa clanom porodice ili srodnikom iz politke.
Iz toga proizilazi da oni koji se bahate posebno na javnim mestima,druze se osud]ivanim licima,"kontraverznim" biznismenima ili su i sami u biznisu a osnovnano se može pretpostaviti da koriste zaštitu člana porodice ili srodnika političara onda je jasno da takvi gube zaštitu koju uživa anonimni građanin koji želi da ostane anoniman jer postoji legitiman interes građana da o njima budu obavesteni.

Pazi,clanovi porodice zvoncice su se dovoljno ekaponirali.Ali je zenu i klince ruzno dirati.Isto kao sto su Zvoncicini i bizonovi cackali decu Djilasa.Opsta kultura majku mu...

Nisu zvoncini sinovi ni zena ni majka zasticena klasa nista vise nego moji. A to se ne moze stititi od uvreda pa cak ni prijetnji, zakonski. A za prijetnje mora postojati djelo, dakle neko mora napraviti neki korak ka izvrsenju prijetnje da bi se gonio krivicno. Sama prijetnja nije dovoljna.
A ovo vase stvaranje zasticenih klasa, i zatvor za izgovorenu rijec je terorizam. To jeste teroristicko dijelo.

Nemam ni kapi bosanske krvi.Gruban je u nekim krajievima licno ime a u Bosni je prezime.Da si malo pametniji primetio bi da ja u svojim porukam pisem o licima koja ne daju povod javnost da se javnost njima bavi.Dakle anonimnim licima cija se ponasanje ne moze dovesti u vezu sa clanom porodice ili srodnikom iz politke.
Iz toga proizilazi da oni koji se bahate posebno na javnim mestima,druze se osud]ivanim licima,"kontraverznim" biznismenima ili su i sami u biznisu a osnovnano se može pretpostaviti da koriste zaštitu člana porodice ili srodnika političara onda je jasno da takvi gube zaštitu koju uživa anonimni građanin koji želi da ostane anoniman jer postoji legitiman interes građana da o njima budu obavesteni.
Da si malo pametniji primetio bi da se javnost ne bavi onima koji nisu sa rukama do lakata u pekmezu.Ti si ipak obozavaoc Vucica i Dodiga taako da si unapred izabraao stranu

Pazi,clanovi porodice zvoncice su se dovoljno ekaponirali.Ali je zenu i klince ruzno dirati.Isto kao sto su Zvoncicini i bizonovi cackali decu Djilasa.Opsta kultura majku mu...
psovka je prazna rec i pre svega je odraz nemoci onoga ko je uputina stranu to sto je odraaz nekulutre.Ako neko nekome u afektu uputi psovku to ne znaaci da ce ga "ubiti" ili mu **** nekog zenskog clana porodice ,ali u neku ruku to govori o onome kome je psovka ili uvreda upucena.Nikada niko nece bez razloga nekome uputiti ruzne uvrede,za tako nesto mora da postoji razlog
Ne treba se pozivati na opstu kulturu u drustvu u kome 1% privilegovanih koji ima sve poluge moci i redovno urinira po 99% populacije,kreira atmsoferu pustajuci mu preko TV ekrana prostitukte i polusvet u nekim farmama ili zadrugama.Pazi ,drzava preko najmocnije privatne TV propagira nemoral i nekulturu a alergicni su na uvrede.Kakav paradoks

psovka je prazna rec i pre svega je odraz nemoci onoga ko je uputina stranu to sto je odraaz nekulutre.Ako neko nekome u afektu uputi psovku to ne znaaci da ce ga "ubiti" ili mu **** nekog zenskog clana porodice ,ali u neku ruku to govori o onome kome je psovka ili uvreda upucena.Nikada niko nece bez razloga nekome uputiti ruzne uvrede,za tako nesto mora da postoji razlog
Ne treba se pozivati na opstu kulturu u drustvu u kome 1% privilegovanih koji ima sve poluge moci i redovno urinira po 99% populacije,kreira atmsoferu pustajuci mu preko TV ekrana prostitukte i polusvet u nekim farmama ili zadrugama.Pazi ,drzava preko najmocnije privatne TV propagira nemoral i nekulturu a alergicni su na uvrede.Kakav paradoks
Ako su oni goveda ja necu da budem isti...To govori o meni a i o njima.
Njemu cu da sve sto postoji i sto ne postoji kazem,dete od 2-3-4 godine nije krivo sto ima takvog oca.

Ako su oni goveda ja necu da budem isti...To govori o meni a i o njima.
Njemu cu da sve sto postoji i sto ne postoji kazem,dete od 2-3-4 godine nije krivo sto ima takvog oca.
tacno,to je stvar izbora,ali uvek imaj na umu da je ovo drustvo sa veoma bogatim prostackim recnikom.Kreni od nasih najpoznatijih filmskih ostvarenja od sedamdesetih do danas,psovke i vulgarnost zauzimaju znacajno mesto u nasoj (ne)kulturi.
Kada je u pitanju maloletno dete to jeste veoma ruzno ,ali je na nivou statisticke greske
Nase drustvo je nakaradno i ne treba jos pored toga stvarati kaste.Identicna kazna treba da sledi za uvredu clana Vuciceve porodice i porodice nekog Milojka iz Ostruznice.Problem je sto vde polusvet ocekuje da bude dodatno zakonski zasticen iako postoji KZ Srbije koji treba da vazi za sve,a da se pri tome ne pitaju sta je razlog da im neko uputi tako ruzne uvrede
Da ti uprostim.U Nemackoj da ponudis policajcu mito,naje8ao si.Da pokazes nekome iz auta u voznji srednji prst,a taj kome si uputio gest to dokaze pred sudom,nej8ao si.Da nekome opsujes ili uputis pogrdnu rec a za to postoje svedoci ,naje8ao si.Zakon mora da vazi za sve a ne za jedne vise a za druge manje,narocito ako ti kome su uvrede upucene to apsolutno zasluzuju

Back