Iza ledja

ostajem bre : ))))
pa da valjda ce on da ode s njom

:lol:
:zag:

- - - - - - - - - -

Mladic sa kojim ste dugo u vezi i do koga vam je stalo, i najbolja drugarica, vama iza ledja.......Ostajete tu gde jeste ili odlazite zauvek..?

U ovoj prici bi muskarac mi bio sporedan i nebitan. Mnogo teze bi mi pala izdaja drugarice. On bi me samo uvredio, a ona zaista povredila.

A ja nemam mladice:hahaha:
Sta ima ovde,sta se radi bolan? Ebete li nesto ili mrka kapa?:p

ja vala jos danas sto nahvatam keksa,posle post bar 2 nedelje cenim posle porodilista...nadam se da nije duze:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ja imam drugarice kojima neizmerno verujem :heart:

ja se generalno jako lose kapiram sa zenama,zaista nemam drugarice samo drugove

sta zasto?za drugarice?
pa nemam pojma,prosto te teme i svo to femkanje ogovaranje i prenemaganje mi idu za jetru...sve su kao fine u majcinu,a sve rade jedna drugoj iza ledja ma daj

Mladic sa kojim ste dugo u vezi i do koga vam je stalo, i najbolja drugarica, vama iza ledja.......Ostajete tu gde jeste ili odlazite zauvek..?
Pustim da se slegne prašina, pa kad se zaborave i potpuno prestanu da misle o meni, napakujem im neku gadnu pakost :rotf:
Šalim se naravno, prekinula bi svaki kontakt sa njima, ponašala bi se kao da ih nikada nisam ni poznavala.

mis' ima jedna osveta al' malko zaebana, a ta je naprimer da mu zavedes caleta posto svaki muskarc pada na mladje i opalis mu zesci erotizam da ne kazem koje radnje da matori odlepi, razvede se i s tobom zapocne nov zivot...a onda ti bivsi dragi dodje ko sin pa ga prcas svaki dan u mali mozak i jos pravis abrove buducoj snajki bivsoj drugarici :hahaha:

sta bi radio da sam zena... to bi bilo kidanje :lol:

kako moš da se ostane...kolko ne treba da ne poštuješ sebe ili da budep kreten pa da ostaneš tu gde jesi ? zbog čega bi osto tu gde jesi ? da bi mu dao za pravo da nastavi i dalje s takvim radnjama ?

nije ovo za pubertetlije,tamo ti je forum za tinejgere ajde,ok evo,tucali su se iza tvojih ledja:roll:

ijuuuuuuuu jel metafizicki ili samo fizicki? :lol:

vako.....mora da budem mnogo gluva da ne cujem kako se tucaju iza mojih ledja

ili to ili se oni slabo tucaju nesto jeste :think:

:lol:

odok....mnogo zajebane teme prosto me izazivaju :roll:

Back