gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Mladic sa kojim ste dugo u vezi i do koga vam je stalo, i najbolja drugarica, vama iza ledja.......Ostajete tu gde jeste ili odlazite zauvek..?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mladic sa kojim ste dugo u vezi i do koga vam je stalo, i najbolja drugarica, vama iza ledja.......Ostajete tu gde jeste ili odlazite zauvek..?
ostajem bre : ))))
pa da valjda ce on da ode s njom
zato ja nemam drugarice![]()
A ja nemam mladice
Sta ima ovde,sta se radi bolan? Ebete li nesto ili mrka kapa?![]()
Ja imam drugarice kojima neizmerno verujem![]()
zasto?ja vala jos danas sto nahvatam keksa,posle post bar 2 nedelje cenim posle porodilista...nadam se da nije duze
- - - - - - - - - -
ja se generalno jako lose kapiram sa zenama,zaista nemam drugarice samo drugove
sta zasto?za drugarice?
pa nemam pojma,prosto te teme i svo to femkanje ogovaranje i prenemaganje mi idu za jetru...sve su kao fine u majcinu,a sve rade jedna drugoj iza ledja ma daj
Pustim da se slegne prašina, pa kad se zaborave i potpuno prestanu da misle o meni, napakujem im neku gadnu pakostMladic sa kojim ste dugo u vezi i do koga vam je stalo, i najbolja drugarica, vama iza ledja.......Ostajete tu gde jeste ili odlazite zauvek..?
ljubav ne bira mesto ni nacin
nije ovo za pubertetlije,tamo ti je forum za tinejgere ajde,ok evo,tucali su se iza tvojih ledjasta? vama iza ledja - sta?
ogovaraju?
preciziraj mileru.tackice ne znace nista.
kako moš da se ostane...kolko ne treba da ne poštuješ sebe ili da budep kreten pa da ostaneš tu gde jesi ? zbog čega bi osto tu gde jesi ? da bi mu dao za pravo da nastavi i dalje s takvim radnjama ?
nije ovo za pubertetlije,tamo ti je forum za tinejgere ajde,ok evo,tucali su se iza tvojih ledja![]()