Види, ако не прихватиш моје мишљење - пребићу те, отровати ти кућног љубимца и спалити кућу!
Болдовано: морам ли да смисао теме схватим као други?![]()
pa neki su ga shvatili...

nemoj me samo tuci!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Види, ако не прихватиш моје мишљење - пребићу те, отровати ти кућног љубимца и спалити кућу!
Болдовано: морам ли да смисао теме схватим као други?![]()
Pa šta znam .... možda bi je rodjaka pitala ''što se meša'' - možda je jedna od onih što ne vole da joj se mešaju u život raznoraznim pitanjima i konstatacijama..... to ona najbolje može da ti odgovori ....
Mada, ja i dalje ne vidim ništa loše u temi .....
Ima mnogo glupljih i nebuloznijih, na koje ti, draga moja Hellen, potrošiš mnogo više energije u objašnjavanju, a ne potreseš se toliko
Mora da te bocnula nečim .... samo je sad red da priznaš sa čim![]()
Ali,kod vas se ne zna šta je ''primarno'' a šta je ''neprimarno'',to jest sad je jedno,sutra drugo![]()
pa neki su ga shvatili...
nemoj me samo tuci!![]()
Није ти добро поређење. У апартхејду су страдали људи - овде нико не страда. Везе се стварају и пуцају, љубави пламте и гасе се, тако то иде у животу...и нико нема право да пропише некоме колики период је потребан да прође да би ушао у нову везу...
Сећам се само како је чаршија осудила моју куму што је играла на столу у мојој свадби само 4 месеца после смрти оца! ''Како је није срамота?! Отац јој се још није охладио! Требало је да одбије кумство...а не да игра и весели се!''
...А ми смо планирале да ћемо бити куме још од детињства...а моја свадба је заказана два месеца пре смрти њеног оца... Она ми је рекла овако:''Само ЈА знам како ми је, колико патим и колико ме боли... Али ја тебе волим и желим да испуним обећање и да ти кумујем, а ако шта ме брига шта ће варош причати...не жалим за њим зато да би други видели, шта ја проживљавам у себи - то се других не тиче..''
Да је тада било форума вероватно би неко отворио тему:''Шта мислите о девојци која није довољно дуго показивала свету да жали оца?''![]()
''Препознала сам се'', а?
Ако пратиш моје писање све ове године онда знаш да ја увек ''пеним'' на теме које су постављене тако да осуђују друге људе због њихових личних животних избора (а којима не угрожавају дурге)...
Уколико рођака не жели да се она меша уњен живот, онда треба то и да испоштује - да се не меша!![]()
Nemam sad reputacije,al vere mi dao bih tiNe možeš da znaš kod svake žene, ali kod one koja ti znači to osećaš, prepoznaješ, ona će ti sama pokazati, kako god ....
Inače, i žena će isto kao i muškarac, potražiti nekog drugog ko će da prepozna šta joj je primarno![]()
Osuda je prejaka reč, pre bi tu naveo neslaganje i to ne znači i nedostatak ljubavi prema osobi čije stavove i postupke ne prihvatamo...
hA HA HA ... Hellen ti opasno znaš da nateraš vodu na svoju vodenicu ... dobra si .... sad još ispade da tebe ne razumemo što imaš drugačije mišljenje .... a počesmo od toga da si ti zapenila oko temee pravi si političar
![]()
Ne može se to uvek znati, neodlučnost se može bilo kada ispoljiti bez obzira koliko neko nekom značio.Ne možeš da znaš kod svake žene, ali kod one koja ti znači to osećaš, prepoznaješ, ona će ti sama pokazati, kako god ....
Inače, i žena će isto kao i muškarac, potražiti nekog drugog ko će da prepozna šta joj je primarno![]()
Али, Дачо, ко сам ЈА да прихватим чињеницу да моја другарица више не воли једног него воли другог?
Шта треба? Да јој кажем овако:''Ја уопште не прихватам да ти њега оставиш.То се противи мојим начелима.Ти мораш да останеш са њим!'', или:''Уколико оставиш момка - противим се томе да одмах нађеш следећег. Мој став је да ти мораш да отпатиш поштено 6 недеља, па тек онда смеш поново да се заљубиш!''![]()
A i svako reaguje na mestu gde je najtanji![]()
Uvek postoji sutraMa nije važno, sutra ćeš
![]()
![]()
![]()
Ne može se to uvek znati, neodlučnost se može bilo kada ispoljiti bez obzira koliko neko nekom značio.
Prihvatiću takav izbor, bilo koji, ali to ne znači da ću se automatski složiti sa njim i da ću se ugledati na nju, ako me pita šta mislim o tome otvoreno ću joj reći šta god imao da kažem.
Ајд баш да чујем шта би јој рекао - Шта је разлог због којег се не слажеш да се твоја најбоља другарица опет заљуби брзо после прекида претходне везе?
Баш ме интересује да чујем штаје разлог твог неслагања.![]()
Оно, јес - једном давно сам активирала следећу озбиљну везу месец дана пре него што сам прекинула претходну......али тако се заломило...
i neka ne dira kućnog ljubiNca![]()
A sto Hellen napada temu i druge ucesnike?Da nije licni obracun u pitanju?
Виш како си одма све скапиро!
У ствари, ја сам та њена рођака, а мој садашњи код којег живим је у ствари њен бивши момак који ју је оставио због мене...а Дача је њен шофер који је тајно заљубљен у њу па зато нападам и њега....а Наташа је собарица која је била у шеми са овим мојим садашњим а њеним бившим, па зато нападам и Наташу...а Стевца је била сведок моје тајне везе са батлером, па сад желим да је уклоним да не би пријавила мом драгом па да ме он због тога не уклони из тестамента...
Виш како си одма све скапиро!
У ствари, ја сам та њена рођака, а мој садашњи код којег живим је у ствари њен бивши момак који ју је оставио због мене...а Дача је њен шофер који је тајно заљубљен у њу па зато нападам и њега....а Наташа је собарица која је била у шеми са овим мојим садашњим а њеним бившим, па зато нападам и Наташу...а Стевца је била сведок моје тајне везе са батлером, па сад желим да је уклоним да не би пријавила мом драгом па да ме он због тога не уклони из тестамента...