Iz veze u vezu

Pa šta znam .... možda bi je rodjaka pitala ''što se meša'' - možda je jedna od onih što ne vole da joj se mešaju u život raznoraznim pitanjima i konstatacijama..... to ona najbolje može da ti odgovori ....

Mada, ja i dalje ne vidim ništa loše u temi .....

Ima mnogo glupljih i nebuloznijih, na koje ti, draga moja Hellen, potrošiš mnogo više energije u objašnjavanju, a ne potreseš se toliko :lol:

Mora da te bocnula nečim .... samo je sad red da priznaš sa čim :mrgreen:

''Препознала сам се'', а? :zper::lol:

Ако пратиш моје писање све ове године онда знаш да ја увек ''пеним'' на теме које су постављене тако да осуђују друге људе због њихових личних животних избора (а којима не угрожавају дурге)...;)

Уколико рођака не жели да се она меша уњен живот, онда треба то и да испоштује - да се не меша! ;)

hA HA HA ... Hellen ti opasno znaš da nateraš vodu na svoju vodenicu ... dobra si .... sad još ispade da tebe ne razumemo što imaš drugačije mišljenje .... a počesmo od toga da si ti zapenila oko teme :lol: e pravi si političar :)

Ali,kod vas se ne zna šta je ''primarno'' a šta je ''neprimarno'',to jest sad je jedno,sutra drugo:neutral:

Ne možeš da znaš kod svake žene, ali kod one koja ti znači to osećaš, prepoznaješ, ona će ti sama pokazati, kako god ....
Inače, i žena će isto kao i muškarac, potražiti nekog drugog ko će da prepozna šta joj je primarno :)

Није ти добро поређење. У апартхејду су страдали људи - овде нико не страда. Везе се стварају и пуцају, љубави пламте и гасе се, тако то иде у животу...и нико нема право да пропише некоме колики период је потребан да прође да би ушао у нову везу...

Сећам се само како је чаршија осудила моју куму што је играла на столу у мојој свадби само 4 месеца после смрти оца! ''Како је није срамота?! Отац јој се још није охладио! Требало је да одбије кумство...а не да игра и весели се!''
...А ми смо планирале да ћемо бити куме још од детињства...а моја свадба је заказана два месеца пре смрти њеног оца... Она ми је рекла овако:''Само ЈА знам како ми је, колико патим и колико ме боли... Али ја тебе волим и желим да испуним обећање и да ти кумујем, а ако шта ме брига шта ће варош причати...не жалим за њим зато да би други видели, шта ја проживљавам у себи - то се других не тиче..''

Да је тада било форума вероватно би неко отворио тему:''Шта мислите о девојци која није довољно дуго показивала свету да жали оца?'':mrgreen:

Moguće je da bi osvanula i takva tema. Ljudi zabadaju noseve gde ne treba, ali ovo je forum, pa bar ti ne bi trebala previše ozbiljno da ga doživljavaš. :rumenko:
Ne osuđujem ljude, nisam savršen, sklon sam glupostima, ali ako nešto ne prihvatam reći ću to, ma šta bilo. Iskreno. Ali samo ako mi je stalo do tog koga kritikujem. I spreman sam da primim kritiku bilo koje vrste, nije mi to zabijanje prsta u oko, normalno je prihvatam.
O pravu na iznošenje vlastitog mišljenja sam dovoljno govorio. :) A volim da meljem, pričalica. :rumenko: Za tračevanje nisam znao dok nisam došao na ovaj forum, sav je u traču i ogovaranju. :D

Poslednja izmena:
''Препознала сам се'', а? :zper::lol:

Ако пратиш моје писање све ове године онда знаш да ја увек ''пеним'' на теме које су постављене тако да осуђују друге људе због њихових личних животних избора (а којима не угрожавају дурге)...;)

Уколико рођака не жели да се она меша уњен живот, онда треба то и да испоштује - да се не меша! ;)

A i svako reaguje na mestu gde je najtanji :zper::lol:

Osuda je prejaka reč, pre bi tu naveo neslaganje i to ne znači i nedostatak ljubavi prema osobi čije stavove i postupke ne prihvatamo...

Али, Дачо, ко сам ЈА да прихватим чињеницу да моја другарица више не воли једног него воли другог?
Шта треба? Да јој кажем овако:''Ја уопште не прихватам да ти њега оставиш.То се противи мојим начелима.Ти мораш да останеш са њим!'', или:''Уколико оставиш момка - противим се томе да одмах нађеш следећег. Мој став је да ти мораш да отпатиш поштено 6 недеља, па тек онда смеш поново да се заљубиш!'' :hahaha::hahaha::hahaha:

hA HA HA ... Hellen ti opasno znaš da nateraš vodu na svoju vodenicu ... dobra si .... sad još ispade da tebe ne razumemo što imaš drugačije mišljenje .... a počesmo od toga da si ti zapenila oko teme :lol: e pravi si političar :)

Не мислим да ме не разумете, само имамо различит поглед на неке ствари.

А ја још у првом посту упозорих да сам се изнериврала! :cool:

(Каратисти прво упозоре.''Имам црни појас'', а Хелен:''Изнервирала сам се!'' :hahaha:)

Ne možeš da znaš kod svake žene, ali kod one koja ti znači to osećaš, prepoznaješ, ona će ti sama pokazati, kako god ....
Inače, i žena će isto kao i muškarac, potražiti nekog drugog ko će da prepozna šta joj je primarno :)
Ne može se to uvek znati, neodlučnost se može bilo kada ispoljiti bez obzira koliko neko nekom značio.
Али, Дачо, ко сам ЈА да прихватим чињеницу да моја другарица више не воли једног него воли другог?
Шта треба? Да јој кажем овако:''Ја уопште не прихватам да ти њега оставиш.То се противи мојим начелима.Ти мораш да останеш са њим!'', или:''Уколико оставиш момка - противим се томе да одмах нађеш следећег. Мој став је да ти мораш да отпатиш поштено 6 недеља, па тек онда смеш поново да се заљубиш!'' :hahaha::hahaha::hahaha:

Prihvatiću takav izbor, bilo koji, ali to ne znači da ću se automatski složiti sa njim i da ću se ugledati na nju, ako me pita šta mislim o tome otvoreno ću joj reći šta god imao da kažem.

A i svako reaguje na mestu gde je najtanji :zper::lol:

Ех, сестро слатка....бар да јесам као та девојка...:(

После развода требало ми је пуне 2 године да схватим да нисам умрла...:(

После последње везе опорављам се, ево, пуних 9 месеци...и никако да прође...:(:(:(

Оно, јес - једном давно сам активирала следећу озбиљну везу месец дана пре него што сам прекинула претходну...:zper:...али тако се заломило...

Ne može se to uvek znati, neodlučnost se može bilo kada ispoljiti bez obzira koliko neko nekom značio.

Prihvatiću takav izbor, bilo koji, ali to ne znači da ću se automatski složiti sa njim i da ću se ugledati na nju, ako me pita šta mislim o tome otvoreno ću joj reći šta god imao da kažem.

Ајд баш да чујем шта би јој рекао - Шта је разлог због којег се не слажеш да се твоја најбоља другарица опет заљуби брзо после прекида претходне везе?

Баш ме интересује да чујем штаје разлог твог неслагања. :think:

Ајд баш да чујем шта би јој рекао - Шта је разлог због којег се не слажеш да се твоја најбоља другарица опет заљуби брзо после прекида претходне везе?

Баш ме интересује да чујем штаје разлог твог неслагања. :think:

Ne verujem u takva brza zaljubljivanja. Principijelno sam protiv brzih rešenja. Nema tu dubine i iskrenosti, greške su jako česte.
Neslaganje može biti vezano za njen izbor, ako mi se ne dopadne njen novi partner, ili za metode traženja novih lica, ako preteruje u istraživanju na način koji nije primeren njenom ugledu. Ali može biti i suprotno, ako osetim da je svim srcem i iskreno podlegla emocijama radovaću se njenoj sreći, jer joj želim dobro i samo dobro, i nadaću se da je napravila pravi izbor, pružaću joj podršku ma šta bilo.

Meni tema nije glupa.
Mary Ny je rekla jedno misljenje koje je jasno i nije puno onog sto je neizrecivo.
Mnogo osoba lice na Mary Ny ali imaju jos i neke neobjasnjive filinge i emotivne potrebe zbog kojih ulecu u vezu posle veze.Ovaj primer je dobar za posmatranje razlike izmedju pojasnjenja neke pojave iz muskog i zenskog ugla.Ista stvar moze izgledati kao nesigurnost, kao egoizam,kao k gladna,kao individualni invalid,a moze i kao emotivna,sklona prostim i malim stvarima,sanjalica,altruista,emocionalno rastresena ili osoba zivac.
A sto Hellen napada temu i druge ucesnike?Da nije licni obracun u pitanju?

A sto Hellen napada temu i druge ucesnike?Da nije licni obracun u pitanju?

Виш како си одма све скапиро! :ok:

У ствари, ја сам та њена рођака, а мој садашњи код којег живим је у ствари њен бивши момак који ју је оставио због мене...а Дача је њен шофер који је тајно заљубљен у њу па зато нападам и њега....а Наташа је собарица која је била у шеми са овим мојим садашњим а њеним бившим, па зато нападам и Наташу...а Стевца је била сведок моје тајне везе са батлером, па сад желим да је уклоним да не би пријавила мом драгом па да ме он због тога не уклони из тестамента...

У ствари, ја сам та њена рођака, а мој садашњи код којег живим је у ствари њен бивши момак који ју је оставио због мене...а Дача је њен шофер који је тајно заљубљен у њу па зато нападам и њега....а Наташа је собарица која је била у шеми са овим мојим садашњим а њеним бившим, па зато нападам и Наташу...а Стевца је била сведок моје тајне везе са батлером, па сад желим да је уклоним да не би пријавила мом драгом па да ме он због тога не уклони из тестамента...

Za ovo ćeš dobiti zelenu salvu iz svih topova čim se napune. :D Dugujem ti poenčiće već mesec dana, pravi povod da uzvratim paljbu. :)

Mislim da te ljudi ne razumeju na ovoj temi i vidiš sa čime si suočena, odmah ti pripisuju neke navodne lične motive zbog te tvoje angažovanosti da nas odučiš od kritikovanja drugih ljudi. :)

jel vam sada jasno sto trzam od OVE zene!
Kazem ja vama lijepo, to je okorjeli spletkaros najgore vrste! :vudu:
ne smijem danima vec prozor da otvorim da me ne pogodi necim, evo je na kajsiji vec 7 dana ceka!:ceka:
valjda sam ja na redu.....:amen: :cry::cry::cry:

Back