Iz Srbije bi otišlo 78 odsto akademaca (Бег из Европске Србије)

U Beograd su se ljudi doseljavali i 90-ih, itekako su se doseljavali.

Ja mogu biti kriv samo kao glasac. Vi ste krivi kao glasaci za platu od 5 maraka kada ljudi nisu imali ni za hleb. Za penzioneri koji su umirali jer nisu imali para za lekove kojih uzgred nije ni bilo. Nije bilo ni ulja, ni secera, ni cigara. Ustvari, malo cega je bilo. Ali je zato bilo diler a kako deviza tako i cigara i benzina na svakom koraku. Krivi ste za Jezdu i Dafinu, za pare za Kosovo, za opljackanu staru deviznu stednju, za opljackane penzijske fondove kada je penija kasnila 2 godine, kada su deciji dodaci kasnili isto toliko.

Ali to je nista naspram krivice za sve ono zivote koji je vas rezim odneo. Za Srebrenicu, Kosovo, Vukovar, Sarajevo i jos toliko puno mesta koje ce biti upamcena po tome jos mnogo mnogo godina.

Zato pokusajte taj svoj isprani glupi mozak bar malo da dovedete u red.

Jezda i Dafina .a majka Jovanka:roll::roll:

a ti bi jos demagogije..srebra ,vukovar,kosovo

pa samo kod tebe je jos zvanicno izvrsen"zlocin":roll::roll: u Racku ..to vise i oni ne razglabaju ....ako nemas sta pametno da napises osim tih praznih gluposti..citaj malo moje postove pa nauci nesto;)

potpisivao kupoprodajni ugovor nisam ....info sam dobio od njegovog oca..ne verujem da me laze

oporezivanje pri kupovini novih prema snazi motora (broj konjskih snaga KS KW)a ne prema radnoj zapremini(kubikazi cm3)

drugo placanje proreza na promet pri kupovini i uvozu polovnih automobila je ovde previsoko ....
na primer
Ja kupim auto u Nemackoj i prodam ga tebi u Srbiji ti platis uvoz,carinu,porez na promet stavis BG table i to
vozis neko vreme i prodas ga Markowcu on isto placa prenos,porez na promet i preregistraciju drugi put za isto vozilo...posle on proda Hag-Nocri on isto to plati prenos porez na promet preregistraciju izdavanje nove saobracajne i ostalo....zakljucak:arrow: na isto vozilo u ovoj zemlji je placen tri puta porez na promet..zasto:evil::?: kada na primer u Nemackoj ,Svajcarskoj,Francuskoj,Italiji,Bugarskoj(to je provereno) prilikom preregistracije polovnih vozila(promene vlasnika) placa se samo izdavanje nove saobracajne dozvole a ne ostalo
to je ovde uvedeno 2001 ....nemoj sada molim te o radikalima:cry:

Mislim da se u USA placa fixni porez na promet pri kupovini novog automobila i da ne zavisi od snage motora, ali posto nisam siguran necu dalje da komentarisem.

Sto se prodaje polovnih vozila ovde tice...naravno da su dazbine prevelike, ali mislim da je tako bilo i mnoooogo pre 2001. godine.

Covece, ne mozes tako porediti. Hleb ima istu cenu bilo gde. Mercedes istu bilo u Nemackoj, bilo u dosta siromasnijem Portugalu recimo. Standard se gradi decenijama i zavisi direktno od konkurencije, a to se gradi decenijama. A mi dotakli dno 90-ih i sada ocekujete prosecnu platu i cene k'o u Nemackoj? Pa onda nemate pojma, ali ja sam znao da nemate pojma odavno.

alo dal si ti normalan. pa dazbine tj porezi se drzavi uvek placaju PROCENTUALNO PREMA PRIHODIMA.

I u nemackoj i grckoj drzava uzima za registraciju prosek auta nekih 10-20% mesecnih prihoda a u srbiji uzima 100% . to znaci da su porezi u srbiji 5 puta veci nego u EU. A vi pricate ocete u EU a odraste ovom narodu kozu s ledja.

alo dal si ti normalan. pa dazbine tj porezi se drzavi uvek placaju PROCENTUALNO PREMA PRIHODIMA.

I u nemackoj i grckoj drzava uzima za registraciju prosek auta nekih 10-20% mesecnih prihoda a u srbiji uzima 100% . to znaci da su porezi u srbiji 5 puta veci nego u EU. A vi pricate ocete u EU a odraste ovom narodu kozu s ledja.

za satelitski internet ti treba veza kod SUtanovca u Bugaskoj 80 leva( 40 eura)

Mislim da se u USA placa fixni porez na promet pri kupovini novog automobila i da ne zavisi od snage motora, ali posto nisam siguran necu dalje da komentarisem.

Sto se prodaje polovnih vozila ovde tice...naravno da su dazbine prevelike, ali mislim da je tako bilo i mnoooogo pre 2001. godine.

dazbine su bile prevelike i pre a sad su jos i daleko vece!

demokrate su trubile da ce ukinuti tv pretplatu i taksu na promet od 3% u beogradu naravno nisu nista ukinuli nego su samo jos vise podigli sve namete.

dinkic dere gradjane sa 100.000 dianra minimalnom kaznom za svaki privredni prestup.

oderase kozu ovom narodu demokratrski lopovi sa vlasti.

eto TNG/plin je bio 30 dinara i oni ga poskupeli na 51 dinar samo zato sto se njima tako digla ona stvar da pokradu gradjane ove zemlje.

sirotinju pljackaju. mesto da uzmu miskovicu, djilasu i ostalim lopovima oni uzimaju sirotinji.

eto nek dovedu poreze na nivo koji je u EU i ja cu biti zadovoljan, ali ne oni stalno imaju neke izgovore zasto pljackaju sirotinju u Srbiji.

I sta se pozivate na zemlje EU za cene kada ste protiv EU. Ako mi budemo pred ulaskom u EU to ce znaciti da smo dobro uradili dobar deo posla. A do tada moracemo da razbijamo monopole, a ne da dopustamo da nam monopolisti finansiraju stranke. Naravno na mafiji ne odgovara EU, ne odgovara impravna drzava. Zato na dobro ciljate, EU je jeftina, a plate su velike :ok:

pre neku noć si pisao o nekim prijateljima koji mu poklanjaju džipove zato što ima "neistomišljenike" ....a sad kao ne znaš ..a braniš ga ovde svim srcem....pričam ti priču

Ja sam pretpostavljao odakle mu dzipovi, nisam uopste tvrdio. Samo sam hteo da kazem da je veoma lako moguce da to nidu njegovi dzipovi. To je Ceda i rekao, a ja mu verujem jer retko laze za razliku od svih ostalih tzv. lidera.

da ali je resor ekonomije u rukama DS-a a 78% mladih bi pobeglo iz Srbije jer je ekonomska situacija gora nego za vreme milosevica. zato mladi beze.

eto pogledaj samo beograd. prosecna plta 300 eura a kvadrat stana 3000 eura u proseku .

mladom bracnom paru treba sa prosecnim prihodima 30-40 godina da ustedi pare za kupovinu stana ili da bude podstanar.

a ja skoro citao da je prosecna plata u beograd 37 000 dinari neto.to ti je burazer oko 440 evra a taj doktor il inzinjer znaci moz da zaradi duplo 700-800 evra.pa ti sad vidi kad bracni par akademci uzimaju 1500 evra mesecno.to je bre lova.

Back