Iz saobracajne u ekonomsku skolu

Lala01

Početnik
Poruka
1
Ako bi ste mogli sto prije moguce odgovoriti na ovu temu jer mi je stvarno hitno.

Krenuo sam u prvi razred saobracajne skole i odmah prva dva-tri dana skole vec mi je muka od nje(ovo je treca sedmica od kako idem u tu skolu) da mi se prebaciti u neku drugu, kada sam tek isao na upis imao sam zelju za medicinskom ali nisam imao dovoljno bodova i zbog drustva upisem saobracajnu, ali pokajao sam se vec drugi dan, jer oni su u drugome odjeljenu a ovako na hodniku kad se sretnemo nece cak ni da se pozdrave sa mnom i to mi stvarno ide na zivce sav sam od stresa, drustvo u saobracajnoj nije kao sto sam zamisljao ne uklapam se uopste u razred. Gledao sam malo po internetu i ekonomska nema hemije nit fizike sto je super jer ta dva predmeta bas mrzim nikad ih nisam ni volio a opet ima ekonomiku i neke jos predmete i ovi sto su isli sa mnom iz osnovne kazu da je kod njih bas teska ekonomika da strebaju sve napamet jer profesor svaki cas pita.
Pa sta vi kazete jer ja kad bi zavrsio ekonomsku u planu mi je ekonomski fakultet pa poslije ako budem kakve srece naci kakav posao ali pricao sam sa drugovima i svi mi govore da ostanem u saobracajnoj jer je ekonomista ima na sve strane na birou i da nema spasa ako odem u ekonomsku.

Back