ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

Lacibg:
Србија не пита за веру , нацију или ДНК - битан је осећај за домовину : место где си рођен, живиш и својој деци правиш будућност.

Бити Србин (ДНК) а звати се Наташа Кандић или Чеда Јовановић је болест а не националност. :lol:
pa nisam ja ni govorio o njenoj nacionalnosti samo rekoh da je cerka Steva i Jelene

Šakal:
Hm, pa koliko ti godinica imaš dete!? Kako je u obdaništu? Iskopaću ovih dana a ti se malo raspitaj oko sebe...

Чика Шакалу, ајде договори се са колегом Фрозеном да ли идем у обданиште, или сам баба? Мени је потпуно свеједно у овом виртуелном свету шта ће нека два, мени непозната ника, да тврде!
А да скратимо целу причу око мог узраста, најбоље је да даш те њене изјаве. Кад ја овде на форуму нешто кажем, увек имам иза тога покриће. А ти кажеш ископаћеш ових дана...Ко да идеш у рудник?!

Strela:
Чика Шакалу, ајде договори се са колегом Фрозеном да ли идем у обданиште, или сам баба? Мени је потпуно свеједно у овом виртуелном свету шта ће нека два, мени непозната ника, да тврде!
А да скратимо целу причу око мог узраста, најбоље је да даш те њене изјаве. Кад ја овде на форуму нешто кажем, увек имам иза тога покриће. А ти кажеш ископаћеш ових дана...Ко да идеш у рудник?!

Hm, pa izgleda da smo svak na svoj način u pravu, ybg. ništa gore nego kad bakuta podetinji... Elem, nemam vremena...ali za koji dan...heheheee...ne znaš me još...polako...

Back