november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..jedna od stvari koje me izuzetno nerviraju je to shto u prodavnicama igrachaka za decu nema otvorenih eksponata,
pa osim u sluchaju da kupujete po preporuci - kupujete machku u dzaku..
..nije mi zao para datih na igrachke koje su losheg kvaliteta ili izrade, ali mi je jako teshko da se suochim sa razocharenjem
malishana kada se igrachka polomi pri prvom korishcenju ili kad je nemoguce izvesti sa njom ono shto po opisu treba da radi..
..prvo shto mi pada na pamet su Pino slagalice, drvene, koje su izrezane toliko grubo da ih je gotovo nemoguce razdvojiti,
a pri sastavljanju se listaju, ljushte i lome dalje..
..u pitanju su bash slagalice, slika izrezana na dva-tri dela, ne pojedinachni obojeni oblici od kojih se slaze figura,
istog proizvodjacha, koji su odradjeni sasvim pristojno, niti 3d kocke..
..koji su nas i naveli da kupimo prve slagalice..
..dajte preporuke onoga chime ste bili zadovoljni, upozorite na machke u dzaku..
..moja preporuka za Pertini minies figurice (kupili u Maxi-ju
) - jake, lako se sklapaju i dobro drze,
upotrebljive i dovoljno krupnih delova za dvogodishnjake..
pa osim u sluchaju da kupujete po preporuci - kupujete machku u dzaku..

..nije mi zao para datih na igrachke koje su losheg kvaliteta ili izrade, ali mi je jako teshko da se suochim sa razocharenjem
malishana kada se igrachka polomi pri prvom korishcenju ili kad je nemoguce izvesti sa njom ono shto po opisu treba da radi..

..prvo shto mi pada na pamet su Pino slagalice, drvene, koje su izrezane toliko grubo da ih je gotovo nemoguce razdvojiti,
a pri sastavljanju se listaju, ljushte i lome dalje..

..u pitanju su bash slagalice, slika izrezana na dva-tri dela, ne pojedinachni obojeni oblici od kojih se slaze figura,
istog proizvodjacha, koji su odradjeni sasvim pristojno, niti 3d kocke..

..dajte preporuke onoga chime ste bili zadovoljni, upozorite na machke u dzaku..

..moja preporuka za Pertini minies figurice (kupili u Maxi-ju

upotrebljive i dovoljno krupnih delova za dvogodishnjake..