iz protesta spalio porse, u ponedeljak hoce i samog sebe.

??? Kakve veze AV ima sa ovim? Tom Milogorcu treba dati koorcinu i deportovati ga nazad u njegovu Milogoru. A imovinu mu oduzeti i razdeliti srpskim vojnim invalidima. Pun mi je kufer ratnih profitera poput ovog manijaka koji glumataju neke heroje. Da ne spominjem da hvata na izandjalu foru. Vec su izbledeli kultovi Arkana, Ratka i Radovana, pa koga, tek, boli patka za ovog lika.

images

nije bitno da li je kriminalac, lopov, psihicki poremecen ili sta god pasos mu se ne sme uskratiti zato sto je srbin...ne znam cime ste vi zasluzili taj pasos pa ga imate.... kako razmisljate uskoro cete pozdraviti i uskracivanje pasosa komsiji zato sto vam nije pozajmio soljicu secera kad ste mu trazili...dakle srbinu se ne sme uskratiti srpski pasos koliko god se on vama ne svidjao

Не брини - и ти се мени гадиш....... а то гађење биће нарочито изражено када будеш укапирала ко се све населио у Нишу и ко све има наше држављанство....... али очигледно некима не вреди причати јер су у питању чудне особине неких пернатих створења:

Mitke opusti malo tu glavu, sija ce ti se ukoci.

Cuj, on se mene gadi...:roll:...cuo od mene pa aj' i on da nesto "rekne". :roll:

Ja ne znam ko ovde ima drzavljanstvo, volela bih da znam, hajde kazi vec jednom, i ako su to judi sa necasnim pretenzijama za to sam da im se oduzme a oni koji su im dali to da se kazne, ali ovaj covek 42 godine ceka na drzavljanstvo, kako kaze, pa zasto mu ga ranije nisu dali? Ocigledno da iam razloga kad prodjose svi ratovi i niko da uvidi tu "zaslugu"? Trece, on ocigledno ima crnogorsko drzavljanstvo, pa sta ce mu i nase, do te mere da bi se spalio|?

Daj bre, podrzavas nekoga a da i ne znas koga, samo da bi ispao "in"i opljunuo po ovoj vlasti s kojom ovaj slucaj bas i nema veze jer to traje 42 godine.

"Flipnuo" si potpuno.:roll:

Требао би пре да спали порше зато што има српско држављанство него зато што га нема.

Ovakve obozavam, smuljao je da zaradi za porsea, a nije uspeo da smulja za drzavljanstvo.

Ovo je tipican primer idiota kojeg je uhvatila kriza srednjih godina, koji zeli da nadomesti sve sto nije yebao kao mladic, pa je kupio sebi porsea, i previse se puca viagrom (cija nuspojava umeju da budu nekontrolisani izlivi autodestruktivnog besa - sto se vidi iz prilozenog), i sada su mu drugi krivi za sve.

Pa za deset posto cene tog porsea, mogao je da unajmi dobrog advokata koji bi mu zavrsio celu tu pricu oko drzavljanstva.
A i ovaj Kurir svasta bi napisao, samo da zvuci bombasticno i vatreno (gle cuda, vatra, zapalio porsea!!!).

Debilizam na hiljadu nivoa!

Ja ne znam ko ovde ima drzavljanstvo, volela bih da znam, hajde kazi vec jednom, i ako su to judi sa necasnim pretenzijama za to sam da im se oduzme a oni koji su im dali to da se kazne, ali ovaj covek 42 godine ceka na drzavljanstvo, kako kaze, pa zasto mu ga ranije nisu dali?

Ne znam da li si obaveštena ali čovek je notorni kriminalac, stoga može da čeka državljanstvo još 42 godine i neće ga dobiti.

Шта пише у образложењу решења којим је одбијен за држављанство?

- - - - - - - - - -

ај реално, да ли бисте ви овом балвану дали држављанство да одлучујете о томе?
Da,Ne postoji ni jedan valjan razlog da ne dobije drzavljanostvo.To sto ga do sad nije dobio verovatno je razlog sto je neko procenio da mu moze da uzme pare a on se zainatio da ne da.

Da,Ne postoji ni jedan valjan razlog da ne dobije drzavljanostvo.To sto ga do sad nije dobio verovatno je razlog sto je neko procenio da mu moze da uzme pare a on se zainatio da ne da.

Ако је одбијен за држављанство, сигурно има право жалбе. После тога има право на тужбу управном суду.

Ако овај први у ланцу тражи паре, сигурно остали у ланцу не траже паре за ебено држављанство.

Сигурно не испуњава неки услов и зато је одбијен.

nije bitno da li je kriminalac, lopov, psihicki poremecen ili sta god pasos mu se ne sme uskratiti zato sto je srbin...ne znam cime ste vi zasluzili taj pasos pa ga imate.... kako razmisljate uskoro cete pozdraviti i uskracivanje pasosa komsiji zato sto vam nije pozajmio soljicu secera kad ste mu trazili...dakle srbinu se ne sme uskratiti srpski pasos koliko god se on vama ne svidjao

Po njegovim riječima u Srbiji živi 42 godine. Ako je tolike godine zaista živio u Srbiji i bio prijavljen nema šanse da ne bi dobio državljanstvo. Tako da u njegovoj priči nešto ne štima.

Po njegovim riječima u Srbiji živi 42 godine. Ako je tolike godine zaista živio u Srbiji i bio prijavljen nema šanse da ne bi dobio državljanstvo. Tako da u njegovoj priči nešto ne štima.

Живео и шерифовао на релацији Црна Гора-Србија и успут се нагемао пара да му држављанство није ни требало.

Back