iz kojeg ste filma?

Recimo da je ljubav film, koji naravno treba da ima likove pozitivce i negativce, vi bi u tom filmu bili....?

Izaberite neki film i ulogu koja odgovara vasem stvarnom zivotu? :P

Moram ozbiljno da razmislim. :lol:

Ne mogu ni sa kim da se poistovjetim jer sam poseban :). Mislim stvar je u tome sto sam osoba objektivnog misljenja,sve stvari sagledavam u potpunosti. Mada bi volio biti iz Xmen wolverine (e on je faca sa svim onim mogucnostima). Ali eto to je kad masta radi svasta. Ljubav je cudo,zapadnes u vezu i koprcas se mislis da ce ti biti bolje samom kad si samam oces da se vratis prvobitnom stanju,pa se opet izgubis negdje. U filmovima je sve tako sjajno lagodno i bajno. Ali zivot je sasvim drugaciji.

3d-smiley.php

selo gori a baba se ceslja

Recimo da je ljubav film, koji naravno treba da ima likove pozitivce i negativce, vi bi u tom filmu bili....?

Izaberite neki film i ulogu koja odgovara vasem stvarnom zivotu? :P

Moram ozbiljno da razmislim. :lol:

Nekad davno je snimljen film po knjizi Mome Kapora "Una" sa cijim se likom djelimicno ja mogu poistovjetiti , odnosno koji je napriblizniji mom stvarnom liku u zivotu...Al , opet, to se ne moze reci i za ljubavnu pricu iz tog romana !
Film je prilicno lose uradjen ( kao, uostalom, manje-vise , i svi filmovi radjeni po romanima, pravo tzv. "sakacenje" pisane rijeci! ), mada bi se po tom konceptu mogao uarditi kvalitetan ljubavni film!!!

A najpriblizniji film mom ljubavnom zivotu je neki sa dramom u ogromnim kolicinama, ili jos bolje neka opera, u kojoj se glumci vracaju po sto puta na scenu samo da bi rekli jedno drugom da vise nikad nece biti zajedno ( al sad KAO zauvijek!!! ) .
( Na sve to dodati malo histerije i nervoze, koje grebanje i razbijanje, malo vristanja, da bi se u potpunosti zacinilo nesto sto bi trebalo da izgleda kao my love life!!! ):roll:

meni se svidja jedna scena iz perfektog zlocina. . on krece na pesacki u masi ljudi, ona sa druge srane isto tako, krece mu u susret. . on je gleda pravo u oci i negde na sredini joj lupo zvaku bez blama iako se ne znaju. . svako nastavlja na svoju stranu. . a scenu prati text "ljudi su okruzeni stvarima koje im se svidjaju samo nemaju hrabrosti da ih uzmu". . eeeeeee ja sam taj!

Back