Iz keca u x

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nisam celav!
jaaaauu1.jpg
[/URL] [/IMG]

Ni ja nisam mada cu biti :S Nemogu da izadjem naulicu a da nedignem kosu :rtfm:

my.php

edit: Grrr nisam uspeo da hyperlinkujem sliku :(

Kada ste u vugla odluchili da cete imati sex sa nekim shta je to shto najcheshtje moze da vas odbije u toj nameri?

Ja sam budala...

Ako se slucajno desi da vidim da ima Caries :S

Ako joj se slucajno oseti iz usta :sad2:

Ili ako ima uzasan oziljak a da ga nisam video pre nego sto se skinula :S

Ermmm... ali opet zavisi kada bi primetio ovo... da je prekasno zazmurio bih :D Ili bih disao na usta :rotf:

Poslednja izmena:
Ja sam budala...

Ako se slucajno vidim da ima Caries :S

Ermmm... ali opet zavisi kada bi primetio ovo... da je prekasno zazmurio bih :D Ili bih disao na usta :rotf:

:rotf::rotf::rotf::rotf:
Zanimljivo...:super:
Ja sam imao srece da se nijednoj mojoj devojci ne oseca iz usta.:)

Ja sam budala...

Ako se slucajno desi da vidim da ima Caries :S

jesi trunjav
bolje i oziljak nego da nema sise:)
bitno je da nema oziljak na mozgu:)

jesi trunjav
bolje i oziljak nego da nema sise:)
bitno je da nema oziljak na mozgu:)

Ermm... sise... ma moze i da ih nema... *** nikad mi se nije desilo da imam devojku da se najezim kako je lepa kad je pogledam bez sminke... ali su zato sve imale extra telo... mada... ja bih vise voleo da je lepa kao lutka i da ima prosecno telo nego da je bomba a da je ruzna ;D Ili mozda su sve bile lepe, nego sam ja perfekcionista i nalazim mane svuda :sad2: ko ce ga znati..

Ermm... sise... ma moze i da ih nema... *** nikad mi se nije desilo da imam devojku da se najezim kako je lepa kad je pogledam bez sminke... ali su zato sve imale extra telo... mada... ja bih vise voleo da je lepa kao lutka i da ima prosecno telo nego da je bomba a da je ruzna ;D Ili mozda su sve bile lepe, nego sam ja perfekcionista i nalazim mane svuda :sad2: ko ce ga znati..

mislio sam na oziljak
a i ja vishe volim da je lijepa
i da joj mozak solidno radi
da je brza na rijecima i mislima

Ovo ti ne valja jer prvo podjimo od toga da niko nije savrshen, pa samim ni ti.
Jedino ako su bash mane koje ti smetaju ili zbog kojih ti nije privlachna.

Znam naravno... ali ***... izludim kada nalazim mane koje mi smetaju prekasno... a da ih nisam ranije video zbog frizure ili sminke( to fizicke )... itd... pa niko nije savrsen zato ti kazem da nemora da ima neko telo samo da je lepa kao lutka :D Volim da gledam u oci :super:

edit: Mora naravno da bude inteligentna i simpaticna :D Onda nemora ni da je toliko lepa ni zgodna... ako je bas tako simpaticna i lepa iz unutra onda bih spavao sa njom sa zadovoljstvom :D kao sto mi se desilo sa drugaricom jedan put... kad god sam citao njene poruke uvek sam se smejao i to je stvorilo u mene neki osecaj i ako nije bila neka riba...

Poslednja izmena:

Back