Ivo Sanader: "Dolazim bre u Beograd"

Вероватно оће да нас убеди да одустанемо од контратужбе, да могу да нас туже на миру...

каква незрела, саможива и шовинистичка групација. Шта смо богу згрешили да смо суседи са њима и оним племенима на југу...

Потпуно сам сигуран да исто мисле и о нама, с тим што ипак већина овде њих некако сажаљева, а они нас слепо мрзе.

Ако смо им криви што смо живи и што нас има, онда ћемо једноставно наставити да им будемо криви.

Sanader spreman da dođe u Beograd

28. novembar 2008. | 11:11 | Izvor: Tanjug
Zagreb -- Hrvatski premijer Ivo Sanader izjavio je da je spreman da dođe u Beograd kako bi bili razjašnjeni novonastali problemi u odnosima između dveju zemalja.

644911986491bf54073217676599731_extreme.jpg

Hrvatski premijer Ivo Sanader (FoNet)

Sanader je, na predavanju koje je u četvrtak uveče održao u nemačkom gradu Esenu, rekao i da će Hrvatska učiniti sve što je u njenoj moći da odnosi Zagreba i Beograda budu dobrosusedski.

"Ja sam spreman da ponovo otputujem u Beograd kako bih razjasnio novonastale probleme i kako bi to skinuli s dnevnog reda", rekao je Sanader ukazujući da je do napetosti između Hrvatske i Srbije došlo zbog hrvatskog priznanja Kosova i pokretanja tužbe pred Međunarodnim sudom pravde u Hag

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=11&dd=28&nav_category=167&nav_id=331146
Neka dođe, ali ono ''bre'' mi ne ide u glavu...

Ne volis ga . Sto . Covek je pravi Hrvat , i voli Hrvatski i Hrvate . radi za Hrvatsku . Ponosan je sto je premijer Hrvatske . Nikad se nije izvinjavao . Nije vam priredio ni jedno ponizenje . .
U ce je problem .

Problem je u tome što je lažljivi kur*in sin. :lol: Nije nam priredio poniženje? :eek: Da, moš mislit. Toliko se uvlači EU-u u dupe, da me sram. Kupit će mu Manuel Barroso lubrikant za Božić. :hahaha:

Zar mi mora biti drag samo zato što je Dalmatinac? :dontunderstand:

a čuj cila ga Dalmacija podržala (i to ne jednom):)

nego da pitam ...ti si iz Dalmacije...kako Dalmatinci pričaju o Salamanderu proteklih par mjeseci?

ono zariba je malo žešće ...počev od svih koalicionih partnera pa do i nekih svojih obećanja svojem biračkom tijelu (tipa: ZERP, priznanje Kosova, porast kriminala, nacizma, mafijaških likvidacija u Hrvatskoj, Pelješki most, mazanje očiju javnosti sa tužbom iz koje samo deblji kraj možemo izvuć, pravosuđe u rasulu, nema povišica već nam preti sa oduzimanjem božičnica, regresa, otkazima, lošim gospodarstvom, padom ekonomije, kritičnim vanjskim dugom, čestim smjenama u vladi nekih ministara koji su već u prvom svom intervjuju pokazali koliko su mutavi a u fotelji sjedili mjesecima...itd)?

a čuj cila ga Dalmacija podržala (i to ne jednom):)

nego da pitam ...ti si iz Dalmacije...kako Dalmatinci pričaju o Salamanderu proteklih par mjeseci?

ono zariba je malo žešće ...počev od svih koalicionih partnera pa do i nekih svojih obećanja svojem biračkom tijelu (tipa: ZERP, priznanje Kosova, porast kriminala, nacizma, mafijaških likvidacija u Hrvatskoj, Pelješki most, mazanje očiju javnosti sa tužbom iz koje samo deblji kraj možemo izvuć, pravosuđe u rasulu, nema povišica već nam preti sa oduzimanjem božičnica, regresa, otkazima, lošim gospodarstvom, padom ekonomije, kritičnim vanjskim dugom, čestim smjenama u vladi nekih ministara koji su već u prvom svom intervjuju pokazali koliko su mutavi a u fotelji sjedili mjesecima...itd)?

Ja uglavnom razgovaram o politici s ljudima kojima i inaće Sanader nije osoba godine, pa ti teško mogu reći kakvo mišljenje o njemu i njegovoj aktualnoj politici ima njegova izborna mašinerija u Dalmaciji. Ipak, smatram da je u posljednjih nekoliko mjeseci prilično pao na rejtingu najpolitičara u Hrvatskoj. :hahaha:

:worth:
osim vrijedanja i pljuvanja, ti nemas sto da kazes...
a cak neznas ni to kako treba, jer za to treba i mozak i znanje, a ti nemas nista od toga...
ti neznas da napises ni jednu konstruktivnu recenicu ili kritiku
i opet si poceo prvi pljuvat i vredat..
p.s. i ti mozes da me prozivas kako god zelis, nazivati me kako god hoces, etiketirati me cime zelis...mene to zanima kao lanjski snijeg, a govori uglavnom o tebi...
:bye::bye:

:worth::worth::worth:

Nemo bre da ga vređaš....ima da te rasturi ko bebe zvečku (intelektualno).
Dve srednje škole,dva jezika hrvatski i naročito srpski....nemaš šanse.

Takav kapacitet je trebalo kindapirati i odvesti u Sabor da bistri politiku sa onim pizdunima.

Čuvaj se prometne (saobraćajne) ruke pravde....

Back