Ivica Dacic,medjunozje i ... KONSEKVENCE! Moderatori ne spajajte temu nije o RRA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kalama

Aktivan član
Poruka
1.558
Napisao sam temu o Ivici Dacicu i njegovom KODEKSu koji on treba da postuje radi funkcija koje izvrsava.Takodje pisem o propustima koji su ucinjeni i pocinjeni od Sistema obezbedjivanja Predsednika Vlade,MINISTRA POLICIJE....U SRB je vec jednom jedam ubijen i svi se prave tose a sad je HVALA bogu bilo na redu RUGLO DRZAVI i omalovazavanje istog na funkcije koje obavlja.A vi mi sklanjate temu i ubacujete sa RRA i Nemoguca misija? Pa gde to ima za koga VI krstarice radite,sto onda ovde OBMANJUJETE SRBSKI NAROD znaci obavljate CENZURU tekstova kako vam narede.PRIZNAJTE to i recite da bi smo znali sta je po sredi ali nemojte nam pricati da vi iz KRSTARICE radite savesno kad nije tako i MI i VI to znamo.NEMOJTE nas LAGATI vise!
TRAZIM svoj povracaj teme:

Ivica Dacic,medjunozje i ... KONSEKVENCE!

Pisem ovo da bih malo razjasnio situaciju.
Gdin Dacic koji je Predsednik Vlade SRB,Ministar Policije i Predsednik SPS je imao jedan ne svakidasnji slucaj koji je ostavio tragove kako na SRB javnost a ono i INTERNACIONALNU.
Doticni je bio pozvan na intervju koji je bio organizovan od nekih JAVNO serijskih IMENA i MESTA,kad kazem imena i mesta mislim nismo ga pozvali ja i vi pa da nezna gde ide vec je bio pozvan od IMENA javnog servisa i osoba koje poznaje koje se time bave.
Prvo zelim da se koncetrisem na Premijera a kasnije na ucesnike tj. organizatore "Nemoguce Misije" a kasnije na sve i celokupnu situaciju.
Znaci premijer dolazi na snimanje nema pojma sta ga ceka i pocinje interviju.Da bismo imali istiniti i tacniji UVID U SITUACIJU MORAMO DA SE ZAPITAMO SLEDECE: Koliku kulturu,moral i obrazovanu svest ima taj isti MINISTAR koji ima tolike i takve funkcije koje ima?
Neka nasa sama logika nam kaze sledece kako o Dacicu tako i o situaciji koja je se desila.
PRVO-Dacic kao ministar nije ispunio OCEKIVANJA koja je trebalo da ispuni
DRUGO-Sistem obezbedjenja ministra je KOMPLETNO ZAKAZAO
TRECE-Sistem obezbedjenja Ministra je zakazao DRUGI put nakon snimanja iste
CETVRTO-U SRB se sve cini da se DACIC ocisti kao jaganjce jer je eto neko drugi kriv,ma nisu mislili ozbiljno SALA
PETO-DALI SKUPSTINA SRBIJE ima snagu da trazi javno da se PRAVO i RED postuju radi NEDOLICNOG ponasanja MINISTRA na JAVNOM MESTU!
SESTO-NEMOGUCA MISIJA
...

Znate ako je neko MINISTAR Policije,Predsednik VLADE a onda ima tako NEDOLICNO JAVNO PONASANJE i ispade kao doticni mislim da svi treba da se pitamo ko nas to PREDSTAVLJA i ko stoji iza njega ko ga je doveo na to mesto.
Znate ako je neko zaduzen tolikim obavezama a verujte mi ja sam obisao malo vise svet a to nigde nisam VIDEO da neko toliko funkcija ima/jer on neki SUPERMEN.
U modernom svetu Predsedik jedne Vlade i jos uz to Ministar Policije ili Milicije ne znam ni ja kako se zovu vise?Kao prvo treba da ima STIL i NACIN ponasanja.postoje pravila ponasanja koja se uz funkciju dobijaju.Znate ako je neko predsednik BIA-e nemoze se ponasati "PROSTACKI" ici i napijati se praviti probleme davati izjave novinarima itd. takvi ljudi se i nevide jer KODEKS posla koji obavlja to zahteva.
Sta onda da vam napisem koji KODEKS ponasanja treba da ima OVAJ NAS SUPERMEN sa tolikim funkcijama.Ja pratim poslednjih meseci bas tog istog DACICA koje blamaze on cini i koje lapsuse,pa to nebi cinio ni tamo neki nas zemljoradnik bez razreda OSNOVNE SKOLE,a sta on cini.Napija se,Peva,vrsi JAVNE EKSCESE/JAVNE ISPADE,naravno on je MINISTAR POLICIJE tako da svi cute. Ali dokad vise.
Jedan Ministar treba da ima svoju TAJNOVITOST jer on se bavi takvim poslom a ne PROSTAKLUK itd.Taj isti ministar kad je bio na snimanju i kad je primetio sta doticna devojka radi,trebao je odmah da ustane da se pozdravi od nje a da svom obezbedjenju naredi kompletnu blokadu zgrade i svih sistema kao i BIA da se obavesti jer nikad se ne zna ko stoji iza toga.To je trebalo sve da se resi bez ZNANJA JAVNOSTI jer tako kao sto kazem "KODEKS ponasanja sluzbe" zahteva.Vi ste doveli jednog Ministra.Predsednika Vlade jedne drzave gde da mu neka tamo "medjunozje pokazuje" i sto je jos grdnije on prihvata igru,gde je video on je se UPUSTIO u IGRU doticne e to je GRESKA NJEGOVA radi toga ON IVICA DACIC MORA IZGUBITI SVE FUNKCIJE jer na taj nacin on ce i drzavu UNISTITI jer neradi svoj posao SAVESTNO koji mu SLUZBA I NARODNA OBAVEZA namecu.Sve je snimljeno i vidi se,on je cak koliko je GLUP nas ministar on odlazi bez BLOKADE snimaka i bez ikakvih problema tek je se kasnije napravio problem kad je tome KRETENU neko malo objasnio ZAKON i njegovo vidjenje.Jer on nezna ni KODEKS koji treba da postuje jer ga NEZNA.Vidite li vi NJEGOVU "PROSTAKLUK" on gleda devojku medjunoge i smesi se i kasnije sa nom slike itd. nije mu ni jednom proslo kroz glavu da je to mozda neka namestaljka neke "Strane Obavestajne sluzbe" koja bi mozda zelela da ga time uceni kasnije ili tako nesto?
NJegovo obezbedjenje,sve sami AMATERI koji su to profesionalci kad su dopustili da ih rukovodi i komanduje "JEDAN MEN TOL".Zamislite da imate jednu jedinicu SPECIJALACA koji su obuceni svemu i dozvolite tamo jednom NEUCENOM KRE TENU da ih vodi i on ih vodi u smrt a oni SPECIJALCI kreteni "nesmeju da kazu stani bre odvede nas u SMRT koju si ti skolu prosao ko je tebe ucio da se to tako radi i da upootrebe svoje profesionalno znanje za izlazak iz situacije jer su zato nauceni.Vec sta su radili svi cute jer to je IVICA DACIC,nema veze sta i kako on radi oni mu nesmeju reci nista.Mene interesuje dali mi u SRB imamo i ako imamo ko je to,ko ima odgovornost da naredi SVIMA GLAVESINAMA kako da se ponasaju shodno funkciji jer moraju kodeks ponasanja da postuju!Druga greska obezbedjenja pa i kad je se sve to desilo i na kraju IVICA se izljubio sa ovom medjunogatom oni su trebali PROFESIONALNO da odrade svoj posao i blokiraju sve snimke i iste oduzmu i nastave dalje,ali JOK oni su otisli sa svojim DACICEM.Znaci prvi put su zakazali jer je doslo do tog INTERVIJUA,znate postoje SIGURNOSNI sistemi koje moraju da prodju,kako su oni prosli te sisteme uz ciju POMOC,sad sve te ljude koji su pomogli da se to ucini TREBA POHAPSITI jer to je PROTIV ZAKONITO i to se kaznjava STROGO!Tako su mogli da UBIJU i njega i PREDSEDNIKA DRZAVE jer oni imaju prolaz kroz sistem BEZBEDNOSTI koji ocito ne funkcionira.
Interesantno je primetiti sta se kasnije desava kako sa Nevidjenom mislijom a ono i sa Dacicem i izjavama po novinama itd.Prvo je pokusano bilo da se zataska,ali posto nije uspelo i vec je na netu video, gde Dacic se smeska i trlja bradicu a oci se cakle a on zapenio na medjunozje.E onda pocinje polako kao ovo ono pa evo vec i kao RRA navodno sad oni,pa kao zabrana za nevidjenu misliju ali nista od toga neko JAK stoji iza? KO? PITANJE SRBIJI i SRBIMA KO STOJI IZA?
Ali pazite pitanja voditeljke Dacij je ozenjen a ima SVALERKU i to javno i on to jos prica da je to normalno.recite mi NARODE SRBIJE koji je on POKAZNI IDOL nase dece i omladine,jer ON treba da nam bude MOralni faktor RESPEKTA zene i familije.Jer to jedna osoba koja ima moral i karakter.
Interesuje me sad da VIDIM sta ce SKUPSTINA i narodni poslanici da ucine?Ali znajuci da i oni su isti kao i on PITAM TEBE SRBIJO jer to hoces da nas ovakav OLOS NEKULTURNI vodi bilo gde?Jesu to osobe koje se predstavljaju kao PRIMERI nasoj deci prema kojima nasa dece treba da teze da budu kao oni.Jer mi treba njima da VERUJEMO i dajemo svoje ZIVOTE i svoju SMRT da o nama ODLUCUJU.JA NEDAM MOJE NISTA OLOSU.
Cekam da vidim sta ce Vucic i Nikolic da urade ili ce da CUTE?!!! Vucicu sad si na redu ti jer ti si kao Eliot Nes,ti zavodim kao navodno nepisani zakon u SRB iako je on odavno zapisan ali ajde.
A ove iz "NemoguceMisije" podhitno sve pohapsiti i ispitati kompletnu pozadinu,televiziju zabraniti gde je emitovano,ljude koji su pomogli u bilo kom smislu izvodjenja iste POHAPSITI i krivicno goniti ali ne da se brane sa SLOBODE vec sve u ZATVOR jer to je bio UDAR NA DRZAVU i njenu funkcionalnost.

A od DACICA TRAZITI PODHITNO RAZRESENJE SA SVIH FUNKCIJA!!! BEZUSLOVNO.
Mogao sam tu jos pisati ali mislim da je dosta.

Poslednja izmena:
ZAHTEVAM od vas moderatora krstarice da mi VRATITE TEMU kompletnu koju ste ubacili u RRA i da mi vratite poruke koje su bile!Ne zelim ovu temu kao temu o DACICU vec onu ISTU koju ste mi malopre sklonili. jer vidite da pise Ivica Dacic,medjunozje i ... KONSEKVENCE! Moderatori ne spajajte temu nije o RRA

Него о чему је тема

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back