Jedini pravi politicar opozicionar je doktorka medicinskih nauka Jovana Stojkovic. Neznam koji je stav doktorke o ovome sto cu dalje pisati, ovo je moj licni stav. Naravno ne kazem da su ovi uz SNS vec da su od zapada. Odnikud se pojavio???????? ja znam za Milu , za Jovanu, i da ne nabrajam jos stotinu borca za slobodu koji se pojavljuju godinama a sumnjam da su nam ovog poturili od pre neki mesec. Znaci zato sumnjam. I stvarno ko je on, sta je radio i cime se bacvio do sada u zivotu posto se pojavio u javnost pre neki mesec i to vrlo cudno niotkuda a tako jako sa takvom moci a do tada ga u javnosti nikad nije bilo. Ko ga je progurao da bude tamo neki vodja necega? jer ajde jel moze neko od obicnog coveka da sad bude vodja necega na ulici? Naravno da ne moze. Znaci ko ga je progurao, ko mu je dao medijsku moc, ko ga promovise, placa, finansira njegove proteste? Jer to kad se sazna zna ce se ko njega gura i zasto sa kojim ciljem. Prvo se pojavio onaj doktor pulmolog koji je trebao da kanalise i preuzme antiglobaliste pa ga je narod provalio i onda posle njega se pojavio ovaj.
Poslednja izmena: