Ivana Žigon vs Borka Pavićević - Dvougao

12.jpg

Hvala ti Pinki.

Vladika, jel imas ti dokaz za to da je pevala Mao-u?

Зар ниси јуче био под другим ником који није био толико офуцан...:hahaha:

Наравно да имам - уосталом, упитај је сам, не верујем да ће имати храбрости да слаже(што јој је главна особина) јер има МНОГО сведока... то је било време "Црвеног Универзитета Карл Маркс" 1968.године а главни оснивач је био Црногорац Мићуновић...

Иначе, веома је добра "другарица" Јованке Броз и годинама је узимала од ње хаљине које је прекрајала и носила, и још се хвалила, јадница... а сада је главна у најновијој "акцији рехабилитације Јованке Броз" - можда може још нешто онако старој да јој дрпи...

Та луда је 1968. носила ону кинеску униформу и "проповедала" "дела Мао це Тунга"... исто као и Љубиша Ристић...

Како може да ти буде "ПЛУС" организовање културних манифестација па сваком ретарду дај паре и то ће урадити... а обашка што уопште нису у питању било какве КУЛТУРНЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ - него јадна политикантска пропаганда од које ми се повраћа.

Знам да јој је отац био професор на Философском факултету и знам да га се одрекла - и знам да је тражила стан, али не знам да ли га је и добила.. за сада се угурала на Дедиње код мужа Баровића...

Пре свега она је по професији ДРАМАТУРГ КОЈИ НИКАДА У СВОМ ДУГОМ ЖИВОТУ (САДА ИМА ПРЕКО 60 ГОДИНА) НИЈЕ НИШТА али НИШТА НАПИСАЛА... нула у својој професији... једино што зна то је да лапрда ... и што је научила Историју театра па на неуке људе оставља утисак...

To је поента, као нула у својој професији, најлакше јој је било да се накачи на неку НВО. Дакле, ниједна од тих
НВО бабетина, није направила ништа у својој професији, а пошто су све скрндељи неопавани, нису могле ни
добро са де удају, па им је једини излаз био у НВО сектору, у прво време на Сорошевом платном списку, а сада
на буџету!!! И сву ту гамад паразитску ми плаћамо, да ради против интереса Срба!

To је поента, као нула у својој професији, најлакше јој је било да се накачи на неку НВО. Дакле, ниједна од тих
НВО бабетина, није направила ништа у својој професији, а пошто су све скрндељи неопавани, нису могле ни
добро са де удају, па им је једини излаз био у НВО сектору, у прво време на Сорошевом платном списку, а сада
на буџету!!! И сву ту гамад паразитску ми плаћамо, да ради против интереса Срба!

Kako se god Borka Pavićević nakačila na NVO sektor da bi se eksponirala, tako se i preuzvišena Žigonova uhlebila u guslanju, svaka gusla u svoje gusle sa jednom razlikom, Žigonova je ipak anahrona, što je u Srbiji uvek pozitivno.

Ti se, koliko znam, ne drogirash? :think: Shta lazem, bre? :roll:

Samo kada pada sneg :mrgreen:
Pa ne znam,verovatno ovo sto si rekao :mrgreen:

Kako se god Borka Pavićević nakačila na NVO sektor da bi se eksponirala, tako se i preuzvišena Žigonova uhlebila u guslanju, svaka gusla u svoje gusle sa jednom razlikom, Žigonova je ipak anahrona, što je u Srbiji uvek pozitivno.

Nemate dokaze niti ishta slicno tome da Zigonka radi to sto radi za pare.

Ali ne bitno i da imate.........

Zigonka velica svoju zemlju i patriotizam a pare,a Borka & co je pljuju za pare.:dash:

Znate li vi rodjaci kolika je to razlika il' ste svi komplet poshashavili.........:think:

Cuj radi za pare........a shta vi radite za pare?pa ispravnije je biti patriota za pare nego bilo sta drugo za pare........ali kad je neko glup,glup je do kraja..........ili zloban :think:

Ni za koje, nisam taj tip čoveka koji zarađuje na tuđoj nevolji

А који је резултат Иваниног деловања?
Је л' она неком нанела штету?

По тој логици којом се водиш, онда су и доктори шљам од људи.
И они зарађују на туђој несрећи ( болести).

Ивана протежира Српство, и бави се децом са Косова, проводи доле много времена, пружа љубав тој деци и још по нешто. Залечује их. Срам је било што прима плату за то.

А за шта Борка прима плату и не само плату, него добија хиљаде долара?
Који је њен конкретан учинак и које је добро дело починила?

Само да те потсетим, тема је Борка VS. Ивана ;)

Poslednja izmena:

Neverovatna si,koliko reci si samo potrosila da bi omalozavala Ivanu Zigon,zar si zaista toliko opterecena sa njom i njenim radom...ja bih se na tvom mestu zaista zabrinuo za svoje mentalno zdravlje!

Добро, а јел' може без било каквих захуктавања, и сасвим рационално: шта има лоше у укидању виза? :think:

Милунка, да ли сам ја ИГДЕ рекла да има нечег лошег у укидању виза? Да сам се ја питала, визе не би ни биле уведене... Наравно да треба укинути визе, оно што мене вређа је што се те визе користе као изговор и као уливање лажне наде уместо да се влада побрине о конкретним проблемима и хитним решењима истих; укратко - вређа ме што нам наша влада уместо конкретних решења проблема у Србији нуди - визуелизацију светлости на крају тунела у виду шенген виза...

Да те подсетим да је цела дискусија започела Иванином изјавом: "Народу фали бели хлеб, а не беле шенгенске листе" и то је чињеница.
Ево, Никола је то лепо срочио, то је била и моја поента:

Nema nista lose... Daleko bilo da ima... Samo je to za obican narod toliko nebitno da je smesno i pominjati... A, i od ukidanja viza nema nista, jos poprilicno vremena... Kad budu ukinuli, neka bude vest na Dnevniku od 30 sekundi, svi to lepo pozdravimo i idemo dalje... Zasto od komarca praviti slona...

*********************************************************************************
*********************************************************************************

Jeste, pukao sam. :hahaha: Razbila si me " argumentacijom " :hahaha: i sve si u pravu. :hahaha: Ne trebaju nam vize, kakve crne vize. Bilo bi bolje da nas dodatno izoluju. :roll: Ni sankcije ne bi bile loshe. :roll: Pazi, par jednostavnih pitanja. poshto vidim da ti ne ide kapiranje ovih slozenijih. Znash li ti da u Srbiji postoje nauchnici koji putuju na kongrese u zemlje EU? Znash li da se posle toga vracaju u Srbiju sa novostechenim iskustvom? Znash li koliku shtetu Srbija ima ako oni ipak odustanu, jer ih dr*aju za vizu? To ti je ovaj post na koji, uzgred, nisi odgovorila:

Citat:
Original postavio Милунка Савић
Опет бесмислен пример.

Није бесмислица, стварно мешаш неке ствари.
Извини, али, хеботе, да ли си некад путовала негде у иностранство?
И лепо рече не важим се, нису то само путовања ради рекреације и зезања. Знаш ли ти колико је захебано за визу и многим нашим научницима, уметницима, пословним људима...?

Eto, vec to, samo po sebi, nikako nije nishta. 'Ajde sada reci... Ma shta ce nam nauchnici... :udriglavu: E, zaista me strashno frustrira pojashnjavanje nechega tako je*eno ochiglednog... Tako da, rekoh ti, diskusija sa tobom je zavrshena. Necesh videti odgovor na tvoj sledeci post. :bye:

Иако нећу видети одговор на овај пост (ако одржиш обећање ;) ), морам ја теби накнадно нешто да објасним, пошто видим да ти не капираш.
Ево - поједностављено: ти научници о којима говориш, заједно са грађанима Србије који могу себи да приуште путовања, чине 20% грађана Србије (максимум).
Дакле, бесмислено је говорити о визама и путовањима док 80% грађана Србије једва саставља крај са крајем, а још је бесмисленије што је то постао ЈЕДИНИ програм и циљ ове владе, не само што се тиче ЕУ него и што се тиче привреде, развоја и осталог бољитка за Србију.
Укратко, за све то "лек" је - шенгенске визе?!?

Дакле, да сам ја гласач ДС-а, било би ме срамота да моја политичка опција толико вређа моју и интелигенцију мојих суграђана...

А одмах ћу предухитрити твоје негирање да је то једини владин програм и циљ, доказом у виду ДС-овских пропагандних плаката за изборе на Вождовцу: „Šengene beli, Voždovac te želi" (какав програм!) :lol:

П.С. Милунки сам одговорила постом #101, а сигурна сам да, док си цитирао тај Милункин пост ( #99 ), да си већ укапирао да је она накнадно написала то о научницима (ажурирала), али свеједно то користиш као мој "пропуст".
Да не спомињем твоје небулозе - претпоставке шта бих ја рекла: "Bilo bi bolje da nas dodatno izoluju" или "Ma shta ce nam nauchnici"... :dash::dash::dash:

И ти се, дакле, користиш ДС-овским форама и подметачинама који људима вређају интелигенцију, те услед тога заиста и није потребно да одговараш више... :bye:

Back