čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vladika, jel imas ti dokaz za to da je pevala Mao-u?
Та луда је 1968. носила ону кинеску униформу и "проповедала" "дела Мао це Тунга"... исто као и Љубиша Ристић...
Како може да ти буде "ПЛУС" организовање културних манифестација па сваком ретарду дај паре и то ће урадити... а обашка што уопште нису у питању било какве КУЛТУРНЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ - него јадна политикантска пропаганда од које ми се повраћа.
Знам да јој је отац био професор на Философском факултету и знам да га се одрекла - и знам да је тражила стан, али не знам да ли га је и добила.. за сада се угурала на Дедиње код мужа Баровића...
Пре свега она је по професији ДРАМАТУРГ КОЈИ НИКАДА У СВОМ ДУГОМ ЖИВОТУ (САДА ИМА ПРЕКО 60 ГОДИНА) НИЈЕ НИШТА али НИШТА НАПИСАЛА... нула у својој професији... једино што зна то је да лапрда ... и што је научила Историју театра па на неуке људе оставља утисак...
ma nije Borka nije videla Mao-a ,aa zato je Ivana videla Fidela ,ko Pinki Tita tako da je uspela u zivotuVladika, jel imas ti dokaz za to da je pevala Mao-u?
ma nije Borka nije videla Mao-a ,aa zato je Ivana videla Fidela ,ko Pinki Tita tako da je uspela u zivotu![]()
Pa pishe ti u postu iznad... Evo sad' ponovo samo za tebe, ukratko... Zena se odrekla rodjenog oca, a posle njegove smrti trazila njegov stan...
dobro i Pavicevicka ima sina ,znaci i ona je uspesna ko i ZigonkaОво је њен највећи успех, као и код сваке нормалне жене.
![]()
To је поента, као нула у својој професији, најлакше јој је било да се накачи на неку НВО. Дакле, ниједна од тих
НВО бабетина, није направила ништа у својој професији, а пошто су све скрндељи неопавани, нису могле ни
добро са де удају, па им је једини излаз био у НВО сектору, у прво време на Сорошевом платном списку, а сада
на буџету!!! И сву ту гамад паразитску ми плаћамо, да ради против интереса Срба!
Kako se god Borka Pavićević nakačila na NVO sektor da bi se eksponirala, tako se i preuzvišena Žigonova uhlebila u guslanju, svaka gusla u svoje gusle sa jednom razlikom, Žigonova je ipak anahrona, što je u Srbiji uvek pozitivno.
A za koje bi Ti pare isla po Kosovu i Metohiji i guslala ?
Ti se, koliko znam, ne drogirash?Shta lazem, bre?
![]()
Kako se god Borka Pavićević nakačila na NVO sektor da bi se eksponirala, tako se i preuzvišena Žigonova uhlebila u guslanju, svaka gusla u svoje gusle sa jednom razlikom, Žigonova je ipak anahrona, što je u Srbiji uvek pozitivno.
Ni za koje, nisam taj tip čoveka koji zarađuje na tuđoj nevolji
Ni za koje, nisam taj tip čoveka koji zarađuje na tuđoj nevolji
Samo kada pada sneg
Pa ne znam,verovatno ovo sto si rekao![]()
Ne lazem, nego ti za to nisi chuo... Verovatno uopshte ne znash ni o chemu pricham...![]()
Znam o cemu pricas,ali ne znam da li govoris istinu
Ne bih voleo da je istina.......uostalom i dalje je pozitivac......ali to bi bilo stvarno bezveze.....ako ne lazes.......po obicaju![]()
Добро, а јел' може без било каквих захуктавања, и сасвим рационално: шта има лоше у укидању виза?![]()
Nema nista lose... Daleko bilo da ima... Samo je to za obican narod toliko nebitno da je smesno i pominjati... A, i od ukidanja viza nema nista, jos poprilicno vremena... Kad budu ukinuli, neka bude vest na Dnevniku od 30 sekundi, svi to lepo pozdravimo i idemo dalje... Zasto od komarca praviti slona...
Jeste, pukao sam.Razbila si me " argumentacijom "
i sve si u pravu.
Ne trebaju nam vize, kakve crne vize. Bilo bi bolje da nas dodatno izoluju.
Ni sankcije ne bi bile loshe.
Pazi, par jednostavnih pitanja. poshto vidim da ti ne ide kapiranje ovih slozenijih. Znash li ti da u Srbiji postoje nauchnici koji putuju na kongrese u zemlje EU? Znash li da se posle toga vracaju u Srbiju sa novostechenim iskustvom? Znash li koliku shtetu Srbija ima ako oni ipak odustanu, jer ih dr*aju za vizu? To ti je ovaj post na koji, uzgred, nisi odgovorila:
Citat:
Original postavio Милунка Савић
Опет бесмислен пример.
Није бесмислица, стварно мешаш неке ствари.
Извини, али, хеботе, да ли си некад путовала негде у иностранство?
И лепо рече не важим се, нису то само путовања ради рекреације и зезања. Знаш ли ти колико је захебано за визу и многим нашим научницима, уметницима, пословним људима...?
Eto, vec to, samo po sebi, nikako nije nishta. 'Ajde sada reci... Ma shta ce nam nauchnici...E, zaista me strashno frustrira pojashnjavanje nechega tako je*eno ochiglednog... Tako da, rekoh ti, diskusija sa tobom je zavrshena. Necesh videti odgovor na tvoj sledeci post.
![]()