Ivana Milošević je najbolja profesorka engleskog na svetu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.310
251539_screenshot-2024-06-28-161910_f.jpg

Ivana Milošević je profesorka engleskog jezika u Matematičkoj gimnaziji u Beogradu, a zbog svog kreativnog i predanog pristupa poslu u učionici, ali i van nje, dobila je nagradu Stejt Departmenta za najbolju nastavnicu-lidera engleskog jezika u svetu. Ova nagrada dodeljuje se već 20 godina i ovo je prvi put da ju je dobio neko iz Srbije.

Svaki čas profesorke Milošević je drugačiji, a najviše se forsira konverzacija.
Jednako kao što je posvećena učenicima, Ivana je posvećena i kolegama nastavnicima za koje često organizuje treninge, radionice i obuke.
Zbog svega što radi, dobila je nagradu za najbolju profesorku engleskog jezika na svetu. Nagrada se dodeljuje onima koji su izvršili najveći uticaj
na obrazovni sistem određene države...prenosi euronews

Bravo, profesorko..zbog ovakvih kao vi ima nade za naše školstvo i obrazovanje
Naše školstvo po pitanju engleskog jezika nikada nije ni posrnulo. Baš sam gledao video jednog britanca koji živi u Srbiji već dve godine i vrlo je impresioniran znanjem engleskog jezika od strane srba. Šokirao se koliko dobro, dobro govorimo engleski. On je mislio da će morati google translati sa nama da koristi. Prvo, to govori o neznanju britanaca o Srbiji, ali isto tako kada je došao već govori pohvala koliko smo dobri.

Naše školstvo po pitanju engleskog jezika nikada nije ni posrnulo. Baš sam gledao video jednog britanca koji živi u Srbiji već dve godine i vrlo je impresioniran znanjem engleskog jezika od strane srba. Šokirao se koliko dobro, dobro govorimo engleski. On je mislio da će morati google translati sa nama da koristi. Prvo, to govori o neznanju britanaca o Srbiji, ali isto tako kada je došao već govori pohvala koliko smo dobri.

Nase znanje engleskoj je fascinantno u odnosu na neke zemlje koje su i u EU. Ja sam u Madjarskoj jedva nasao jednog tipa u centru koji mi je objasnio nesto.

Back