Ivan Rakitić kupio semafor prvoligašu iz BiH!

Teren na JNA, samo teren je koštao 100000€ pre godinu dana. Toliko je platio fss da bi reprezentacija mogla da igra normalno.

Znaci svega milionce je potrebno da se u srbiji sredi 10 terena pa da nam klubovi imaju na chemu da igraju...a otkad znam za sebe slusam pricu kako nam je infrastruktura losa i svi kao nesto ulazu iz svih garnitura te se neke stolice kupuju te ko bajagi neki reflektori te semafor a igramo na oranicama...zar nije logicno da se prvo teren sredi zar to nije najosnovnija stvar, i kako to da ovo niko nespominje da nekaze e bre nisu najprece tribine treba nam teren ljudi!...Ili ja nesto nekontam nevidim u celoj prici?

Ja mislim da je FSS dao Partizanu nov teren zbog reprezentacije a Zvezdi reflektore zbog evrope. Tako je išla priča. E sad dal se ovi hvale tuđim parama to je pitanje. Znam da su za reflektore iz UEFA dali velike pare da se daruju klubovima koji ih nemaju a da li je od tih para dobila i Zvezda to ne znam.
И једнима и другима је ФСС помогао али им није ништа дао.Партизану су дали 120 000 евра да среди терен а Партизан то мора да врати кроз 4 рате, уплаћене су мислим две за остале не знам.Што се тиче Звезде и њима су уплаћене паре за рефлекторе али не знам да ли враћају нешто, као и оне што су добили раније.
Kolko kosta odrzavanje terena na godisnjem nivou?
Одржавање Партизановог наводно кошта 700 000 евра годишње ако не лажу ови у клубу, толико би требало да је и Звездин који има и грејаче али их клуб не користи.

И једнима и другима је ФСС помогао али им није ништа дао.Партизану су дали 120 000 евра да среди терен а Партизан то мора да врати кроз 4 рате, уплаћене су мислим две за остале не знам.Што се тиче Звезде и њима су уплаћене паре за рефлекторе али не знам да ли враћају нешто, као и оне што су добили раније.

Одржавање Партизановог наводно кошта 700 000 евра годишње ако не лажу ови у клубу, толико би требало да је и Звездин који има и грејаче али их клуб не користи.

Pa sigurno da kosta ali nevjerujem upravama 'vecitih' vasi su svojevremeno pricali malte ne da ih Liga Sampiona ucesce u njoj dovela do prosjackog stapa...A ovi moji su jos gori tek su se oni nalupetali toliko nebuloza da covek stvarno vise nemoze da pohvata...

Back