Ivan Ivanović prijavio Predraga Sarapu policiji i tužilaštvu zbog pretnji

Не мора он уопште да рекламира своје појављивање. Он је сам реклама где год да се појави

А колико је "непопуларан" говори чињеница да толико живцира звончицу да мора да шаље своје кере не више да лају, већ да прете проливањем крви
Da, vrlo je vidljivo ko preti i maltretira svoje neistomisljenike.
A narocito je vidljiv uticaj ivanovica, ali samo na twiteru i gde god moze nekaznjeno da se preti ljudima.

Иван Ивановић је неталентована глуперда који лупета којешта па се сам церека својим глупостима - неверовано лош водитељ.

Што се Сарапе тиче бар уназад нешто више од годину дана колико пратим емисије које води он је веома озбиљан и професионалан...
за раније не знам.

Vidi, Basara je presao zbog para ( a zbog cega bi drugog) u Kurir,
ali on uvek isto pise, nije promenio ni stil iako je gazdu promenio.
Konja vezuje tamo gde on hoce i kako je navikao da ga vezuje.

Ako pitas ili citas Basaru on ce reci da je neki drugi razlog u pitanju. Pomenuo je Djilasov upliv u list Danas i to ne simbolicki ili izmedju redova nego prilicno otvoreno i nedvosmisleno. Pored toga pomenuo je da je dobio vecu slobodu u Kuriru nego u Danasu. Ako ne verujes meni, procitaj prvih 6-7 njegovih tekstova u Kuriru i prepucavanje sa dojucerasnjim kolegama iz Danasa.

Sarapa o Vučiću nekad, pre nego što se prodao za dnevnu dozu brlje.

Psihijatrija je ozbiljna stvar. Jedan Vučić hoće da bude Zoran Đinđić. Jedan Tomislav Nikolić želi da bude Tito. Jedan Nebojša Stefanović želi da bude dr nauka.

- Kažu mi mnogi prijatelji: Ti si budala, što ne ideš da se dogovoriš? Šta da se dogovorim? Da budem krpa? I šta sutra, kako da se probudim i sebe da pogledam u oči u ogledalu?

I onda se dogovorio.

Ako pitas ili citas Basaru on ce reci da je neki drugi razlog u pitanju. Pomenuo je Djilasov upliv u list Danas i to ne simbolicki ili izmedju redova nego prilicno otvoreno i nedvosmisleno. Pored toga pomenuo je da je dobio vecu slobodu u Kuriru nego u Danasu. Ako ne verujes meni, procitaj prvih 6-7 njegovih tekstova u Kuriru i prepucavanje sa dojucerasnjim kolegama iz Danasa.

Nema potrebe da mi objasnjavas, citam i njegove knjige, ali sam
kolumne malo i batalila jer preteruje, ne sa Djilasom nego sa
svojom vulgarnoscu, ali i odbrani Vucica.

Da je kojim slučajem abortirao poslednje turčenje u SNS, ti bi rekao da je Basara ološ.

A sad pošto je tvoj pobratim, tu činjenicu prećutkuješ.

Basara jeste olos. Samo sada taj olos pljuje dojucerasnji sljam sa kojim se druzio. Inace ovo je jedan od vecih politicko/intelektualnih transfera u politickoj kanalizaciji Srbije.

Nego Jamika kakva je situacija za vikend, jel te pustaju medju normalnu populaciju ili lezis u kavezu? I koliko dugo ces jos upotrebljavati taj nick, mislim da je odavno prebacio broj retardizama.

Viši sud potvrdio presudu vlasniku Informera zbog uvrede Nataše Mijušković

Plaky
dragan-j-vucicevic-n1-59594-750x422.jpeg

Иван Ивановић је неталентована глуперда који лупета којешта па се сам церека својим глупостима - неверовано лош водитељ.

Што се Сарапе тиче бар уназад нешто више од годину дана колико пратим емисије које води он је веома озбиљан и професионалан...
за раније не знам.
Svi ste vi mili i ozbljni, kao grobari na groblju, na celu s onim inicijalnim (kome samo zlatan zub fali), pa sve do sada aktuelne pljosnate gliste u skupom odelu.;)

Сарапа је био портир код нас, па је неком чудном игром судбине постао "водитељ". Шлихтара број један. Интелигенција величине броја ципела. Срео сам га случајно у аутобусу, али када ме је препознао, запалио је на првој станици. Волео бих да је мени претио, на било који начин. Смрад и глуперда, али га хоће карта. А Иван је патуљак, њему свако може да прети, што је срамота.

Сарапа је био портир код нас, па је неком чудном игром судбине постао "водитељ". Шлихтара број један. Интелигенција величине броја ципела. Срео сам га случајно у аутобусу, али када ме је препознао, запалио је на првој станици. Волео бих да је мени претио, на било који начин. Смрад и глуперда, али га хоће карта. А Иван је патуљак, њему свако може да прети, што је срамота.
Kako misliš prepoznao, zar si ti slavniji od Čarape?

за раније не знам.

A što se onda stidiš svog sendvičarstva?

Back