Italy mjuza :))

Liza Denis Ti si jedna od retkih koja zna za Paolu i Chiaru :) Volim A Modo Mio od njih dve kao i Amor Mio.Lauru Pauzini,Neka,Michaela Zarrila kao i Djidji D'alessia Obozavam.U Stori-ju sam procitala da ima da se kupi novi dupli DVD Laure Pauzini - Live IN Paris pa ako zivis u Beogradu raspitaj se ako ti nije problem da kad dodjem ne lutam i odmah nabavim :)

Giovanna:
Liza Denis Ti si jedna od retkih koja zna za Paolu i Chiaru :) Volim A Modo Mio od njih dve kao i Amor Mio.Lauru Pauzini,Neka,Michaela Zarrila kao i Djidji D'alessia Obozavam.U Stori-ju sam procitala da ima da se kupi novi dupli DVD Laure Pauzini - Live IN Paris pa ako zivis u Beogradu raspitaj se ako ti nije problem da kad dodjem ne lutam i odmah nabavim :)

Story laze! A, svaka ti cast, jer cenis pravu poznavateljku muzike. Jos uvek nije u prodaji. Nije stigao u IPS ove knjizare. Ovde su svi neki diletanti (za mene). 8-)

Nemam pojma,tako sam procitala.Ne mogu da se setim kako se zove radnja za koju su rekli da ima..Volim italijansku,portugalsku i spansku muziku.Ako slucajno naletis javi...L'alfabeto Degli Amanti - Michele Zarrilo odlicna pesma sa ovogodisnjeg San Rema.

Ima u Knez Mihajlovoj prodavnica sa diskovima. Tu imas disc od Laure Pausini (Live in Paris), kosta 1.330,00 dinara. Nije dupli i nemaju DVD! Danas sam malo setala Knez Mihajlovom, pa sam to pogledala za tebe! Kada dodjes u Beograd baci mi PM, pa mozemo da se dogovorimo da odemo tamo zajedno! Vidim da ti cenis kvalitet. :wink:

Verovatno ste vec informisani da Eros ne dolazi u Bg,samo u Novi Sad 5.jula :( Ali vredi malo i proputovati,ne ukazuje se takva prilika cesto...A cena karte ce biti nesto ispod 2000din...Inace,koncert je na stadionu Vojvodine,cini mi se,sa pocetkom u 21h....toliko od mene za sada...

ZekicPekic:
Verovatno ste vec informisani da Eros ne dolazi u Bg,samo u Novi Sad 5.jula..

To je prica za tebe i ostale. Kod mene dolazi u moj stan. A ja zivim u Beogradu! U centru! U krugu dvojke! Blizu Kalisa! Blizu 25. maja! Malo dalje od Drapsina! Ali i Drvno-preradjivacke skole! Tu negde kod Dzeja! Ali opet ni njemu nisam mnogo blizu! Ali sam dovoljno blizu da me Eros poseti! Tj. da mi uzvrati posetu! On je mene ugostio, red je da mu vratim, sa zadovoljstvom! 8-)

Italijanski jezik je verovatno najmelodicniji jezik koji sam cuo,zato su najlepse operske arije one koje se pevaju na italijanskom,i zgrozim se kad cujem prevedene verzije(narocito kad prevedu na nemacki :mad: ).Obozavam i italijanske kancone,a omiljene su mi:

Andriano Celentano-il tempo se ne va
Laura Pausini-non ce
Al Bano-charesan
Toto Cutugno-innamorati
i neke starije ka sto su:
Bobby Solo-Una lacrima sul viso
Gigliola Cinquetti-non ho l'eta

Ima jos dosta kojih ne mogu da se setim,ali ove su mi nekako najlepse,i naravno sve su balade,brza muzika mi nekako ne ide uz italijane.

Antea:
Di se Eurosong može uspoređivat sa kvalitetnom glazbom?! Eurosong(smijurija) triba zabranit zakonom!
a što se tiče talijanske glazbe volim pogledat San remo,to je recimo festival,za razliku od Eurovizije...

He he ha ha he ... e ljudi ja mislio ovde samo ima likova koji bi da zabrane grand...evo ti sada oce i EUROSONDG, ma samo napred...cenzura,,cenzura,komunizam,,,diktatura....hehhe Boze!

Back