Italijani o Ustasama

zabofaker:
Dugo, dugo...al ajde imam par prijatelja iz Osijeka pa mi pričajuo o Osijeku i snašama ;) Mada se ne klasificiram kao Osijećanin moram reć da su divni to ljudi...osim pokojeg lopovskog šljama ( Šeks, Glavaš... ). Pozdrav Osijeku, Pozdrav cijeloj Slavoniji...inatite se...
..taj gdin..sto pjeva tu pjesmu...inati se slavonijooooo.....i on je bio saborski zastupnik....ne zelim grijesiti dusu..ali mislim da ima saborsku mirovinu......mozda grijesimm....ali.....pozzz Hrvatskoj metropoli.....

sumadinac5:
Italijani ne podnose Hrvate,a mi Srbi treba da razvijamo dobre odnose sa Italijom.Hrvate niko ne ceni,jer znaju svi da nisu moralno jaki i da su najobicniji koljaci,a nikakvi ratnici.
Za te tvoje Talijane svi narodi preko Adrie su Sclavi-Slavi-Barbari, dakle hrpa krvožednih primitivnih nekulturnih divljaka...al ipak vole doć u Hrvatsku i najviše ostavljaju para, a bome Talijanke imaju broncu u gubitku nevinosti i ostale jebačine odmah poslije Čehinja i Slovenki...tako da nisu oni loši samo previše vole pričat gluposti. A što se tiče hrv. morala, možad jesmo nesložni, al kad treba složimo se. A šta se tiče ratnika i koljača...povijet priča svoje priče, svako ima svoje gledište.

Back