italijan predsjednik amerike ?

predsjednik amerike bi mogao biti talijanskog podrijetla ?

• moguce .

• nema sanse !

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
nikada predsjednik amerike nije bio zidov , latino ili talijan ako se uzme velicina njihovih zajednica . zadnji i mislim jedini katolik bio je kennedy . dakle da li poslje crnog predsjednika slijedi pizzo zder ?

cuo sam jedno prorocanstvo da ce u svijetu biti bolje kada na vlast dodu crnac , azijat i italijan . vec imamo azijata za glavnog tajnika un -a . crnac ce vjerojatno biti sljedeci papa i treca najistaknutija funkcija koja ostaje je predsjedni sjedinjenih americkih drzava .

http://www.ibtimes.com/will-italian-american-ever-be-elected-president-306652

posto je italijan on bi trebao doci iz demokratske stranke posto je republikanska i onako uglavnom WASP . barem iz moje perspektive .

evo vam i mala anketa pa uzivajte ...

pa bitno je zbog te vizije vidjelice o kojoj sam pricao . koja je dakle najvisa treca funkcija koju bi mogao obnasati talijan ako ne predsjednik amerike . dobro ona je rekla ne azijat nego kinez ali sumnjam da ce slijedeci generalni tajnik un -a biti kinez . ipak bi to bila onda azijska dominacija na toj poziciji a oni uzasno paze da svi budu ravnomjerno zastupljeni u un institucijama .

pa bitno je zbog te vizije vidjelice o kojoj sam pricao . koja je dakle najvisa treca funkcija koju bi mogao obnasati talijan ako ne predsjednik amerike . dobro ona je rekla ne azijat nego kinez ali sumnjam da ce slijedeci generalni tajnik un -a biti kinez . ipak bi to bila onda azijska dominacija na toj poziciji a oni uzasno paze da svi budu ravnomjerno zastupljeni u un institucijama .

pa i to je marionetska funkcija kao i svaka druga...:roll:
to mozhda samo zvuchi bombastichno,ali veruj mi on se pita koliko i ja...:roll:
a mozhda papa bude italijan a ne crnac!? :lol:

Rudy GiulianiIzvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži
Rudolph GiulianiRudolph William Louis Giuliani III ( 28. svibnja 1944.), američki političar, bivši gradonačelnik New Yorka i poslovni čovjek.

Životopis [uredi]Rudy Giuliani rođen je u Brooklynu u imigrantskoj talijanskoj radničkoj obitelji. Rudyjev otac Harold imao je određenih veza sa organiziranim kriminalom i mafijom pa je zbog kaznenog djela napada i razbojništva osuđen na kaznu zatvora koju je odslužio u čuvenom zatvoru Sing Sing. Sa sedam godina Rudy se sa obitelji seli u Long Island. Tamo završava katoličku osnovnu i srednju školu, te upisuje New York University School of Law na Manhattanu na kojem sveučilištu završava pravo te postaje doctor iuris 1968. godine.

Nakon diplome Giuliani počinje profesionalnu karijeru na sudu da bi 1970. prešao na rad u državno odvjetništvo gdje počinje njegova vrlo uspješna karijera borca protiv korupcije. Tijekom vladavine administracije predsjednika Ronalda Reagana počinje Giulianijev streloviti uspon u državnom odvjetništvu pri čemu se ističe u nekoliko vrlo poznatih slučajeva progona i uhićenja čelnika mafijaških obitelji u SAD-u. Nakon odlaska sa vlasti Reaganove administracije Giuliani karijeru nastavlja u privatnom odvjetništvu.

Politička karijera [uredi]Svoju političku karijeru Giuliani počinje 1989. godine natjecavši se, kao predstavnik Republikanske stranke na izborima za gradonačelnika New Yorka ali doživljava poraz od kandidata Demokratske stranke. 1993. godine u svome drugom pokušaju Giuliani uspijeva pobijediti na izborima za gradonačelnika New Yorka, a što mu uspijeva i 1997. godine kada je ponovno izabran. U svojem pokušaju izbora za senatora 2000. godine nije uspio.

Svoju najveću političku slavu doživio je za vrijeme i nakon terorističkih napada na New York 11. rujna 2001. godine nesebično se angažirajući radi otklanjanja posljedica napada. Tada je dobio nadimak gradonačelnik Amerike i proglašen je ličnošću godine 2001. od strane magazina Time. U veljači 2007. objavio je svoju kandidaturu za predsjedničke izbore 2008. godine te su mu istraživanja mnijenja davala najviše izgleda od svih kandidata Republikanske stranke. No, nakon poraza na predizborima na Floridi u siječnju 2008. povukao kandidaturu.

Kao političar istakao se svojim praktičnim sposobnostima unapređujući gradski život New Yorka i smanjujući stopu kriminaliteta u njemu, dok mu kritičari spočitavaju autoritarnost. Rudy Giuliani tri puta se ženio te ima dvoje djece iz drugog braka. Trenutno je vrlo uspješan poslovni čovjek.

zamislite katolicku osovinu papa i talijan predsjednik amerike . takvu dominaciju katolici nisu imali od srednjeg vijeka .

dechko...ne znam da li si mozhda primetio,ali katolichke zemlje u Evropi su na rubu gladi i gradjanskog rata.
shto se za protestantske zemlje ne mozhe reci...naprotiv.
sve i da hoce,Vatikan takav uticaj vishe ne mozhe da ima,jer je u srednjem veku imao Inkviziciju,
kojom je ulivao "veru" u kosti bezbozhnicima...
dakle,batali se gluposti,sedi prochitaj neshto,nauchi,pa da prichamo...:roll:

dechko...ne znam da li si mozhda primetio,ali katolichke zemlje u Evropi su na rubu gladi i gradjanskog rata.
shto se za protestantske zemlje ne mozhe reci...naprotiv.
sve i da hoce,Vatikan takav uticaj vishe ne mozhe da ima,jer je u srednjem veku imao Inkviziciju,
kojom je ulivao "veru" u kosti bezbozhnicima...
dakle,batali se gluposti,sedi prochitaj neshto,nauchi,pa da prichamo...:roll:
ne nagovaraj coveka na zlo:hahaha:vidis da se uziveo i treba mu pomoc

Back