- Poruka
- 13.394
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Govorim italijanski na srednjem nivou.a ne traze svuda onu zelenu glupost
Nije tačno,...male su i debele!Ja sam obisao Italiju od Venecije do Rima u srednjoj školi na ekskurziji.
Italijanke me podsecaju na nase devojke po oblacenju. Minic ovde, minic tamo, uske dzins ovde i tamo.
Ima raznih, ali ja gledao ono sto vredi. Ovde isto ima krndelja.Nije tačno,...male su i debele!![]()
Gde onda?Najbolje castis vozaca kamiona predjes s njim kao posada sto rece skriboman
Nisu!Nije tačno,...male su i debele!?
to je za studente?Sada ti ne postoji nikakva mogucnost, ali ako nesto promene, ako se ova situacija smiri, mozda da se informises malo vise o nekom volonterskom kampu?
https://www.volunteerworld.com/en/v...HQtWOgOx1hhzqtneGit-z7plDJSaBWTEaAjBzEALw_wcB
hr ocu ocu sve trcim u hr, cim bi culi kako se zovem gadjali bi me tramvajemNe znam brate svi su pukli i sta oces da radis,mozes da konobarises sezonski i u hr soma € hrana i smestaj,grcka isto ako znas jezike
Mislim da mogu i ostali, koji nisu studenti, ali pricaju tecno eng i imaju skolu/faks iz odredjene oblasti. Ali proveri nisam skroz sigurnato je za studente?
hr ocu ocu sve trcim u hr, cim bi culi kako se zovem gadjali bi me tramvajem![]()
ja znam tecno italijanski a engleski srednjeMislim da mogu i ostali, koji nisu studenti, ali pricaju tecno eng i imaju skolu/faks iz odredjene oblasti. Ali proveri nisam skroz sigurna
Polazi za C, E kategoriju i pravac Italija to ti je najjaceja znam tecno italijanski a engleski srednje
nije to za menePolazi za C, E kategoriju i pravac Italija to ti je najjace![]()