Italija

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
Kako ogici sad u italiju na mesec dva? Posao

Ili na nedelju dve? Turisticki.
Ili na nedelju dve? za ucenje jezika u italiji?
Da ne bude preskupo?
sve skole, bar koje mi imamo koje nude ucenje jezika italijanskog u trajanju od dve-tri nedelje su preskupe vise od hiljadu evra!

Mislim da turisticki sada nikako...

Држављанима Републике Србије улазак у Италију је дозвољен искључиво у следећим случајевима: пословни и здравствени разлози, школовање, апсолутна хитност, хитан повратак у своје место становања/боравишта, особама које су у потврђеној и сталној емотивној вези (иако не живе заједно) са држављанима Италије/ЕУ или са лицима која имају законито пребивалиште (боравиште на дужи период) у Италији, као и учесницима на спортским такмичењима од националног интереса и њиховим пратиоцима.

https://www.mfa.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/italija

a imas neke jeftine varijante po selima...

a ne traze svuda onu zelenu glupost
Govorim italijanski na srednjem nivou.
Italija je velika... Posla ima kao i korone.
Ali, ne znam gde... Firenza, Belluno, Trentino, Toskana, onaj deo kod spica... od cizme... nepada mi napamet da idem tamo, sve mafijasi.
Do polovine Italije gde je Rim.

Ne znam gde bi u kojem gradu u Italiji bilo najbolje?

Ja sam obisao Italiju od Venecije do Rima u srednjoj školi na ekskurziji.

Italijanke me podsecaju na nase devojke po oblacenju. Minic ovde, minic tamo, uske dzins ovde i tamo.

Sada ti ne postoji nikakva mogucnost, ali ako nesto promene, ako se ova situacija smiri, mozda da se informises malo vise o nekom volonterskom kampu?

https://www.volunteerworld.com/en/v...HQtWOgOx1hhzqtneGit-z7plDJSaBWTEaAjBzEALw_wcB
to je za studente?

Ne znam brate svi su pukli i sta oces da radis,mozes da konobarises sezonski i u hr soma € hrana i smestaj,grcka isto ako znas jezike
hr ocu ocu sve trcim u hr, cim bi culi kako se zovem gadjali bi me tramvajem z:mrgreen:

Ове године идем у Италију.
Фиренза правац.
Сад ме занима... да ли има нека школа за странце у Србији из Фиренце?
odnosno
scuola per stranieri in Firenza

Back