Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa ako imas neku direktnu zamerku na moj pravopis, svakako mi reci, ja volim kritike Ne znam ako sam negde pogresio
Msm ako negde gresim nesto, ono obavesti me blagovremeno pa cu ispravim.
a dobro to i ne moze bas da se uzme u obzir kao greska....jeste to nepravilno napisano, ali i ja iskreno nekad tako koristim....a i nisam jedini....nekako zargonski....
a dobro to i ne moze bas da se uzme u obzir kao greska....jeste to nepravilno napisano, ali i ja iskreno nekad tako koristim....a i nisam jedini....nekako zargonski....
zaboravio sam da ti kazem da ovo NIJE pismeni....naravno, ako pricam sa ortakom tako ili napisem negde necu biti zaludjen na pismenom da to napisem....mislim ko to ne razgranicava taj nije normalan....naravno odg ti na tvoj primer....bice slicnih jos u zivotu....
zaboravio sam da ti kazem da ovo NIJE pismeni....naravno, ako pricam sa ortakom tako ili napisem negde necu biti zaludjen na pismenom da to napisem....mislim ko to ne razgranicava taj nije normalan....naravno odg ti na tvoj primer....bice slicnih jos u zivotu....
Ja...samo mogu reci da nisam zatucana...gosn' Boge ima...al me zahebava od uvek...pa ga i ne gotivim nes'...xD...pa eto zivim u skladu sa svojom sebicnom,samozivom i bezosecajnom prirodom...