Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 12.167
Da li ima neko iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam ljude koji su pohadjali Web Dizajn na daljinu i imao sam prilike da vidim gradivo, bese to pre jedno 4-5 godina mozda.
Nisam odusevljen, jer ono je osnova osnova, i neko ko ne zna nista o tome, mozda nauci, mada sve to moze da se nauci i na kompu putem tutorijala.
Sto se programiranja tice, tu ne znam kakva je situacija, mozda je bolje ako pohadjas kod njih a ne na daljinu, obicno ih ovi sa Programiranja i Administracije hvale.
Ja kad su im snimci izasli na ljuska.org sam vidio da su smece i da su im predavanja tuzna. Sve povrsno nesto sto i sami mozete na youtube da naucite mnogo bolje i kvalitetnije.
upisao sam doticnu akademiju i posle dva meseca hteo da napustim, nisu mi dali. pise u ugovoru da ugovor moze da se raskine tek kad se skolarina skroz isplati. nasao sam decka bas na ovom forumu koji bi preuzeo ugovor takodje ni to nisu dali jer navodno nisam u toku "skolovanja" uputio nikakve zamerke na skolovanje. pa od samog starta sam rekao da ne zelim to . nema nacina da ih skinete sa vrata ukoliko se predomislite. o kvalitetu predavanja ne mogu da detaljisem jer nisam kompetentan. prva dva predavanja sam pregledao i tu sam stao. nista mi nije bilo jasno. ne krece se od 0. ja nemam predznanje i ocekivao sam vise. do kraja cu im isplatiti sve i to po 1000 dinara mesecno jer su sljam i drze se ugovora i teraju inat, tacnije ne dozvoljavaju da ih se resim tako da cu i ja da teram inat. ne radi se vise ni o parama nego o principu. gospodjica sa kojom sam se cuo 3,4 puta telefonom dok nisam upisao samo sto nije piskila od srece i ljubaznosti. kako smo potpisali ugovor situa
cija se menja.
.
Nisam bas toliko mlad 28 godina imam a ne 18, imam i uslovno receno nekog iskustva. Ali eto covek se uci dok je ziv. Fora je sto sam ja u inostranstvu i hteo sam da pratim to online i keva je potpisala ugovor ne citajuci ga. Ja da sam bio tamo vodeo bih o cemu se radi zahvalio bi se i pozdravio se sa njima.
Ali sta je bilo bilo je.Drago mi je da je post dozvoljen kako bi ljudi videli kako to funkcionise. Takodje nisam jedini pa sad da ja tu nesto kao pljujem bez razloga, ima nas jako jako puno koji smo ovako prosli. Ziv sam covek gresimo svi a forumasi koji citaju ove stranice nek se dvaput razmisle da li im treba to sve.
ne moze se postati programer preko nocicak i veliki talenti moraju dosta da se potrude
Zar nema tih kurseva na nekim fakultetima?