Da li upisati graficki dizajn na IT-Akademiji ili FTN-u Novom Sadu u velikoj sam dailem.
Hvala u napred
Hvala u napred
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bacati pare?Da li upisati graficki dizajn na IT-Akademiji ili FTN-u Novom Sadu u velikoj sam dailem.
Hvala u napred
Zgodna teorija: Ne moraš više ni da kupuješ diplomu! Samo izjaviš da si to online naučio!Sto bacati pare?
Mnogo ljudi nauci online.
Gde si to izjavio...?Zgodna teorija: Ne moraš više ni da kupuješ diplomu! Samo izjaviš da si to online naučio!![]()
Znaš da si u pravu! Završio sam Industrijsku Elektroniku, a tada budućeg šefa sam uverio da sam završio Informatiku i dobio posao vrhunskog programera!Gde si to izjavio...?
Pa ok, evo ga covek. Vidis, online je ucio i izjavio to LOL!![]()
Godinu danaKoliko traju studije grafičkog dizajna na ITAcademy????
A da platiš barem ćevape i pivo, standardna tarifa za programere na Balkanu!?Da li ima neko ovde da bi uradio (redizajnirao) grb jednog mesta za free?)
Ne,IT akademija je previse na "glasu",a ne pruzi ti zapravo neko znanje sa kojim bi se mogao zaposliti.Prodji kroz par kurseva na Udemy.Vjeruj mi,neces zazalitiDa li upisati graficki dizajn na IT-Akademiji ili FTN-u Novom Sadu u velikoj sam dailem.
Hvala u napred