- Poruka
- 3.356
Знао сам да нешто није у реду са ликовима које смо волели.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo trolovanje ili sta? Vezuju dosta istorijskih licnosti za Nimroda, ali ovo! Supemen? Sta je sledece...Hitler?![]()
Kako misliš Hitler, pa on je stvarno postojao, supermen nije.
Kako misliš Hitler, pa on je stvarno postojao, supermen nije.
Koliko ja znam deda mraz je Sveti NikolaNije baš tako. Istina je da u filmovima mnogo toga se provlači i mislimo da je izmišljeno,
ali je zapravo često priča izvučena iz neke drevne priče ili mita koji su često stvarni.
Suparmen prije predstavlja sotonu koji je pao na zemlju. Ima i S na prsima. Nosi odijelo plave boje i crveni plašt.
To su kraljevske boje, ali isto tako i boje elite, ili El, bogova, a i mnoge zastave poput američke imaju crvenu i plavu.
Đavo je često predstavljen kao crven. Deda mraz u crvenom odijelu je isto sotona ili Santa, ili Odin iz nordijske mitologije.
Isus Hrist je opisan drugačije. Na bijelome konju sa velikom vlašču i u bijeloj odiječi.
Koliko ja znam deda mraz je Sveti Nikola
I to je dokaz da je deda mraz egipatski faraon? Samo zato sto imaju iste stapove. Pa moj deda ima slican stap jbt. Jel i on egipatski faraon.
Nisam bas siguran sta hoces da kazes.Da je Sv.Nikola egipatski faraon?Pa pogleda li ti i onu sliku ispod u linku da i sv nikola ima isti štap. Veza je očigledna. Takav link ne treba odbaciti. A to pitanje je glupo, ne znam za tvog dedu, ali znam da ljudi vole više lijepo upakovanu laž nego istinu. A istina je da je sumnjivi deda koji daje poklone ustvari laž i da ima taj lik link sa davnom prošlošču.
Nisam bas siguran sta hoces da kazes.Da je Sv.Nikola egipatski faraon?
Daj neke argumente za te tvrdnje! Nadam se da ti glavni argument nije stap.E joj, jesi, stvarno ne svataš?
Ne postoji nikakav sv nikola, niti deda mraz. To su izmišljeni likovi napravljeni prema
drevnim opisima nekoga drugog. Znam da mnogo ljudi živi u uvjerenju da su sveci na
slikama i kipovi religija zapravo sveti. Ne. To su prevarne stvari. Riječ Boga kaže - Ne gradi lik,
ni sliku onoga što je gore, ni na zemlji, ni u moru...
Ti sveci su prevara. Ali neće u to vjerovati oni koji su to zavoljeli. Teško je, ja to razumijem, odreči se
nećega što se puno zavolilo i što su nam stariji potvrdili kao ispravno.
To o sv nikoli je samo z r n o u moru drugih informacija koje mjenjaju sliku o onome
što su nas učili. .![]()
Daj neke argumente za te tvrdnje! Nadam se da ti glavni argument nije stap.
Imam i ja takav štap negde u podrumu, da li me to čini naslednikom egipta, piramida i svega ostalog?
Imam i ja takav štap negde u podrumu, da li me to čini naslednikom egipta, piramida i svega ostalog?
I to je dokaz da je deda mraz egipatski faraon? Samo zato sto imaju iste stapove. Pa moj deda ima slican stap jbt. Jel i on egipatski faraon.