Istrgnute stranice dnevnika...8

• Začetnik teme Začetnik teme Ell_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vise nije bio sam.Vidjala sam ga.Okupljalo se drustvo i dalje.Medin najbolji drug bi me pozvao ponekad.Kad bi se slucajno sreli popili bi pice.Par puta se desilo da je i on bio tu.Zacudio se kada me je video prvi put,medju njima.Prijatelj,zvacemo ga Jole,rece da sam ja drugarica njegovog brata.Iznenadjeno pitao me je otkud ja da se druzim s njim.Spetljala sam nesto.Nije shvatio koliko smo bili bliski.Nisam rekla iz straha da,poput mnogih, ne protumaci pogresno.On nikoga nije pitao.Jer vise nije bio sam.
Udaljila sam se od svih iz tog drustva.Okrenula se nekim drugim stvarima i nekim drugim ljudima.U prolazu,u retkim prilikama kad bi ga srela,klimnula bih glavom.I to je sve.
Proslo je vreme.
Jedne godine sam zastala.Pitala kako je.Jos uvek ljut, cinilo se.Jedne prilike, pokusavajuci da me povredi valjda,upotrebio je metaforu.Nesto izmedju mercedesa i bmw-a.Niko od prisutnih nije shvatio,osim mene.Ali,pitam se,zasto je toliko voleo taj mercedes onda?
Slucajni susreti dogadjalli su se bez ikakvog redosleda.Razmak izmedju njih trajao je satima ili mesecima.
Prvo sto sam uradila,pokusala sam da ga zaboravim.Trudila sam se iz petnih zila.
Da ga ne vidim,ne mislim o njemu,da ga potisnem iz zivota.
Jedino sto sam uspela bilo je da ga ne vidjam.Snagom volje,izbegavajuci mesta i sutacije gde bih ga mogla sresti

Back