Istrgnute stranice dnevnika...17

• Začetnik teme Začetnik teme Ell_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Desile su mi se ruzne stvari u zivotu.Neke koje su me povredile.Ali ni zbog jedne od tih stvari nisam pozelela da ja ne budem vise ja.Pa zasto sam njemu dala tu moc,iako je nije ni naslutio?Ne znam kako se to desilo.U jednom trenutku uhvatila sam sebe kako pokusavam biti neko drugi.Zelela sam da se promenim.Zbog njega.Pozeleh promeniti sebe,da ne mislim vise na njega.Ponovo blesavo ,pomislih da,ako ja ne budem vise ja,ni on mi vise nece biti potreban.Kada vec nije uspelo ni na jedan drugi da pokusam na taj nacin da ga zaboravim.Da ga precrtam,da nestane.Ofarbala sam kosu u plavo.Stavila kontaktna sociva.Zaboga,postala sam cak i vegaterijanac.Slusala sam drugu muziku.Potpuno sam promenila zivot.Prestala sam cak da radim i ono sto sam volela.Promenila sam hobije i navike.Nije vise bilo setnji po kisi.Ni pisanja.Ni knjiga.A tako sam volela svoje knjige.Izbacila sam sve satove iz kuce.Osim onog koji sam nasledila od bake.Mali zlatni sat i danas je uredno spakovan u kutiji za nakit.
Da li je pomoglo?
Nije bas.Pa sam vratila ponesto.Slusam muziku koju volim.Vratila sam boju kose i bacila sociva.Pisem ponovo.Citam ponovo,iako izmedju stranica svake knjige izbije odnekud njuegov lik.Samo jos uvek ne nosim sat.I ne drzim satove u kuci.Jer svaki put kada se poklope kazaljke.. ne pitam se vise ko misli na mene.I skoro svake noci,slucajno pogledam na digitalni sat svog resivera i naljutim se na sebe.Sa malog displeja me prkosno gledaju cetiri nule.Ponoc je.Znam da su u svakom domu kazaljke poklopljene.
I pomislim na njega.

Back