Istrgnute stranice dnevnika...15

• Začetnik teme Začetnik teme Ell_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Septembar 2003g

Tri dana po nasem poslednjem vidjenju gledala sam veci deo noci audi na parkingu
ispod mog prozora.Dva dana kasnije,nije me vise bilo.Odselila sam se,otisla odatle.
U neke nove bitke.Vec odavno porazena.Vratih se na stari put.U zagusljivi zagrljaj
starog ljubavnika,gde sam znala sta me ceka.Nimalo ljubavi i mtrvi dodiri.Laz,opsena.
Zaboravio je sve one godine bola.Mog bola.I svoje surovosti.Ja nisam.Mogu oprostiti,
ne i zaboraviti.Opet sam otisla.To mi najbolje ide.Odlasci.
Muskarac iz mercedesa...Pripisah ga sebi kao najvecu gresku svog zivota i pozeleh naci
nekog za sebe.Da ga nisam srela,danas bih mozda bila udata zena.Sa belom kucom,
zelenim dvoristem i rotvajlerom koji veselo trckara po njemu.Domacica,sa muzem i decom.
Ovako,jos uvek zivim sama.I imam macku.
Posle njega nisam dozvolila,cak ni pokusaj,da mi se neko priblizi.Da ne skine tragove njegovih
dodira.Niko nije bio dovoljno zgodan,simpatican,pametan,ovakav ili onakav,cak ni da me zainteresuje.
Nisam dala ni najmanju sansu nijednom drugom muskarcu.Nije da nisam zelela.Pristadoh cak
na sudar naslepo.Ha ha.Poznanstvo preko interneta.Nisam ni stigla tamo.Posle prve kafe
ili pica,jasno sam stavljala do znanja da je gotovo i pre bilo kakvog pocetka.
Sunce je potamnelo.Mesec ucutao.Zvezde vise nisu pokazale put koji vodi ka njemu.

Back