Ja to osecam za 'Dejvida Koperfilda', mozda zvuci smesno. Prvi put mi je trebalo osam meseci da je procitam, i od tada, obicno kada se osecam lose, uzmem pa citam o tuznoj sudbini malog Dejvida :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moonja:...a mobi dik sam pročitao u jednom dahu....čisto da se zna...
ILO:Ja to osecam za 'Dejvida Koperfilda', mozda zvuci smesno. Prvi put mi je trebalo osam meseci da je procitam, i od tada, obicno kada se osecam lose, uzmem pa citam o tuznoj sudbini malog Dejvida :-)
moonja:zašto ljudi lažu da su čitali neku knjigu....da li ste i koliko puita slagali da ste pročitali neku knjigu?
ovo istraživanje sproveli su muzeji, biblioteke i arhivi u velikoj britaniji i rezultati su:
najviše serviranih laži upućuju se radnim kolegama, prijateljima i šefovima
top lista knjiga za koje se najviše laže da su čitane
- gospodar prstenova
- da vinčijev kod
- rat i mir
britanci najviše lažu da su čitali orvela, dikensa, džojsa sestre bronte, tolstoja i šekspira.....
hteo sam da postavim anketu i stavim neke pisce ili dela...ali ne umem
da li vi lažete da ste nešto čitali.....koja dela....zbog čega....(broj raskrinkanih čitača je samo 1,7%, ostatak i dalje laže.....)
ILO:Servantes, Don Kihot. Mislim da se i za to laze. Mada meni niko nikada nije rekao da je to procitao. Ima li takvih?