Istrazivanje zadovoljstva muskaraca bracnim zivotom

Ajde da napravimo istrazivanje i stavimo na net, a mogli bismo i da delimo ljudima Upitnik vezan za ovu temu.
Dajte neka pitanja pitanja, a nije na odmet ni da se kace istrazivanja koje su uradile neke domace i strane agencije ako jesu.

nema sta da pravis kad ce ti svi reci isto
nema ni razloga jer za brak mora pacijent da ima predispozicije za taj mazohisticki simbiozni boleshtina odnos
muzic je sam kriv sto se ne razvodi pa ga zenica yebe u mozak i tu nema pomoci
nesto kao zavisnici od heroina ili tako nesto

nema sta da pravis kad ce ti svi reci isto
nema ni razloga jer za brak mora pacijent da ima predispozicije za taj mazohisticki simbiozni boleshtina odnos
muzic je sam kriv sto se ne razvodi pa ga zenica yebe u mozak i tu nema pomoci
nesto kao zavisnici od heroina ili tako nesto
Pa ja sam bas pre neki dan razgovarao sa covekom od 46 godina, mali preduzetnik, ima para, koji kaze da mu je fantasticno, ali samo zali sto se nije ranije ozenio, jer nije trebao tako kasno da pravi decu.
Dete napravio u 37 i sada mu sin ima 9 godina.
Njegova prica je da su mnogi brakovi gde su muskarci ozenili tatine princeze pukli, jer zena hoce da bude bas glavna i da to smeta njegovim drugovima dok je on presrecan.
Kaze da je odmah kada je video zenu procenio da je ona za njega i za to da bude majka njegovog deteta.
A u mladosti rokao sponzorusice po splavovima, kola i zayebancija.

Inace, kako sam kaze, bio je u vezi sa nekom tatinom devojcicom i otac njoj kupio stan od 100 m2 u Beogradu i oni se useljavali spremali stvari i tako i bila je frka gde ce da bude TV i nisu se oko toga dogovorili i ona mu nesto rekla tipa "Kad ti kupis stan, ti ga opremaj kako ti hoces!" i to je vec puklo nakon 2 meseca- on prekinuo.:(
Rekao mi je da je vec tada video da bi on tu bio drugorazredni igrac kako je sam rekao i imao je utisak da bi njeni mogli tu da dolaze kad god hoce bez najave.

Poslednja izmena:
fala bogu te se jedan oslobodi ,ja kad sam trebo da razbusim moju terala me da jos se zaklinjem i obecavam da je nikad necu prevariti niti ostaviti da cu je voleti zauvek i jos sto stvari ,klela me klela i izgleda proklela....:sad2:

Да не буде заблуде ја сам задовољан браком а не тим што се то завршава, ал кад је већ дотле дошло па не вреди туговати за расутим млеком што наш народ каже ;) (мада далеко од тога да туге нема) - а на то би се вероватно односио твој претходни пост о срећи :ok:

Да не буде заблуде ја сам задовољан браком а не тим што се то завршава, ал кад је већ дотле дошло па не вреди туговати за расутим млеком што наш народ каже ;) (мада далеко од тога да туге нема) - а на то би се вероватно односио твој претходни пост о срећи :ok:

opasna faza je kad kretetusa prestane da histerise i zali se sto joj ne pridajes dobvoljno paznje jer si zauzet i radan da je prehranis. tad pomislis da je odjednom sve ok, da je razumela al za to vreme ona kuje planove i kad ih otkrijes - bice kasno.
zenice nisu majke

Back