Apsolutno, DS je mrtva stranka. Ni ovo ujedinjenje im nece pomoci sem ako Zelenovic ne bude na celu DS-a, on moze da ih podigne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.Dos je smenio vlast a zadržao sistem.SZS će smeniti vlast i PROMENITI nakaradni koruptivni sistem i medijski mrak.
Apsolutno, DS je mrtva stranka. Ni ovo ujedinjenje im nece pomoci sem ako Zelenovic ne bude na celu DS-a, on moze da ih podigne.
To ujedinjenje zapravo pokazuje u kolikoj su krizi i osipanju.
Znam ali SNS je prošao svoj Zenit. Zenit je bio negde između 2014 i 2018.
Ako tad DS nije nestao, onda je sad sve "smooth sailing" što kaže narod
Dobro jaguaru, izgleda da ćeš ti biti poslednji član DS koji će preći ili u NS ili u PSG. Mislim da ti bolje pristaje PSG jer NS ima elemente rusofilije i kinofilije. Meni najviše odgovara PSG, nema ni r od rusofilije.
* SNS 55%
* SzS 11,8%
* SPS 10,1%
* PSG 5,4%
----------------
* PUPS 3,5%
* SPAS 3,2%
* SRS 3,1%
* DSS 2,9%
* SNP 2,3%
-----------------
ostali: 3,2%
Samo 47% se izjasnilo da bi na izbore izašlo.
![]()
http://mondo.rs/a1179203/Info/Srbija/Istrazivanje-rejting-stranaka-Faktor-plus.html
* SNS 55%
* SzS 11,8%
* SPS 10,1%
* PSG 5,4%
----------------
* PUPS 3,5%
* SPAS 3,2%
* SRS 3,1%
* DSS 2,9%
* SNP 2,3%
-----------------
ostali: 3,2%
Samo 47% se izjasnilo da bi na izbore izašlo.
![]()
http://mondo.rs/a1179203/Info/Srbija/Istrazivanje-rejting-stranaka-Faktor-plus.html
Da, to je sumnjivo da skoro nigde nema 20% glasaca, to su glasovi opozicije ali su ljudi neodredjeni. Tako je prosli put otislo Jankovicu
Ја се питам зашто врла опозиција ниједном(бар ја то нисам запазио),
ниједном није подржала свакодневно окупљање испред нове Палате Правде илити Катанићеве 15,
где се свакодневно одражавају протести у циљу сређивања бирачких спискова?
Објасни ми то.
Sta ovaj Vucic radi.
-ekonomija u *****.
- zdravstvo i skolstvo u *****.
On samo dobija i dobija.
Sta je ono u dzakovima , neki koncentrat za tov .Istraživanje kako da ne. Da li je ovo korupcija i da li je protivzakonito![]()
![]()
Sta je ono u dzakovima , neki koncentrat za tov .