Istraživanje: Više od dve trećine građana smatra da Zapad promoviše dekadenciju

udarnicki

Aktivan član
Poruka
1.125
ne-eu-jpg.webp

Izvor: https://rs.n1info.com/vesti/istrazi...adjana-smatra-da-zapad-promovise-dekadenciju/

Rezultati istraživanja sprovedenog krajem 2020. godine predstavljeni su danas u izveštaju “Indeks ranjivosti – Srbija”, u organizaciji Centra za međunarodne i bezbednosne poslove – ISAC fonda.

U istraživanju je učestvovalo više od 1.000 osoba, a rezultati ukazuju da samo 18% ispitanika gleda na Evropsku uniju kao na strateškog partnera.1

Stav 71% stanovnika Srbije je da Zapad neopravedno optužuje Moskvu za svoje probleme, dok više od 90% tvrdi da Rusija ne predstavlja bilo kakvu opasnost za Srbiju i njene interese.

Ovakav snažan pozitivan uticaj Rusije se objašnjava kulturnim, verskim i istorijskim vezama, a pozitivan odnos prema Pekingu kineskim investicijama i odsustvom loših istorijskih iskustava. Skoro 60% građana smatra da je Rusija najvažniji strateški partner Beograda.

Pored Rusije, najvažniji strateški partner Beograda je Kina, smatra 59% ispitanika.

Ako su rezultati istraživanja takvi kakvi su...što je da se razumemo fenomenalno...pitam se kako to da je SNS najjača i najbrojnija stranka u Srbiji? Pa taj SNS je još 2008 u skupštini glasao za Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju EU, što je ujedno i ključni deo programa te partije.

Stojkov Menadjer,Nataša Rostova,eremita,asketa,jevropa...i ostali forumaši glasači SNS-a pitanje za vas...Da li je to ono za sta glasali? Kakvo rusofilstvo i sinofilija kada je SNS prozapadna stranka čiji je cilj pristupanje Srbije EU i prihvatanje svih onih vrednosti kao sto je na primer legalizacija Gay brakova i LGBT?!

Jer zamislite sad ovu situaciju...u nekom budućem periodu tokom ove tri Gay parade godišnje broj ljudi će naglo opasti.Šta ako Aleksandar Vučić zatraži od vas da kao aktivisti iz lokalnih odbora SNS-a popunite taj broj i uvali vam zastave duginih boja,rekvizite iz s.ex šopa i lascivnu garderobu (neki lateks) dok muzika "Love is in the air" gruva sa zvučnika a vi mesate izazovno kukovima u sred Beograda????

A ne možete da odbijete jer stranka na čelu predsednikom (znamo koji mu je nadimak) i premijerkom (deklarisanom LGBT) neće blagonaklono gledati na to...A EU zatraži od Vučića da se brže,jače i bolje iskaže kao sledbenik onoga što vrednosno proklamuje u programu?

Šta ćete onda?

Kakav šamar za Drugu Srbiju, ne znam šta čekaju više i što se ne isele već jednom.
Mrka kapa....Vidi EU da iza maske "tradicionalnih vrednosti" Srbija ima 750.000 latentnih p*edera i lezbejki oličenih u SNS-u i ne popušta.Usidrili ih ovde.

Zamislite deda Živorada iz Mladenovca koji objašnjava unucima da je u lokalnoj kancelariji svoje partije morao da skine gaće i da ga primi jer je došla u posetu neka delegacija sestrinske partije SNS-a iz Evropske Unije koja je sklona nastranostima.I kao doček ništa jagnjetina i svinjetina,nista rakijica...već s.ex i velnes centar...

I dok su ga tako punili otpozadi deda Živorad stegnutih zuba viče "ŽIVEO ALEKSANDAR VUČIĆ".

Mrka kapa....Vidi EU da iza maske "tradicionalnih vrednosti" Srbija ima 750.000 latentnih p*edera i lezbejki oličenih u SNS-u i ne popušta.

Zamislite deda Živorada iz Mladenovca koji objašnjava unucima da je u lokalnoj kancelariji svoje partije morao da skine gaće i da ga primi jer je dodala u šosetu neka delegacija sestrinske partije SNS-a iz Evropske Unije koja je sklona nastranostima.

I dok su ga tako punili otpozadi deda Živorad stegnutih zuba viče "ŽIVEO ALEKSANDAR VUČIĆ".

Si ti neki bot? Baš "udarnički" krenuo na Vučića.

A šta ćemo sa ovim?

Pročitaj ako znaš engleski:

Serbia, Hungary 'most vulnerable' to Russia and China

https://euobserver.com/democracy/153584

Si ti neki bot? Baš "udarnički" krenuo na Vučića.

A šta ćemo sa ovim?

Pročitaj ako znaš engleski:

Serbia, Hungary 'most vulnerable' to Russia and China

https://euobserver.com/democracy/153584

Ničiji BOT,samo prezirem Aleksandra Vučića i botove SNS-a.Tako isto sam vređao i Tadića jer to nisu moje vrednosti...

Drugo,jel si čuo sta je danas Aleksandar Vučić izjavio? Da on neće prekidati odnose sa Rusijom, ALI da je njegov STRATEŠKI CILJ EVROPSKA UNIJA!

Jel ste vi SNS-ovci toliko ćaknuti da ne možete da provalite da je Aleksandar Vučić lažljivo izdajničko đubre koje sprovodi diktate EU!

PS. Inače upravo Orbanov čovek iz vrha stranke je nedavno uhavaćen u p*ederluku.Silazio niz neki oluk dok je bežao,jer nije želeo da mu porodica sazna sta radi u slobodno vreme.

Ničiji BOT,samo prezirem Aleksandra Vučića i borove SNS-a.Tako isto sam vređao i Tadića jer to nisu moje vrednosti...

Drugo,jel si čuo sta je danas Aleksandar VUČIĆ izjavio? Da on neće prekidati odnose sa Rusijom, ALI da je njegov STRATEŠKI CILJ EVROPSKA UNIJA!

Jel ste vi SNS-ovci toliko ćaknuti da ne možete da provalite da je Aleksandar Vučić lažljivo đubre koje sprovodi diktate EU!

PS Inače upravo Oranov čovek iz vrha stranke je nedavno uhavaćen u p*ederluku.Silazio niz neki oluk dok je vezao,jer nije želeo da mu porodica sazna.

Pa i ja sam za put u EU, jer to privlači investitore, ali ne i finalni ulazak u nju.

Tako isto razmišlja i Vučić.

Inače video si da Srbija ima najbolju saradnju u celoj Evropi sa Rusijim i Kinom, uz Madjarsku, sve zbog Vučića.

Da je Tadić ostao, ili da Djilas uzjaše, ne bi imali to ni u snu.

Stojkov Menadjer,Nataša Rostova,eremita,asketa,jevropa...i ostali forumaši glasači SNS-a pitanje za vas...Da li je to ono za sta glasali? Kakvo rusofilstvo i sinofilija kada je SNS prozapadna stranka čiji je cilj pristupanje Srbije EU i prihvatanje svih onih vrednosti kao sto je na primer legalizacija Gay brakova i LGBT?!

...

Šta ćete onda?

Гласаће за оне који се боре против корупције, Мишковића поново стрпају у затвор, а Ђиласа оставе на улици да витла.

Pa i ja sam za put u EU, jer to privlači investitore, ali ne i finalni ulazak u nju.

Tako isto razmišlja i Vučić.

Inače video si da Srbija ima najbolju saradnju u celoj Evropi sa Rusijim i Kinom, uz Madjarsku, sve zbog Vučića.

Da je Tadić ostao, ili da Djilas uzjaše, ne bi imali to ni u snu.

:dash:

Upravo o tome se i radi.Što vi SNS-ovci,mislim na "patriotsko" krilo,verujete da će Aleksandar Vučić nekom političkom vratolomijom da zezne Evropsku Uniju,pokupi kredite,nikad ne pristupi i čak i ni ne vrati pare.. Isto tako i sa investitorima...pa nisu oni sisali vesla...Daj bre ljudi koji vam je k*rac....evo oko toga sam se juče ceo dan prepirao sa tvojim kolegom Stojkom...

Ja bih prvi glasao za SNS da iz programa izbace Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju EU i da se orjentišu na Rusiju i NR Kinu.Ali od toga nema nista nažalost...

:dash:

Upravo o tome se i radi.Što vi SNS-ovci,mislim na "patriotsko" krilo,verujete da će Aleksandar Vučić nekom političkom vratolomijom da zezne Evropsku Uniju,pokupi kredite,nikad ne pristupi i čak i ni ne vrati pare.. Isto tako i sa investitorima...pa nisu oni sisali vesla...Daj bre ljudi koji vam je k*rac....evo oko toga sam se juče ceo dan prepirao sa tvojim kolegom Stojkom...

Ja bih prvi glasao za SNS da iz programa izbace Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju EU i da se orjentišu na Rusiju i NR Kinu.Ali od toga nema nista nažalost...

Ne uzima Vucic nikakve kredite od EU, on kredite uzima mahom od Kine.

A EU peljesi za razne predpristupne fondove, koji se ni ne vracaju, i investitore iz njihove zemalja.

A jel si znao da takodje i kineski investiroti kad dodju u Srbiju, oce da vide da Srbije ide ka EU, inace ne bi ni dosli?

To sve ima svoje, i nista nije crno na belo. Zato je Vucic najbolja opcija trenutno. Orban, Vucic, Rusija, Kina, to je prava strana istorije.

A EU peljesi za razne predpristupne fondove, koji se ni ne vracaju, i investitore iz njihove zemalja.

Uzima kredite i od MMF-a.Ali dobro nema veze....ja bih voleo da ste vi u pravu,a da ja grešim... ALI SVE MI SE ČINI DA NEĆU POGREŠITI...jer sam do sada bez neke lažne skromnosti imao uvek dobru analizu i intuiciju...

I posle ćemo svi ovde ko neke babe da naričemo nad sudbinom Srbije i da 2050 god predsedniku j*bemo mamu maminu...kao što smo i liderima DOS-a...a od svega toga neće biti nikakve vajde...

Eto tako...:kafa:

A jel si znao da takodje i kineski investiroti kad dodju u Srbiju, oce da vide da Srbije ide ka EU, inace ne bi ni dosli?

To sve ima svoje, i nista nije crno na belo. Zato je Vucic najbolja opcija trenutno. Orban, Vucic, Rusija, Kina, to je prava strana istorije.

То се зове Реал-Политика !

Проблем у тој вучићевој политици је тај што нема баш никаквих принципијелности, па се таква међ.политика проглашава шизофреном, као и цео народ који то гласа.

То се зове Реал-Политика !

Проблем у тој вучићевој политици је тај што нема баш никаквих принципијелности, па се таква међ.политика проглашава шизофреном, као и цео народ који то гласа.

Bojim se da nisam razumeo.Jel ti braniš real-politiku ili kritikuješ neprincipijelnost Vučića?

:think:

Не браним реал-политику, а социопата месијанског карактера не може имати принципијелну политику.

Aleksandar Vučić je umislio da Josip Broz Tito.
Stvar je u tome što Aleksandar Vučić kad uzme kredit,ne zna kako da ga upotrebi.Umesto da napravi fabriku, on čeka da mu stranac napravi fabriku.

Nesposobni ******ako.

ne-eu-jpg.webp

Izvor: https://rs.n1info.com/vesti/istrazi...adjana-smatra-da-zapad-promovise-dekadenciju/

Rezultati istraživanja sprovedenog krajem 2020. godine predstavljeni su danas u izveštaju “Indeks ranjivosti – Srbija”, u organizaciji Centra za međunarodne i bezbednosne poslove – ISAC fonda.

U istraživanju je učestvovalo više od 1.000 osoba, a rezultati ukazuju da samo 18% ispitanika gleda na Evropsku uniju kao na strateškog partnera.1

Stav 71% stanovnika Srbije je da Zapad neopravedno optužuje Moskvu za svoje probleme, dok više od 90% tvrdi da Rusija ne predstavlja bilo kakvu opasnost za Srbiju i njene interese.

Ovakav snažan pozitivan uticaj Rusije se objašnjava kulturnim, verskim i istorijskim vezama, a pozitivan odnos prema Pekingu kineskim investicijama i odsustvom loših istorijskih iskustava. Skoro 60% građana smatra da je Rusija najvažniji strateški partner Beograda.

Pored Rusije, najvažniji strateški partner Beograda je Kina, smatra 59% ispitanika.

Ako su rezultati istraživanja takvi kakvi su...što je da se razumemo fenomenalno...pitam se kako to da je SNS najjača i najbrojnija stranka u Srbiji? Pa taj SNS je još 2008 u skupštini glasao za Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju EU, što je ujedno i ključni deo programa te partije.

Jer zamislite sad ovu situaciju...u nekom budućem periodu tokom ove tri Gay parade godišnje broj ljudi će naglo opasti.Šta ako Aleksandar Vučić zatraži od vas da kao aktivisti iz lokalnih odbora SNS-a popunite taj broj i uvali vam zastave duginih boja,rekvizite iz s.ex šopa i lascivnu garderobu (neki lateks) dok muzika "Love is in the air" gruva sa zvučnika a vi mesate izazovno kukovima u sred Beograda????

A ne možete da odbijete jer stranka na čelu predsednikom (znamo koji mu je nadimak) i premijerkom (deklarisanom LGBT) neće blagonaklono gledati na to...A EU zatraži od Vučića da se brže,jače i bolje iskaže kao sledbenik onoga što vrednosno proklamuje u programu?

Šta ćete onda?

Pa Nataša je za EU.

Запад и конкретно западна Европа и њени изданци су једино што вреди на планети.

Све остало је блато.
На твоју жалост, већина у Србији не дели твоје ЛГБТ вредности.
Имаш пасош, не треба ти виза и слободно иди на тај запад. Кажи да ти у Србији угрожавају твоја ЛГБТ права и добићеш азил.
Проблем решен, ти на западу а Србија чистија!

Back