Истраживање: Узалуд сва пропаганда: Срби су за савез с Русијом, против Нато и ЕУ!

Kakve veze ima Ruska stranka (iza koje uopšte ne stoji Rusija, već neko ko je želeo da se okoristi odnosom Ruskog i Srpskog naroda) - sa aktivnostima obaveštajnih službi?

To je realna slika.
Dovoljno je videti ko čini strukturu svih društvenih organizacija u Srbiji (pripadnici Masonskih loža, Rotari klubova, Vest-Ist bridža, Naleda, kojekakvih fondova i Foruma (sve Soroš-Nato banda), pa da shvatiš ko kontroliše Srbiju.
A iznad svih njih je MI6, koja im koordinaira aktivnosti.

Nacisti su Nacional-socijalisti, bivša Nemačka radnička partija.
To treba ponoviti svakom od vas, koji pokušavate da ih ugurate u desnicu i predstavite kao Fašiste.
Nacional-socijalisti, krajnja levica, ludaci koji su uvek bili odgovorni za najgore zločine.
A u Nemačkoj (gde su ovi naši bili na programiranju) lideri zelenih su upravo potomci Nacista.

Poštedi me priča o ekologiji, sa svim ima veze, samo ne sa brigom bande koja vlada svetom - o zdravlju običnog čoveka.
Taj isti Ćuna, Ćuta ili kako već - prvi je hteo da gradi mini HE, pa kada je odbijen - onda je postao vatreni protivnik istih.
Da ne govorim o "našem" Zelenoviću - klasična lopuža, ista kao i SNS-ovci.
Je.be se njemu za ekologiju.
Tи користиш запад као изговор да би оправдао свињарије слобиста, досманлија и сада ових сендвичара.
Такође злоупотребљаваш Русију, да би опет оправдао свињарије истих.

Нећемо вам дозволити да ширите ту западну пропаганду, како би могли да усе%ете ову земљу, јер немамо другу.
Је л' велики проблем ако имамо еколошку свест, је л проблем ако имамо локалну власт која може да реагује, сваки пут када пријавимо примитивце који крше основне еколошке норме, који бацају ђубре, пале ђубре и шта год стигну, праве депоније, секу шуму, руже јавни простор и загађују на сваки начин ? Је л то има везе са неком светском владом, рептилима, глобалистима или чиме већ ? Или то има везе са нама и нашом колективном примитивношћу ?

Ове небулозе о левичарима не желим ни да коментаришем, врати се у основну школу, да научиш основе нацизма и зашто се разликују од левичара, без обзира колико је еконимска политика лева или не.

Малопре ме назваше на телефон , каже спроводе нека истраживања о медијима , желе да знају шта гледам и како то на мене утиче ..питам Ко их плаћа за то , каже истраживање спроводи Еу фонд за истраживање медија или тако нешто ..наравно одбила сам да дам своје мишљење јер дајем окупаторима више повода да ме конторлишу преко својих плаћених медија

Ljubi brat.

🥰 🐈

FfMwYOzWYAEgLuT.png

Back