Istraživanje pokazalo: Vučić centar korupcije, sve odluke donosi sam

bejsbol šljunaq

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
387

Istraživanje pokazalo: Vučić centar korupcije, sve odluke donosi sam​

POLITIKA Autor:Mihailo Jovićević01. feb. 202222:39 > 22:51
Svecana akademija konvencija obelezavanje i 13. godina postojanja Srpske napredne stranke, Srpska napredna stranka
Ivica Dačić, Aleksandar Vučić i Ištvan Pastor Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs
Istraživanje Beogradskog centra za bezbednosnu politiku o poverenju u institucije i političke procese u Srbiji pokazuje poražavajuću sliku društva u kom demokratije ili nema ili je u problemu, a takvo mišljenje "diktiraju" mladi, građani od 30 do 39 godina, i Beograđani. Ovi rezultati stižu od ispitanika koji smatraju da predsednik ima najveći uticaj na donošenje odluka u Srbiji, a rešenje ogromnom većinom vide u lustraciji.
https://nova.rs/vesti/politika/istrazivanje-pokazalo-vucic-centar-korupcije-sve-odluke-donosi-sam/
Naučnici otkrili ko je najveći korupcionaš.
Priča se da će Lustracija biti ______.
Diskutujte.

Istraživanje pokazalo: Vučić centar korupcije, sve odluke donosi sam​

POLITIKA Autor:Mihailo Jovićević01. feb. 202222:39 > 22:51
Svecana akademija konvencija obelezavanje i 13. godina postojanja Srpske napredne stranke, Srpska napredna stranka
Ivica Dačić, Aleksandar Vučić i Ištvan Pastor Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs
Istraživanje Beogradskog centra za bezbednosnu politiku o poverenju u institucije i političke procese u Srbiji pokazuje poražavajuću sliku društva u kom demokratije ili nema ili je u problemu, a takvo mišljenje "diktiraju" mladi, građani od 30 do 39 godina, i Beograđani. Ovi rezultati stižu od ispitanika koji smatraju da predsednik ima najveći uticaj na donošenje odluka u Srbiji, a rešenje ogromnom većinom vide u lustraciji.
https://nova.rs/vesti/politika/istrazivanje-pokazalo-vucic-centar-korupcije-sve-odluke-donosi-sam/
Naučnici otkrili ko je najveći korupcionaš.
Priča se da će Lustracija biti ______.
Diskutujte.
Zato im stiže T.

Eh ti pinovi... Su slatki?
Jedino svaki ekser ima i glavu....

Back