Istrazivanje nacionalnog identiteta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

miljanmiljan

Početnik
Poruka
9
Postovani,

zamolili bi Vas da popunite upitnik koji je pripremljen u saradnji sa psiholozima iz inostranstva. Ako mozete, preporučite ovaj upitnik bar jednoj il dvema osobama, jer nam je važno da imamo i širu populaciju. Popunjavanje traje petnestak minuta ili nešto više za one koji vole dobro da razmisle.
Ne možemo plaćati sve ispitanike, ali smo pripremili sredstva da na kraju lutrijski izvučemo tri ispitanika koji će dobiti po 8000 dinara.

Klikom na link ce vam se otvoriti strana sa uputstvima, kontaktima istrazivaca i anketom.
http://newschool.qualtrics.com/SE/?SID=SV_3jTfZ5OLteKyI16

Postovani,

zamolili bi Vas da popunite upitnik koji je pripremljen u saradnji sa psiholozima iz inostranstva. Ako mozete, preporučite ovaj upitnik bar jednoj il dvema osobama, jer nam je važno da imamo i širu populaciju. Popunjavanje traje petnestak minuta ili nešto više za one koji vole dobro da razmisle.
Ne možemo plaćati sve ispitanike, ali smo pripremili sredstva da na kraju lutrijski izvučemo tri ispitanika koji će dobiti po 8000 dinara.

Klikom na link ce vam se otvoriti strana sa uputstvima, kontaktima istrazivaca i anketom.
http://newschool.qualtrics.com/SE/?SID=SV_3jTfZ5OLteKyI16

:lol: опет нека "мала група педера" треба да кешне неку лову, је л'? Прво НИСИ навео ИЗ КОГ ИНОСТРАНСТВА, друго КО ФИНАНСИРА, треће ЗА КАКВЕ ПОТРЕБЕ...

Једном речју: "ПРОЂИ МЕ СЕ НЕЗНАНА ДЕЛИЈО!":evil:

:lol: опет нека "мала група педера" треба да кешне неку лову, је л'? Прво НИСИ навео ИЗ КОГ ИНОСТРАНСТВА, друго КО ФИНАНСИРА, треће ЗА КАКВЕ ПОТРЕБЕ...

Једном речју: "ПРОЂИ МЕ СЕ НЕЗНАНА ДЕЛИЈО!":evil:

Nemoj biti tako neprijateljski nastrojen, dama se krije iza imena miljanmiljan:). Imas kontakte na kraju ankete. Naravno, ne moras da je radis. Glavni istrazivaci su sa Filozofskog fakulteta u Beogradu i tim istrazivaca iz New York-a. U pitanju je medjunarodno istrazivanje i zanimljiva je ideja. Takodje, meni je interesantna komparacija sa drugim zemljama po pitanju nacionalnog identiteta. Stvar izbora, ja sam je uradila.:D

Nemoj biti tako neprijateljski nastrojen, dama se krije iza imena miljanmiljan:). Imas kontakte na kraju ankete. Naravno, ne moras da je radis. Glavni istrazivaci su sa Filozofskog fakulteta u Beogradu i tim istrazivaca iz New York-a. U pitanju je medjunarodno istrazivanje i zanimljiva je ideja. Takodje, meni je interesantna komparacija sa drugim zemljama po pitanju nacionalnog identiteta. Stvar izbora, ja sam je uradila.:D

Onda bi dama mogla da promeni pol u setingsima....

Sto se tice ove ankete, vidim da je pravljena samo za Srbe...

НИСИ одговорила на постављена питања???

Ne vidim razlog da budes toliko nepoverljiv, ali to je, kao sto rekoh stvar izbora. Takodje, stvari koje ja mogu da kazem o cilju istrazivanja, mogu da uticu na tvoje odgovore. Kao sto rekoh, istrazivaci su ostvili svoje mejl adrese i brojeve telefona, pa...

Хвала лепо - БЕЗ МЕНЕ... имаћете као и до сада ГОМИЛУ ПОДАТАКА КОЈИ НЕ СЛУЖЕ НИЧЕМУ ОСИМ И ДАЉЕ ПОТПУНО ПОГРЕШНОМ СТВАРАЊУ СЛИКЕ О СРБИМА - САМО НАПРЕД У НОВЕ ПОРАЗЕ.....

Ok, hvala na komentarima u svakom slucaju. Struktura nacionalnog identiteta ce biti prikazana na osnovu podataka dobijenih ovom anketom, a komparacija ce se vrsiti po pitanju snage uticaja razlicitih faktora na nju, a nece se nacionalni identiteti na neki sulud nacin vrednovati. Ne postoji bolji ili gori nacionalni identitet, ali postoje razliciti nacionalni identititeti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back