Istorijsko ljubavna igrana serija Crveni Mesec

JCMiNsw.gif

Slusam sam jednu emisiju kad su jednog coveka pitali 'gde se nalazi najvise smeca',on je odgovorio 'Nalazi se najvise na 'Pinku',a najvece smece je Zeljko Mitrovic' . Tako da pusti ti 'Pink' i Zeljka Mitrovica ,oni unistavaju svoj narod.
Pusti ti ove ljubavne serije,svi mi znamo sta je ljubav,ljubav koja se prikazuje u serijama nije ljubav... Prati rad i delo Miroslava Samardzica.

Svakog radnog dana u 21 h pocevsi od veceras na TV Pink.

Idejni tvorac Zeljko Mitrovic, a autor Roman Majetic, u Hrvatskoj poznat po sapunicama.

Ne znam zasto, ali imam osecaj da ce biti puno istorijskih netacnosti.

A mogu da zamislim koliko tebi smetaju te istorijske netačnosti
Čula sam da je zbog Nemanjića Peđa Marković čupao one njegove lepe lokne s glave

Ja nisam obrisao Pink samo zbog 2 treš emisije: "DNK" i "Brak na neviđeno".
Pomenute 2 emisije su toliki treš da su prešle u kemp i mnoge su prava remek-dela.

Što se tiče serije, biće limunada i smeće 100% sam siguran.

I ja sam slicno mislio pre pocetka. Definitivno cu je preskociti, negledljiva je, prva epizoda sastavljena od gomile praznih razgovora cisto da se popuni vreme i zasto su pobogu onako unakazili Pantu Draskica..

sad čitam šta je kemp al reci i ti neku o tome ako možeš :D

zašto je lana del rej kemp
(čitam tekst pa to kaže)

Kemp ima jedno 20 definicija. Iskreno, ne znam zašto je Lana Del Rej kemp.
Meni je najjednostavnija definicija kempa da je to kič koji je toliko preteran da pređe u svoju suprotnost.
Od teškog smeća, postane nešto zanimljivo.
E sad, u nekim definicijama kempa se navodi da je bitno da je smišljen, ali time se znatno smanjuje opseg.
U tim istim definicijama po netu se navodi da su primeri kempa kod nas Oliver Mandić, Nebojša Pajkić, Isidora Bjelica.
Mislim da je Isidora Bjelica svojim postupcima u poslednjih 15 godina izgubila pravo da je ubrajaju u kemp.
Za mene su trenutno najveće kemp ikone u muzici kod nas Mica Trofrtaljka (nesvesno) i Rambo Amadeus (svesno).

prva epizoda sastavljena od gomile praznih razgovora cisto da se popuni vreme i zasto su pobogu onako unakazili Pantu Draskica
I ne samo njega - unakazili su sve: našu istoriju, velike pobede u balkanskim ratovima, kralja, princa naslednika, Apisa i sve što je za našu istoriju relevantno, ali su zato unapredili austrougarske mrzitelje nas Srba … Takav "projekat" odmah i sad bi morali zabraniti, jer to je ruganje zdravom razumu i našem narodu … :mrgreen:

Back