Istorijske Zavere

Da dodam nsto svoje: nije bilo sletanja na Mesec jos od 1969.

E Djika, to sam cekao da postavis.Veoma zamrseno sto se tice meseca,da li su bili na njemu ili ne? ostace tajna jos za neko krace vreme.
Zasto nisu ponovo isli na Mesec? i to je jedna od nerazjasnjenih misterija,sudeci da svuda okolo salju sonde,i biglo-ve i kojekakve naprave, ali "ZAOBILAZE" Mesec,zasto?
Po prici penzionisanih ljudi koji su radili u NAS(A)-i prica ide ovako (niko ne zna koliko je od ovoga istina) da su astronauti dobili-primili neku radio frekvenciju da obustave sletanje na Mesec? medjutim
Baz Aldrin,Niel Amstrong i ekipica proslede to nazad u Huston,i dobiju odgovor da nastave po planu s' sletanjem tako su i sleteli.Nego kada su pred poletanje nazad dobili su upustva od VISOKE CIVILIZACIJE da vise nikada ne pomisle da slete na Mesec u protivnom bice gadno.
Ovako su nekako (ne bas doslovce) glasili intervju-i sa penzionisanim radnicima NAS(A)-e.
Koliko je od ovoga istina ja ne znam,ali znam samo da nesto ima jer evo vec je 43 godine proslo od tog sletanja na Mesec.Kada usporedimo koliko j ekspedicija bilo na Mont Everest,a ovde samo jedna,to nema smisla u opste + na sve to salju te neke prob-ove na saturn,mars, itd. a niko nece ni da spomene Mesec. Tu mi nesto smrdi a nije,sir! nije ni riba! smrdi mi americka zavera i moje carape

Evo još dve zavere za razmatranje:

1. Černobilj - da li je nuklearna katastrofa nameštena?

2. Amelija Erhart - postoje neke spekulacije da je bila špijun i da su je zapravo zarobili Japanci na njenom poslednjem puntovanju kada je i nestala.

Back