Istorijske Zavere

Super tema, ali na žalost nemam pojma ništa o Kenedijevom ubistvu, mada verujem da su ga ubili politički protivnici. A njegvom ,,ubici", kao i ,,ubici nejgovog ubice " je verovatno smesteno.

Smrt Aleksandra Makedonskog je takodje nerazjašnjena.

Verujem da je Kenedija ubila CIA,posto je Kenedi gajio mrznju prema ovoj agenciji,i mislio je da joj drzava daje vise moci nego sto bih trebalo,i hteo je da je "ukine".Negde sam procitao da su njeni agenti koristili LSD kako bih drogirali Lee Harvey Oswalda. :think:

Takodje je zanimljiva zavera o Hitlerovoj smrti,koja govori da se Hitler ustvari nije ubio u svome bunkeru,vec je pobegao.
Nakon bombardovanja Berlina,nadjeno je telo koje se pretpostavlja da je Hitlerovo,ali je bilo toliko unakazeno da nisu mogli da ga iskoriste kao dokaz da je Hitler poginuo tokom bombardovanja.

Zavere su cista spekulacija i neznam.

Ovo za Hitlera je jako klimavo, a za Aleksandra Makedonskog tek on je bio covek koji je ogromne kolicine popijo i jos uz to bio u svi zivim klimatskim zonama (i tako u mogucnosti da dobije razne polesti)+medicina je jako bila siromasna u tom vremenu.

Verujem da je Kenedija ubila CIA,posto je Kenedi gajio mrznju prema ovoj agenciji,i mislio je da joj drzava daje vise moci nego sto bih trebalo,i hteo je da je "ukine".Negde sam procitao da su njeni agenti koristili LSD kako bih drogirali Lee Harvey Oswalda. :think:
Освалд нема везе са ЦИА-ом, за њега се везује сарадња са америчком војноморнаричком службом.
Код атентата на високе политичке личности битан је инострани елемент, без његове подршке ни унутрашњи елемент не би имао изгледа за успешан антетат.

Rode nije CIA nego FBI na celu sa John Edgar Hoover-om koji nije volio Kenedije pogotovo pomenutog (ubijenog) John Fitzgerald "Jack" Kennedy koji je licno par puta dobio spustenu slusalicu od Hoover-a i kako se pricalo u redovima FBI da ce Hoover da kokne J.F.K-ja. Na sve to je isti taj Hoover odbijao dobijene zadatke licno od Kenedija

ps.imate otvoreni file na sajtu FBI (pazi snima se) ;)

Evo i sajta
http://vault.fbi.gov/reading-room-index

Poslednja izmena:
Takodje je zanimljiva zavera o Hitlerovoj smrti,koja govori da se Hitler ustvari nije ubio u svome bunkeru,vec je pobegao.
Nakon bombardovanja Berlina,nadjeno je telo koje se pretpostavlja da je Hitlerovo,ali je bilo toliko unakazeno da nisu mogli da ga iskoriste kao dokaz da je Hitler poginuo tokom bombardovanja.

Sto se tice Hitlera.On je licno naredio svom adjutantu,da kada izvrsi samoubistvo da iznese njego telo van bunkera i baci u rupu koju je napravila granata i da ga pofajta benzinom i zapali, (ovo ima da se nadje na history cannel-u) govoreci da ne zeli da njegovo mrtvo telo padne u ruke amerima,a pogotovo ne rujama,pa da kako je rekao eksperimentisu na meni i mom mozgu.
Sve mi je ovo malo providno sa mnostom "DETALJA" naravno da se izvukao i umro je negde sigurno u Brazilu ili Argentini ko zna.

Rode nije CIA nego FBI na celu sa John Edgar Hoover-om koji nije volio Kenedije pogotovo pomenutog (ubijenog) John Fitzgerald "Jack" Kennedy koji je licno par puta dobio spustenu slusalicu od Hoover-a i kako se pricalo u redovima FBI da ce Hoover da kokne J.F.K-ja. Na sve to je isti taj Hoover odbijao dobijene zadatke licno od Kenedija

ps.imate otvoreni file na sajtu FBI (pazi snima se) ;)

Evo i sajta

У налазу Московске криминалистичке лабораторије трагови на софи из Хитлерове одаје у подземном бункеру указују на трагове имитације крви.

hitler5.bmp

Čula sam i da je nekom obdukciom dokazano da je Hitlerova karlica zapravo ženska. Mada ne mogu da potvrdim tačnost.

Zavere su cista spekulacija i neznam.

Ovo za Hitlera je jako klimavo, a za Aleksandra Makedonskog tek on je bio covek koji je ogromne kolicine popijo i jos uz to bio u svi zivim klimatskim zonama (i tako u mogucnosti da dobije razne polesti)+medicina je jako bila siromasna u tom vremenu.

Moguće je i da su ga najblizi saradnici ubili. On je bio toliko opterećen da osvoji svet, a ovi ljudi su hteli da se vrate jer je već dosta vojske pomrlo u Indiji od bolesti i sl.

Освалд нема везе са ЦИА-ом, за њега се везује сарадња са америчком војноморнаричком службом.
Код атентата на високе политичке личности битан је инострани елемент, без његове подршке ни унутрашњи елемент не би имао изгледа за успешан антетат.

Verovatno su marinci dolazili kod njega u diskać :D

Back