Istorijska MMA borba na Balkanu

Oni su sada nivo iznad Janicica jer su Imali bolje uslove da napreduju kao borci jer u Crnoj Gori Mma je na amaterskom nivou.Milos je vise samouki borac suvi talenat kakav ovi nisu ali ne sumnjam da ce svi napraviti karijere velike a ko je bolji borac opet svako ima svoje misljenje po meni je to Janicic jer je suva klasa, tehnika,zahvati plus je jako skroman
Soldić je ubica, osvojio je pojas KSW-a, dobio DDP-a, a iskreno mislim da će osvojiti i pojas u ONE-u.
Joksović je jedan od najboljih poznavalaca bjj na našim prostorima. Koliko sam vidio, imaće meč za pojas u francuskom Aresu, a nakon toga bih volio da ga gledam u UFC-u.

Miloš ima jedan od najboljih stand up-ova na Balkanu i ne sumnjam da će napraviti veliki karijeru, ako bude pametan. Ovi mečevi poput dirty boxinga 14.6. mu ne trebaju ništa.

Soldić je ubica, osvojio je pojas KSW-a, dobio DDP-a, a iskreno mislim da će osvojiti i pojas u ONE-u.
Joksović je jedan od najboljih poznavalaca bjj na našim prostorima. Koliko sam vidio, imaće meč za pojas u francuskom Aresu, a nakon toga bih volio da ga gledam u UFC-u.

Miloš ima jedan od najboljih stand up-ova na Balkanu i ne sumnjam da će napraviti veliki karijeru, ako bude pametan. Ovi mečevi poput dirty boxinga 14.6. mu ne trebaju ništa.

Soldic je ozbiljna prica izgradio se u ozbiljnog borca

Back