"Istorijska" konferencija A.Vučića u 13: 30h 21.08.2022. leta gospodnjeg....

alosrb082201-460x0.jpg

Најава напуштања косовских институција: Снажно упозорење за приштинске власти и њихове спонзоре

Најава да би, уколико власти у Приштини не престану са прогоном Срба, у наредних месец дана приштинске институције могли да напусте српски политичари, а затим и полицајци, судије и тужиоци је веома јако упозорење за приштинске власти, али и за оне који спонзоришу и толеришу њихово понашање, каже за Спутњик генерал у пензији, др Митар Ковач.

👉 Прочитајте цео текст на Спутњику

Pa sad ne bi bio prvi put da dolaze islamski fanatici da kolju Srbe, inace ne bi se uopste iznenadio da na Kosovu ratuju dve frakcije Cecena jedni protiv drugih , ovi Kadirovi na strani Srba i protivnici Kadirova na strani Siptara.

Ja mislim da je to cak i realnije nego da Srbi opet idu da ratuju za Kosmet , realno nema ovde ko da ratuje vise, ljudi su vec odavno demoralisani i ubijeni pojam jednom permanentnom krizom koja traje vec 3 decenije (plus u poslednjih par godina su opet onako dosta turbulente, pandemija, pa inflacija, pa stalna poskupljenja i pad standarda, pa rat u Ukrajini, pa nestacice i opsta kriza koju stalno najavljuju + situaicija na Kosmetu......) , pritom ljudi znaju da u svim tim ratovima u kojima smo ucestvovali 90-ih da smo se dosta lose proveli i da oni koji su ginuli za Srbiju su jos na kraju ispali budale (ili su poslati u Hag ili su zavrsili kao prosjaci), pritom u medjuvremenu su se svi ususkali u neki eskapizam i u neki svoj digitalni komfor (sto u svoje smart telefone, Netflix, drustvene mreze, itd, sto u kafice i kladionice ) i ljudima je digitalni zivot postao mozda i vazniji nego onaj "analogni" i nikome se ne napusta taj svoj komfor, pa kapiram da kad bi neko nekom prosecnom Srbendi zakucao na vrata da mu uruci poziv za mobilizaciju da bi mu ovaj yebo mater.

Mislim da su uglavnom svi u fazonu , e ajde ako bi Rusi mogli da nam oslobode Kosovo, onako bratski da nam ucine bilo bi bas lepo od njih, bili bismo im bas zahvalni (a i sta je to za njih, onoliku silu, pickim dim) a ako ne nema veze, cekacemo i dalje, bice valjda prilike.

Back