"Istorijska" konferencija A.Vučića u 13: 30h 21.08.2022. leta gospodnjeg....

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.078
Da vidimo...

Pre nego počne još jedna u nizu..."istorijskih" konferencija AV-a za zombirano srpsko stado..., daj da pogađamo o čemu će trkeljati i sa čime će nam mazati oči, uši, ispirati um?

Dakle:

1) Reči da nije jeo ni spavao 3 dana..., ali da se izborio da Srbe ipak ne streljaju, već da samo stave KS tablice (što je inače davno dogovorio...) i da ćute

2) Reči će da je pretilo da i Nišlije i Smederevci stave KS velikoalbanske tablice, ali da je on pobedio i izborio se da samo svi kosovski Srbi prihvate Veliku Albaniju

3) Reči će da je vojska ipak spremna da uđe i čuva...Jovanjicu...

4) Reči će da penzioneri ne brinu - da će idalje moći da opipavaju hleb u Maxiju

5) Struja će poskupeti, ali ne kao u mracnom EU Rajhu vec kod nas ipak lepše?

6) Da sve legne bez puno buke (i izdaja Kosova i poskupljenje) - Ide novi mito za zombirano građanstvo - Svima po 10 Eur (a @Jugoslav Čvarak -u 15 Eur)?

7) Na kraju ce cak reci Zivela Srbija ?! :eek:

Dakle šta mislite sta ce trabunjati u ISTORIJSKOM obracanju? :think:

...

Poslednja izmena:
Конференција свих конференција? :sad2:

Nadkonferencija!

Kakva nije viđena u poslednjih 2000 godina...još od kad se Isus obracao prisutnima...

Iza njega ce stajati apostoli Vulin i Neša i zaleđenih faca klimati glavom dajuci notu preozbiljnosti situacije...

...

Da vidimo...

Pre nego počne još jedna u nizu..."istorijskih" konferencija AV-a za zombirano srpsko stado..., daj da pogađamo o čemu će trkeljati i sa čime će nam mazati oči, uši, ispirati um?

Dakle:

1) Reči da nije jeo ni spavao 3 dana..., ali da se izborio da Srbe ipak ne streljaju, već da samo stave KS tablice (što je inače davno dogovorio...) i ćute

2) Reči će da je pretilo da i Nišlije i Smederevci stave KS velikoalbanske tablice, ali da je on pobedio i izborio se da samo svi kosovski Srbi prihvate Veliku Albaniju

3) Reči će da je vojska ipak spremna da uđe i čuva...Jovanjicu...

4) Reči će da penzioneri ne brinu - da će idalje moći da opipavaju hleb u Maxiju

5) Struja će poskupeti, ali ne kao u mracnom EU Rajhu vec kod nas ipak lepše?

6) Da sve legne bez puno buke (i izdaja Kosova i poskupljenje) - Ide novi mito za zombirano građanstvo - Svima po 10 Eur (a @Jugoslav Čvarak -u 15 Eur)?

7) Na kraju ce cak reci Zivela Srbija ?! :eek:

Dakle šta mislite sta ce trabunjati u ISTORIJSKOM obracanju? :think:

...
Kod Vučića je svaka konferencija istorijska. Ne znam kada je to bila ne istorijska?

Poslednja izmena od moderatora:
Nadkonferencija!

Kakva nije viđena u poslednjih 2000 godina...još od kad se Isus obracao prisutnima...

Iza njega ce stajati apostoli Vulin i Neša i zaleđenih faca klimati glavom dajuci notu preozbiljnosti situacije...

...
Samo se ti isprdavaj, ali gospodin ministar Aleksandar Vulin i dr. Nebojsa Stefanovic gospodinu predsjedniku Aleksandru Vucicu stvarno jesu ono sto su Isusu bili Sv. Pavao i Sv. Petar.
Njih dvojica su cvrst oslonac, stijene.

Narod ne može shvatiti namjere i poteze vidje, ali zbog toga je kriv baš taj narod što nije pametniji .
"Jer misli vaše nisu moje misli
i puti moji nisu vaši puti," riječ je Jahvina.
"Visoko je iznad zemlje nebo,
tako su puti moji iznad vaših putova,
i misli moje iznad vaših misli."

Izaija 55, 6-9

Petko je kukao da će biti u 13:30 🤣

Inače...obrati pažnju...

90% "istorijskih" konferencija se obično (ne slučajno...) desava u nedelju...

Ono...po savetu psiho-mk-ultra propagandnih strucnjaka... za ispiranje mozgova je najbolja nedelja...kad su porodice na okupu...i bleje u tv...

I onda jednim psiho-propagandnim udarcem zombiras i mk-ultra programiras SVEEEE..."od kolevke pa do groba"...decu, tatu, mamu, dedu, babu, svastiku, šurnjaju, kuma, kumu...

....

srpski-telegraf-460x0 (6).jpg

Inače...obrati pažnju...

90% "istorijskih" konferencija se obično (ne slučajno...) desava u nedelju...

Ono...po savetu psiho-mk-ultra propagandnih strucnjaka... za ispiranje mozgova je najbolja nedelja...kad su porodice na okupu...i bleje u tv...

I onda jednim psiho-propagandnim udarcem zombiras i mk-ultra programiras SVEEEE..."od kolevke pa do groba"...decu, tatu, mamu, dedu, babu, svastiku, šurnjaju, kuma, kumu...

....
Slazem se s ovim, samo sto se ne radi o nikakvom ultra psiho-propagandnom zombiranju, vec je nedjeljom stvarno najlakse doprijeti do naroda i saopciti mu istinu.
Uostalom,, sprdas se tu da nedjeljom okupljene familije "bleje u tv", a znas i sam da ces i ti ispratiti obracanje i pri tome neces trepnuti.

ooooo.gif

Samo se ti isprdavaj, ali gospodin ministar Aleksandar Vulin i dr. Nebojsa Stefanovic gospodinu predsjedniku Aleksandru Vucicu stvarno jesu ono sto su Isusu bili Sv. Pavao i Sv. Petar.
Njih dvojica su cvrst oslonac, stijene.

Ne bi im dao dve ovce da cuvaju... :zzzz:

A kamoli drzavu... tj MUP i Vojsku...:sad2:

To što kraj njih dvojice još uopšte postojimo...možemo se samo Bogu zahvaliti... (ne mislim Vučiću...da ne shvatiš pogrešno :nono3:)

...

Ne bi im dao dve ovce da cuvaju... :zzzz:

A kamoli drzavu... tj MUP i Vojsku...:sad2:

To što kraj njih dvojice još uopšte postojimo...možemo se samo Bogu zahvaliti... (ne mislim Vučiću...da ne shvatiš pogrešno :nono3:)

...
Nista se ti ne sekiraj.
Dok je HDZ-a i SNS-a, Hrvatskoj i Srbiji samo nebo je granica.

Spremio je govor od dva sata kao Zmaj od Šipova.

I neko će morati da napusti konferenciju.

Pitace nekog random lika tipa Drobnjak:

AV: "Kad ce biti gotov kosmodrom u Žagubici?!"
Drobnjak - "Pa dovezli smo mašine, pokosili travu i ..."
AV: - "Nisam te to pitao! Već KADA?!
Drobnjak - "Pa danas je nedelja, i ne radimo zbog istorijske konferencije i ..."
AV: - "Ne slušaš, šta ti govorim! DA JE SVE SPREMNO DO 01. SEPTEMBRA! Jesi me čuo?!
Drobnjak: - "Jesam vrhovni komandante"

...

Back