Istopolni brak?

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Istopolni brak

• Za

• Protiv

• Za,ali bez usvajanja dece

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meome...aj,ne lupaj,već pročitaj i ostalo šta rekoh...;)

i ništa,ali ništa me ne može ubijediti da je prirodno da dva muškarca ili dvije žene odgajaju dijete isto kao i otac i majka...jer nije...i niko nije dao nijedan argumant za...i pored ovoliko strana...
toliko od mene više na ovoj temi ...

Dobro ja lupam,moja stvar.Ti lupas svoje,tvoja stvar.
Moguce je da su slike reklama ali ti si odreagovala kao da to nikako nije moguce.Kao da srecne porodice ne postoje. Bas bzv. :neutral:

Ja sam kazao,cak si i ti sama potvrdila da je jedina razlika izmedu brata i brata i brata sa sestrom je da brat i sestra mogu imati dece (biolosku) a braca ne mogu.
E pazi ne moze svaka osoba da ima decu.
Sada kad bi smo stavili gay bracu i sestru sa bratom koji je impotentan nebi bi bilo nikakve specijalne razlike.Jedni su gej,jedni nisu.
Gay braca ne mogu da imaju decu,a setra i brat (ako nije) mogu imati decu bez braka.

Zasto je pogresan gay odnos izmedju dva brata ? Zbog istog razloga zbog cega je pogresno da brat i sestra budu u vezi.
A da je stvar u deci sigurno nije tvoja briga... Kada bi strejt par (brat i sestra) nebi mogli imati decu na bilo koj naci da li bi ondah smatrala to "ispravno i prihvatljivo za drustvo"

..nishta ja tebe ne razumem, meome.. :lol:
..meni je potpuno svejedno shta ko i sa kim radi u spavacoj sobi.. :)
..i sve dok deca nisu u prichi - ne zelim ni da znam.. :)

..nishta ja tebe ne razumem, meome.. :lol:
..meni je potpuno svejedno shta ko i sa kim radi u spavacoj sobi.. :)
..i sve dok deca nisu u prichi - ne zelim ni da znam.. :)

Odlicno,znaci tebi nije bitno da li su parovi u bilo kakvom srodstvu samo je bitno da nemaju decu ?
Znaci ne sme biti gay brakova izmedju gejeva u srodstvu i onih koji nisu ali brak izmedju setre i brata je ok ako nemaju decu.Znam da ce deci biti cudno "Cekaj mama je meni i mama i teta u isto vreme" ali je veca osuda ako dva brata ili dve sestre stupe u brak.Jos da usvajaju decu ne dolazi u obzir.

Manjina je opet vise i uvek osudjena dok ovih sto su vise manje ? Izvini ali tako zvuci ono sto pricas.

Da nije u....incestu mozda?

http://sr.wikipedia.org/wiki/Инцест

Argumenti za incest i homoseksualnost se razlikuju:

- Incest je svesna odluka koja ne mora biti doneta. Ne izabrati incest ničim ne ograničava slobodu nalaženja seksualnog partnera i stvaranja zajednice --- izbor među 3 milijarde stanovnika planete je daleko veći nego u sopstvenoj porodici. Kada su homoseksualnost i heteroseksualnost u pitanju, svi smo manje više predisponirani iz koje 3 milijarde ćemo birati partnera ili partnerku.

- Incest je štetan za eventualno potomstvo, a verovatno i za one koji ga upražnjavaju. Homoseksualne zajednice nisu štetne ni za koga.

Što se tiče gay incesta, to je za mene čist incest, jer ne pravim razliku između gay i hetero zajednice. I jedna i druga mogu da budu incestuozne ili ne.

..ochekivala bih vishe razumevanja od nekoga ko se zalaze za prava ljudi..
..u chemu je problem da dva brata stupe u brak? :)
..koga to ugrozava? :)

Nikakva,i meni je svejedno sta rade i ponavljam stoti put i da hocu nekog da osudjujem ja i ne bi bio u situaciji.

Ali kad mi smo gledali to sa strane klasicnog porodicnog strejta koji je anti-gay,anti-brother and sister marriage.On bi pre vise "osudjivao" gej bracu/sestre nego strejt (Naravno nebi se slagali ni sa njima).
Mozda zato gejevi rade vise "pogresno" ?
Glupo mi je sto sada strejteri su "ugrozeni" i sada ljudi vise mrze njih nego gejeve i oni trebaju sada vise da se bore za svoja prava i protiv osude....

:dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back