- Poruka
- 89
malamargo:Je li,ko ti je ovaj klon?
Ne zvuci bas kao ti.
Doslo je do neke genetske greske?
Nesha taxista je moj idol i hocu da mu pomognem u raspravi sa vama bolesnicima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malamargo:Je li,ko ti je ovaj klon?
Ne zvuci bas kao ti.
Doslo je do neke genetske greske?
Па ако ћемо о замени теза ти то сво време радиш!nesha taksista:Ovo nema veze sa zivotom u EU i Rusiji. Razumem zasto ne odgovaras, zato sto sam u pravu.
Sta ti si radikal?nesha taksista:Nesha taxista je moj idol i hocu da mu pomognem u raspravi sa vama bolesnicima.
malamargo:Sta ti si radikal?
Nesha je dovoljno pametan i bez tvoje pomoci....
Nisu nas oni bombardovali, vec Zloba.KoscheiBesmertnii:Па ако ћемо о замени теза ти то сво време радиш!
Да нећеш можда да се увлачим у дупе онима који су повећали број малигних обољења 10 пута (десет пута) у мојој Србији!!! Семе им се затрло дабогда!!!
Па бре он није ни кола знао да вози како треба, ко би нјега пустио у Ф 16 или Торнадо?nesha taksista:Nisu nas oni bombardovali, vec Zloba.
KoscheiBesmertnii:Па бре он није ни кола знао да вози како треба, ко би нјега пустио у Ф 16 или Торнадо?
Као ти Ториуса? Па ћеш сада морати као и Слоба, да одговараш за своје поступкеnesha taksista:On ih je isprovocirao.
KoscheiBesmertnii:Као ти Ториуса? Па ћеш сада морати као и Слоба, да одговараш за своје поступке![]()
Snalazim se, hvala. Nikad nisam nikome hteo biti idol.nesha taksista:Nisam rekao da nije pametan, vec vas je previshe na njega jednog.
nesha taxista:Snalazim se, hvala. Nikad nisam nikome hteo biti idol.
Па не би било добро по тебе... ја сам афективан тип и то имам написмено. Значи у условима умањене урачунљивости сам знао да се обрачунавам и са Шљукиним јуношама, па ме сада заобилазе у широком луку кад ме виде!nesha taksista:Aj molim te, dodjite zajedno, da se malo uplasim.
KoscheiBesmertnii:Па не би било добро по тебе... ја сам афективан тип и то имам написмено. Значи у условима умањене урачунљивости сам знао да се обрачунавам и са Шљукиним јуношама, па ме сада заобилазе у широком луку кад ме виде!
Схватили су да сам довољно луд да убијем. А и не би ми било први пут! Јасно? А ти изазивај судбину, ако хоћеш!
nesha taxista:Ljudi, molim vas, kad se pojavi Jomini, izbanovaće vas sve. Vratite se na temu.