Istocnoevropska unija - bolje resenje od EU

nesha taksista:
Ovo nema veze sa zivotom u EU i Rusiji. Razumem zasto ne odgovaras, zato sto sam u pravu.
Па ако ћемо о замени теза ти то сво време радиш!
Да нећеш можда да се увлачим у дупе онима који су повећали број малигних обољења 10 пута (десет пута) у мојој Србији!!! Семе им се затрло дабогда!!!

KoscheiBesmertnii:
Па ако ћемо о замени теза ти то сво време радиш!
Да нећеш можда да се увлачим у дупе онима који су повећали број малигних обољења 10 пута (десет пута) у мојој Србији!!! Семе им се затрло дабогда!!!
Nisu nas oni bombardovali, vec Zloba.

nesha taksista:
Aj molim te, dodjite zajedno, da se malo uplasim.
Па не би било добро по тебе... ја сам афективан тип и то имам написмено. Значи у условима умањене урачунљивости сам знао да се обрачунавам и са Шљукиним јуношама, па ме сада заобилазе у широком луку кад ме виде!
Схватили су да сам довољно луд да убијем. А и не би ми било први пут! Јасно? А ти изазивај судбину, ако хоћеш!

KoscheiBesmertnii:
Па не би било добро по тебе... ја сам афективан тип и то имам написмено. Значи у условима умањене урачунљивости сам знао да се обрачунавам и са Шљукиним јуношама, па ме сада заобилазе у широком луку кад ме виде!
Схватили су да сам довољно луд да убијем. А и не би ми било први пут! Јасно? А ти изазивај судбину, ако хоћеш!

Znam da nemas mozga, a nemas ni muda ni snage.
Dakle, samo izvolite, danas, 23.00 kod Tehnikoma.

Back