Istinite fotografije vanzemaljaca?

Mozemo da verujemo ili ne, sto se mene tice, cini mi se da smo im neki eksperiment i ne bih ih zvao vanzemaljci, pitanje je koliko smo mi zemljani domoroci na ovoj planeti. Verujem da bar 10ak vrsta zivi na planeti koje su mnogo naprednije od nas. I samo vreme je relativna stvar, a o svojoj istoriji ne znamo tako reci nista.
Btw niko od tih naprednih ne bi ziveo na povrsini bilo koje planete, kosmos vrvi od zivota a svuda vazi pravilo jaceg odnosno pametnijeg.

Poslednja izmena od moderatora:
Događaji koji su se odigravali u Rozvelu (Novi Meksiko) davne 1947. godine i danas su predmet rasprava.
Taj događaj je 1970. godine postao postao predmet intenzivnih polemika širom sveta i razvijale su se teorije
kojima se želelo otkriti priroda objekta koji se srušio...
Vojska SAD-a i dalje tvrdi da su pale krhotine eksperimentalnog visinskog balona koji je pripadao programu
"Modul". U isto vreme mnogi zagovornici NLO-a tvrde da se u stvari srušila vanzemaljska letilica i da su tela
vanzemaljaca pronađena...

Ove slike su navodno originalne...

Pogledajte prilog 1261216 Pogledajte prilog 1261217

Pogledajte prilog 1261218 Pogledajte prilog 1261219

Pogledajte prilog 1261220 Pogledajte prilog 1261223

Pogledajte prilog 1261225 Pogledajte prilog 1261226

Pogledajte prilog 1261227 Pogledajte prilog 1261229

:confused:
:confused::confused:
Davno, u rano doba interneta, sećam se da su ljudi navodno raskrinkali neke od tih slika. Misim ove dve prve konkretno. Sećam se da sam gledala i neki dokumentarac kako je to bilo snimljeno i da su u pitanju lutke. Ali to je bilo stvarno davno, a vanzemaljci me baš nikad nisu nešto specijalno fascinirali. Ponekad nešto pogledam ili pročitam o tome, ali ne zanima me mnogo.

U to vreme, kad sam gledala te klipove i dokumentarce kako raskrinkavaju, sve je delovalo krajnje logično. Šta, delovalo bi mi logično do pre pet godina, ili dve. Međutim, već izvesno vreme više ni za šta ne bi dala ruku u vatru da je tačno, pogotovo ako neko ko američanska vlada tvrdi da jeste, odnosno nije. Ne verujem više nijednom zvaničnom narativu taman ko što sam sumnjičava u devedeset posto stvari koje čujem po tzv. alternativnim medijima. Ako su me godine nečemu naučile, onda je to da više nikom ništa ne verujem, osim ako se lično ne uverim.

Mislim na vanzemaljce prvenstveno, mada tu ima još stvari, naprimer Jeti i slično. Ne verujem ni da postoji ni da ne postoji. U principu ne tvrdim NIŠTA.

Davno, u rano doba interneta, sećam se da su ljudi navodno raskrinkali neke od tih slika. Misim ove dve prve konkretno. Sećam se da sam gledala i neki dokumentarac kako je to bilo snimljeno i da su u pitanju lutke. Ali to je bilo stvarno davno, a vanzemaljci me baš nikad nisu nešto specijalno fascinirali. Ponekad nešto pogledam ili pročitam o tome, ali ne zanima me mnogo.

U to vreme, kad sam gledala te klipove i dokumentarce kako raskrinkavaju, sve je delovalo krajnje logično. Šta, delovalo bi mi logično do pre pet godina, ili dve. Međutim, već izvesno vreme više ni za šta ne bi dala ruku u vatru da je tačno, pogotovo ako neko ko američanska vlada tvrdi da jeste, odnosno nije. Ne verujem više nijednom zvaničnom narativu taman ko što sam sumnjičava u devedeset posto stvari koje čujem po tzv. alternativnim medijima. Ako su me godine nečemu naučile, onda je to da više nikom ništa ne verujem, osim ako se lično ne uverim.

Mislim na vanzemaljce prvenstveno, mada tu ima još stvari, naprimer Jeti i slično. Ne verujem ni da postoji ni da ne postoji. U principu ne tvrdim NIŠTA.
Ovo tvoje napisano bih mogla i ja da potpišem. Lagali su nas SVE. Počevši od toga šta je zdravo jesti, a šta nije, pa posle koju deceniju obrnu naopačke.
Proživeh život izmanipulisanog mentala. Užasnuta sam slutnjom da današnji civilizacijski pobednici ne skrivaju više istine od nas, jer MI ne značimo ništa...

Užasnuta sam slutnjom da današnji civilizacijski pobednici ne skrivaju više istine od nas, jer MI ne značimo ništa...
Ovo je skroz tačno.

Često čujem ljude u zadnje vreme: "Pa jel oni misle da mi to ne vidimo?" "Pa jel moguće da se više i ne kriju??"

DA. Moguće je. Ne kriju se više, jer nemaju potrebe. Ljudi su toliko ispranog mozga da će ko ovce sledit sve što im se kaže - čast izuzecima. Zašto da se smaraju propagandom i suptilnim porukama, kad ZNAJU da nam sve mogu sasut u lice, a mi ne možemo ništa?

Ovo je skroz tačno.

Često čujem ljude u zadnje vreme: "Pa jel oni misle da mi to ne vidimo?" "Pa jel moguće da se više i ne kriju??"

DA. Moguće je. Ne kriju se više, jer nemaju potrebe. Ljudi su toliko ispranog mozga da će ko ovce sledit sve što im se kaže - čast izuzecima. Zašto da se smaraju propagandom i suptilnim porukama, kad ZNAJU da nam sve mogu sasut u lice, a mi ne možemo ništa?
Ne samo da mogu da nam u lice saspu šta žele, nego mogu da nam URADE šta žele.
Karte su tako podeljene da su svi džokeri kod njih.

blobid1672764958207.jpg

(Nick Redfern) Dead aliens and secret files (allegedly...)

Back