Istinite erotske price

7fa-tinsen.jpg

Evo, da Vam dragi moji prijatelji, opisem kako se to meni desavalo dok sam bio mlad, dok jos nisam bio "sav svoj"...

Jednom sam to vec bio opisao na jednom forumu, pa molim da mi ne zamere oni koji su ovo jednom vec procitali....

Elem, dogodilo se to u Brckom gde sam tada, pre oko dvadesetak i kusur godina, radio u jednom Institutu..

Ko u ta mirna vremena u Brckom nije poznavao lepu udovicu ....(ne sme da kazem ime jer ona jos uvek tamo zivi, sada ponovo srecno udata), kojoj je muz nesrecnim slucajem nastardao i ostavio je sa dve male devojcice...

ONA je bila uzrok mnogih muskih nemira i nesanica...

Gresno lepa i zgodna, uvek u crnom (valjda je zalila muza?) svaki put kada bi prekrstala noce dok je sedela sevnule su bele gacice sto je sve nas muske uzdrmalo iz temelja...

Ne znam ni dan danas da li je to bilo slucajno i namerno, ali znam da me je jako potresalo, pa cak i danas, cetvrt veka kasnije, kada se vec malo ostarilo, podidju me zmarci samo kada na to pomislim...

Vise puta smo bili zajedno u drustvu, poznavali smo se onako iz daleka, ali ja ni u svojim najoptimistickijim nadama nisam mogao da pomislim da bih mogao dospeti do tih njenih belih gacica koje su najvece ondasnje brcanske svalere: Jokana, Drazena, Harija Trube, Ivicu i ostale dovodile do ludila...

Kad god bi bili zajedno u drustvu, oko nje se okupljao prsten muskaraca koji su se trudili da budu interesantni na sve moguce nacine...A ona, ludica jedna, smejala se zvonko i, igleda, veoma uzivala da provocira musku mastu..

Na mene gotovo da nije ni obracala paznju...Sitan sam ja bio za njen kapacitet....Sitan, ali drzak...Kada bi nekim slucajem ostajali na samo, piljio sam bezobrazno u njene sise, kojima ni jedni danasnji silikonci nisu bili ravni....Ona se pravila nevesta, kao da to ne primecuje, ali......

U to vreme ja sam se bavio agrobiznisom, gajio sam divno cvece koje sam prodavao na veliko u Sarajevo i Zagreb, ondasnjim cvecarima...To su svi u drustvu znali, pa naravno i ONA...

Jedne julske nedelje oko podne, nazva ona mene telefonom...Bio sam jako iznenadjen kada sam joj cuo glas...ona me nikada pre nije zvala telefonom...Pitala me je da li imam cveca, zeli da nosi na groblje...Imam, imam, kako da ne, da nisam imao kupio bih ga u cvecari, samo da dobijem sansu da joj odnesem kuci...

Odleteo sam na njivu, nasekao jedno 30 gladiola, najlepish koje se mogu zamisliti i pravo otisao kuci kod NJE...Bila je sama kod kuce...Mama je odnela cerke nekuda, a u sobi gde me je primila bilo je prilicno sveze i vladao je polumrak...Zavese su bile spustene na prozorima....Odmah sam zapazio taj detalj i srce mi je pocelo brze kucati.

ONA je bila lepsa nego ikada...Bleda, u ne tako dugoj suknji, i crnoj majici pripijenoj uz telo...Zahvalia mi se na cvecu, pitala koliko treba da plati, (naravno, mogla je da mi plati samo na jedan nacin, ali to nisam rekao) i iznela kafu u, secam se dobro, u bosanskim fildzanima...

Caskala je nesto veselo, nisam je bas cuo, nisam ni ukus kafe osecao, samo sam njuskao njen miris kojim je cela polumracna prostorija bila ispunjena...Sedela je kraj mene na trosedu...mmmmmm.......

Kad smo popili kafu, odjednom rece: "Hajde, gledaj mu u SOLJU..!"
"Nisam bas vican da gledam u solje.." izvlacio sam se ja, ali ona mi se priblizila i skoro me doticala.....Odmakao sam se malo da se ne bih onesvestio...

Ja se odmaknem, ona se primakne...I sve tako dok me nije pribila uz ivicu troseda...A tada...Tada se naslonila na mene!

Blesavo sam izustio: "Ta sta ti je, sta me tako pritiskas..!?"
"Ne boj se, jos te ne pritiskam, pa mi smo samo prijatelji, zar ne?".... cvrkutala je...
"Pa da..." neko je iz mene govorio, ali to nisam bio vise ja....Njena kosa me je golicala po nosu, a miris...Bogo dragi....ah....

"A prijatelji se ne pritiskaju zar ne?" upita ona nevino...
."Pa ne..." opet neko odgovori umesto mene...

"A ti meni ne bi nista radio, ja to tebi u ocima vidim vec dugo vremena?", rece ona umiljato i nezno me pritisnu laktom na mestu gde su muskarci najosetljiviji......

Sve mi se zavrtelo u glavi tog momenta....Polumracna soba se zamracila potpuno....... Dograbio sam je i snazno bacio na trosed....

Iz daljine mi je do mozga dopirao njen uzbudjeni glas: "Molim te ne budi tako grub.....polako....polako....polako.....polako...."

g4t-image0.gif

Back